Jump to content

roz

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    78
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με roz

  • Γενέθλια 09/21/1986

του/της roz Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Like για το σχόλιο της Ουρανίας. Στην επόμενη συνάντηση θέλουμε να δούμε περισσότερα πρόσωπα γνωστά και καινούρια!
  2. Ήταν πραγματικά υπέροχα! Παιδιά, ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε!! Αν και πρώτη προσπάθεια, στέφθηκε με επιτυχία και αυτό οφείλεται σε όλους μας.
  3. Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι το συνέδριο έχει ανακοινωθεί και στο αστροβοξ!!!!!!! Να ενημερώσω ότι για όσους έχουν facebook, έχουμε κάνει ομαδούλα για το γεγονός ,και θα μας βρείτε σε αυτό το link : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=147542715261774&ref=ts Οι εργασίες και οι αφίσες πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στην Εταιρεία Αστρονομίας του Βόλου. Οι αιτήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου! Για ο,τι άλλη πληροφορία χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Είμαι μέλος της οργανωτικής επιτροπής και θα χαρώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε κι αν προκύψει! )) Παρακαλώ να προωθήσετε το συνέδριο όσο περισσότερο μπορείτε. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια προσπάθεια και θα ήταν καλό να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί παλιοί και καινούριοι μετά από τόσα χρόνια!!! Πολλούς αστρο-φιλικούς χαιρετισμούς, Roz (Μαρίνα)
  4. Σωστος ο koyote! Μεγαλε, ευχομαι να σου κατσει και ο bip bip Κιμη αγορι μου, οπως καταλαβαινεις, ολοι ελπιζουμε σε εσενα!
  5. Δικιο εχεις Δημητρακη! Σας τους πολιτικους υποσχονται αλλα ακομα περιμενουμε
  6. Ααααααααα σοβαρά? Δεν το γνώριζα! Φαντάσου λοιπόν πόσο δύσκολα είναι τα θέματα για να δίνουν ακόμα κι αν απλά περάσεις την βαση! Τότε, παιδιά, χρειάζονται διπλά συγχαρητήρια σε όλους!!! Μπράβο σας!!!!!!!!! Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν τίποτα από αυτά τα βραβεία που δίνουν για ομαδικό πνευμα κλπ, αλλά εδώ είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Και εφόσον πήραμε 3 επαίνους... χε χε... νομίζω ότι σκίσαμε!!!!!
  7. Πω πω... ενα ολοκληρο καλοκαιρι εχασα πολλα επεισόδια! Απαπα...Παιδια, συγγνωμη.. δεν φταιω... απο τη μια η δουλεια, απο την αλλη οι γονεις που μου ηρθαν αρμενικη βιζιτα 26 ημερων στο Βολο, απο την τριτη ο φιλτατος, λατρεμενος, υπερτατος κ.Χιτζανιδης (μαζι με τον Ram θα τους στήσω άγαλμα, δεν υπάρχει περιπτωση!!) έχασα την μπάλα φέτος για τα καλά!!! Με χαρά είδα ότι τα παιδια κέρδισαν 3 επαίνους και συγχαρητηρια. Αλλα δεν καταλαβα τι έπαινοι είναι αυτοί. Δεν διευκρινίστηκε. Για ομαδικό πνεύμα, καλή διαγωγή.. τι? Όσο για τα μετάλλια.. ε καλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον ζησατε την εμπειρία. Άντε και του χρόνου ακόμη καλύτερα. Διαβάζοντας τώρα όλα τα προηγούμενα σχόλια, δεν μπορώ να μην σταθώ σε κατι πολυ πολυ βασικο... την θετική εντύπωση του Στέφανου για το ξενοδαχείο!!!!!! Αν ισχύει το ίδιο και για το φαγητό, η ποψη των υπολοιπων παιδιών νομιζω οτι ειναι περιττη! Φιλια σε όλους, καλώς μας ήρθατε και πάλι συγχαρητηρια!!!
  8. Εχω μπει στον φούρνο και ροδοκοκκινίζω... Λες?????
  9. Ιιιιιιιιιιιιιιι έλιωσα!!! Κυριάκο είσαι υπέροχος!! Με τον Τηλέμαχο με έχετε κάνει λιώμα σήμερα!
  10. Ποιος ειναι αυτος? Πρώτη φορά το ακούω! Αν και το τελευταιο βράδυ πήρε το αυτί μου κάτι για καποιον Κύπριο αλλά ως εκεί. Τον γνώρισε κάποιος από σας? Κι αν ναι, γιατί δεν ήρθε μαζί μας το βράδυ?
  11. Μάγκες, εδώ μιλάμε για μεγάλη επιχείριση!!! Πολύ φιλόδοξο σχέδιο και αρχίζει να μ'αρέσει! Μήπως να το επεξεργαστούμε λίγο παραπάνω μπας και βγει τίποτα? Γιατί εδώ βλέπω ήδη μια ομαδούλα που δινει ενεργό συμμέτοχη: Μιχάλης, Θάνος, koyote, και η αφεντιά μου (roz).
  12. Μιχαλη, το pdf σου κόντεψε να με στειλει!!!!!!!!! Respect!!!!!! Ο.τι και να πω θα'ναι λίγο!! Λοιπόν, ξεκινάμε δουλεια!!!!!!
  13. Αχχχχ αυτα που γραφεις σηκωνουν απάντηση! Την Παρασκευη το βραδυ που ήρθα μαζι σας στο αγαλμα, γυρισα και ρώτησα καποιον δίπλα μου αν αυτο που έβλεπα μπροστα μου ήταν σκύλος ή πρόβατο!! (Δεν χρησιμοποίησα την λέξη αρνι αλλα ειναι το ίδιο..). Ήταν τόση η απορία μου που να φανταστείς την επανέλαβα 2-3 φορές! Μεγάλο θέμα όπως καταλαβαινεις! Όσο για τον πεφωτισμένο Τηλέμαχο... Να σου πω ένα μυστικο??? Ούτε εγώ ήρθα την Πέμπτη
  14. Κυριάκο κοιμοσουν την ώρα που μιλούσε ο Λασκαρίδης? Εγώ νόμιζα ότι ήταν ο Τηλεμαχος
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης