Jump to content

nikos1

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    172
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της nikos1 Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Επειδή το Meade που έχω το στηρίζω πιά στην EQ6, πωλούνται (τα μεταφορικά δικά μου) τα παρακάτω: -Meade Stanard field tripod, πασίγνωστο και δοκιμασμένο σε πολύ καλή κατάσταση, τιμή: 179 ευρώ -Meade Equatorial wedge for 8'' ACF and SC models, τιμή: 169 ευρώ - Aluminum double-tine fork mount LX90 8'' , για ανταλλακτικά ή για οτιδήποτε άλλο, τιμή: 79 ευρώ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ -Autostar 479 Meade (2 τεμάχια), τιμή: 29 ευρώ έκαστο, (ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ/ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ). ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ LOSMANDY σύστημα αντίβαρων για SC τηλεσκόπια με βαράκι 0,5 Kgr τιμή:25 ευρώ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ -Autostar 494 Meade for ETX 60/70/80 σε καινούργιο στο κουτί του, τιμή:25 ευρώ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ -AC adapter, Cigarette Lighter Adapter for Meade LX telescopes, τιμή:25 ευρώ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Οι τυχόν ενδιαφερόμενοι αφήνουνε πμ. Ακολουθούν φωτογραφίες:
  2. Γιάννη Καλημέρα, Ο φίλος μου ο Θανάσης απο την Κέρκυρα με ειδοποίησε οτι πράγματι ψάχνεις ισημερινή σφήνα. Εγω πουλάω την δική μου, την διότι το LX90 8'' που έχω, το στηρίζω πιά στην EQ6. Για την τιμή προβληματήστηκα μιας και βλεπω αυξηση της σε σχέση με το παρελθόν. Εχω καταλήξει στα 160 Ευρώ χωρίς τα μεταφορικά. Η σφήνα είναι σε αριστη κατάσταση και μπορείς να την ελέγξεις και να την δοκιμάσεις πρίν την πάρεις χωρίς κανένα πρόβλημα απο την μεριά μου. Ζω στην Καστοριά και το κινητό μου είναι: 6938185278. Νίκος Φαρδής
  3. nikos1

    One World, One Sky

    Πολύ ωραία φώτο!
  4. ..και έμενα μου αρέσει, μπράβο Βασίλη!
  5. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ: Celestron NextStar 5 I (5 ίντσες) + ολόκληρο το σετ με προσοφθάλμια της Celestron + σετ με φίλτρα της Celestron Αγορασμένο το 2005 ΤΙΜΗ: 400 Ευρώ Τηλ: 6982018030 Λάμπρος
  6. Ενημερώνουμε τους επισκέπτες της Πανελλήνιας Εξόρμησης οτι στο σημείο του χώρου που βρίκομαι αυτή τη στιγμή έχουμε μικρά διαστήματα με ψιλοβροχούλες, ας ελπίσουμε οτι θα μας κάνει κάποια "παράθυρα" ο καιρός για παρατήρηση και οτι τα σύννεφα θα αραιώσουν. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο καιρός απο αύριο καλυτερεύει.
  7. Θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα με σχετικές μπαλαντέζες συνδεδεμένες με τα κτήρια.
  8. ΄Αγγελε, για WC θα υπάρχουν σχετικές πινακίδες στο χώρο και στα κτήρια στα οποία λειτουργούν WC. Για υγραέριο θα πρέπει να προμηθευτείς απο την Καστοριά μιας και στην περιοχή δεν υπάρχει.
  9. nikos1

    Toutatis Gif

    Πολύ ωραίο Μπραβο!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης