Jump to content

Kinezos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    43
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Kinezos

  • Γενέθλια 05/17/1987

του/της Kinezos Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Διαβάζοντας τα προηγούμενα posts, το αν κάτι είναι πιο δύσκολο από το άλλο δεν παίζει κανέναν ρόλο! Σκοπός και στόχος είναι να πάρεις τις απαιτούμενες γνώσεις και να φτάσεις στο επίπεδο που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες σου. Απ' όσο γνωρίζω, από Φυσικό, θα έχεις καλύτερο γνωστικό υπόβαθρο για να συνεχίσεις με αστροφυσική, απ' ότι στο μαθηματικό. Τόσο στο είδος και στο εύρος των γνώσεων που θα πάρεις, όσο καί στον τρόπο με τον οποίο θα ερμηνεύεις,συνθέτεις και κατανοείς τον κάθε μαθηματικό τύπο που θα χρησιμοποιήσεις. Παρ' όλα αυτά, μέσα από μία σχολή του εξωτερικού, θα ασχοληθείς πιο σύντομα και πιο άμεσα με αστρονομία/αστροφυσική απ' ό,τι στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Συνοψίζοντας, και επειδή έθιξα και το ζήτημα του εξωτερικού, ο τομέας του "φυσικού" θα σε βοηθήσει περισσότερο. Αν επιλέξεις να μείνεις Ελλάδα θα ασχοληθεί περισσότερο με φυσική (και τους διάφορους τομείς της, σε "γενικό-εισαγωγικό" επίπεδο), και η αστροφυσική θα έρθει σαν μεταπτυχιακό. Αν επιλέξεις εξωτερικό, θα ασχοληθείς πιο άμεσα με αστροφυσική, αλλά δεν θα πάρεις τις "γενικές" γνώσεις που θα σου δώσει το ελληνικό πανεπιστήμιο. Αν πιστεύεις πως αυτό που θές να κάνεις είναι αστροφυσική (και μόνο αυτή), θα πρότεινα εξωτερικό. Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις τομέα, προτείνω Ελλάδα (καθώς μέχρι το πτυχίο θα γνωρίσεις πολλούς τομείς των φυσικών επιστημών). Η απόφαση δική σου...
  2. Παιδιά δεν θέλει άγχος! Για 5 μέρες θα είμαστε στο ίδιο μέρος! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίσει ο ένας τον άλλο! Στο κάτω-κάτω, την πρώτη μέρα έχει αστροβραδιά!!! Ήδη θα μαζευτούν όλοι, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους μαθητές δεν θα έχουν μεταφορικό για το πύλιο! Ας πάμε με το καλό στον Βόλο, και τα άλλα βρίσκονται!
  3. Nancy, δυστυχώς δεν διαθέτουμε όλοι άπλετο καλοκαιρινό ελεύθερο χρόνο, λόγω διακοπών, ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε καθημερινά στο Astrovox για να παρακολουθούμε τις συζητήσεις, και το τί συμβαίνει. Πιστεύω ότι είσαι ένα από τα άτομα που γνώριζαν πως μετά το Θερινό, λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων, ο ελεύθυρος χρόνος μου ήταν δραματικά περιορισμένος. Έτσι, και καθώς δεν είδα κάποια σχετική ανακοίνωση, έκανα μία απλή ερώτηση, απευθυνόμενος σε όλους τους συμμετέχοντες. Και επαναλαμβάνω, αν κάποιος ξέρει, ή έχει ακούσει κάτι, αναφορικά με την δημοσίευση (upload) του βίντεο που τράβηξε ο Κίμης το βράδυ που ερμηνεύσαμε το τραγούδι μας, ευχαρίστως να απαντήσει! Οποιαδήποτε άλλα σχόλια, έχω την εντύπωση ότι περιττεύουν.
  4. Χαιρετώ! Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο στα ποικίλα γραμμένα σχόλια, δυστυχώς, δεν βρήκα καμία ανακοίνωση (από τον Κίμη, κυρίως), όσον αφορά την τύχη του video που τράβηξε κατά την διάρκεια της ερμηνίας μας του άσματος "Θερινό 2008 Song!". Σύμφωνα με τις δηλώσεις που είχε κάνει, είχε υποσχεθεί πως μετά το montage, θα το ανέβασε σε rapidshare! Ξέρει κανένας αν έχει ανακοινωθεί κανένα url απ' όπου μπορούμε να κατεβάσουμε αυτό το υλικό??
  5. Χαιρετώ σας! Λόγω των διάφορων υποχρεώσεων που είχα καί αυτό το καλοκαιρι, έτρεχα συνεχώς τόσο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό. Έτσι, μόλις χθες κατάφερα να βρώ χρόνο για να ενημερωθώ για τα διάφορα αστρονομικά γεγονότα που συνέβησαν! Συγχαρητήρια και από εμένα, τόσο στα 3 αγόρια μας που βραβεύτηκαν με έπαινο, όσο και στις κοπέλες μας για την συμμετοχή και αντιπροσώπευση της χώρας μας στην 2η Ολυμπιάδα! Περιμένω να δω φωτογραφίες σας, στον "Ουρανό", καθώς και ν' ακούσω ιστορίες για τις...περιπέτειές σας στην...Ανατολή(!). Σίγουρα, θα τα πούμε και από κοντά στην Βράβευση, τον Οκτώβριο στον Βόλο! Καλά να περνάτε, και...καλή αρχή στην φοιτητική σας ζωή (μια και οι περισσότεροι ήσασταν τελειόφοιτοι!).
  6. Σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά!!! Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε υπέροχα!!! Και τώρα έχουμε και αποδειξεις γι' αυτό!!! Μηχάλη πρέπει να ανεβάσεις τα σχέδια...!!! Ουρανία πολύ ωραίες φωτό!!! Επιτέλους το card-reader δούλεψε!!! Αυτή στο Haagen Daz, δεν την είχα!!! Αν μπορείς, στείλτη μου με mail (για είναι στην πραγματική ανάλυση - όχι συμπιεσμένη!)
  7. ... Η Παρέα είχε ήδη μαζευτεί στο γνωστό λημέρι μας.. το Άγαλμα!! Αυτή την φορά, αρχήσαμε με λίγο πιο "χαλαρά τραγούδια", με σκοπό να το κρατήσουμε πολύ περισσότερη ώρα (μέχρι να φτάσουμε στα λαϊκά και στα ρεμπέτικα...!!). Βλέποντας όμως ότι η ώρα παιρνούσε και ετοιμαζόμασταν να δεχθούμε τις πρώτες απώλειες (θα έφευγε ο Βούλγαρης, και κάποιοι άλλοι), είπαμε να επισπεύσουμε, ολίγον τι, τα πράγματα... Εν Αρχή είν το Ταξίμι.... Με συνεχόμενο μοτίβο σε Ρε- από τον Δημήτρη, και τον Θανάση, ο Τηλέμαχος αγκάλιασε τον Τζουρά, και... εγένετο μουσική...! .......................................................................................................... Την εναρκτήρια ιδέα αποτέλεσε ένας αυτοσχεδιασμός του Ζουγανέλη... "Εκαήκανε τα Δάση...(x3) τί τα θέλεις ρε γκαρντάσι Εκαήκανε τα Δάση...(x3) πού να τρέχει τώρα η Λάση! " Και..φυσικά, αυτό ήταν η αφορμή που ψάχναμε για να μεγαλουργήσουμε πάλι...!! ......................................................................................................... Σε μουσική του Ρεμπέτικου Άσματος "Η Παξιμαδοκλέφτρα" ή "Ήσουνα τί ήσουνα", " Μία βραδιά μας έπιασε λιγάκι βαρεμάρα καθήσαμε να γράψουμε καμία κουταμάρα Μετά από συζήτηση, φαί και τσιπουράκια τον νού μας τον εστρίψαμε και βγάλαμε στιχάκια Τηλέμαχος και Δημητρός, η Φαίη κι ο Θανάσης τους στίχουργούς παρίσταναν και... χάθηκε η Λάση...!!! " Κατεβάστε και Απολαύστε...Υπεύθυνα...!!!!! Therino2008 Song.pdf
  8. Καθώς δέχτηκα παρατήρηση, από την γλυκιά μανούλα μ, για την παράλειψή μου να αναφερθώ στην παρουσία/απουσία της τόσο στις διαλέξεις, όσο και στις..."μεταμεσονύχτιες" συγκεντρώσεις μας, πρέπει να συμπληρώσω το παραπάνω μου σχόλιο.... Λοιπόν... .......... Γλυκιά μου Roz, είναι γεγονός ότι τόσο η δουλειά όσο και γενικά οι διάφορες καταστάσεις που είχες να αντιμετωπίσεις κατά την διάρκεια του θερινού, έκαναν την παρουσία σου να χαρακτηριστεί "ακριβοθώρητη"!!! Παρ' όλα αυτά, κάθε σου εμφάνιση συνοδευόταν από εκφράσεις εκστατικού θαυμασμού στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων, σε τέτοιο βαθμό που να μπορέσουμε να σε παρομοιάσουμε με σπάνιο κομήτη που πλησιάζει την Γή μας...!!! (εξού και ο παραπάνω χαρακτηρισμός!!) Αν και το καλοκαίρι, έχει φτάσει ήδη στη μέση του, και 'γω θα βρίσκομαι μακριά από την θεσσαλική Ελλάδα, είμαι σίγουρος πως τώρα θα 'χεις τον Νίκο να σε προσέχει, και να σε προτρέπει από διάφορους λάθους χειρισμούς (κοινώς βλακείες!!) Καλό κουράγιο Νίκο............!!!! Μπορεί το παραπάνω σχόλιο, αγαπητή μας Μαρίνα, να φάνηκε κάπως υπερβολικό, τουλάχιστον τώρα δεν μπορείς να πείς ότι δεν σε ικανοποίησε!!!!! Υ.Γ. Όποιος άλλος έχει παράπονα, απλά... πείτε το ρε παιδιά...!!! Κάτι θα κάνουμε..!!!!
  9. Επιτέλους έφτασα σπίτι!!!! Χρειάστηκαν να περάσουν 12 ώρες από την στιγμή που άφησα την τρελοπαρέα μας στον Βόλο!!!! Μετά από 300km σιδηροδρομικών γραμμών και ασφαλτοστρωμένων δρόμων, ένα μικρό διάλειμα για...λίγες ώρες ύπνο στην Λάρισα (δν την πάλευα με τπτ!!!), και μία άσκοπη 2ωρη αναμονή στο Πλατύ (οι μ@@**&^%κες έκοψαν 2δρομολόγια!!), έφτασα Νάουσα!!! (Η Οδήσσεια της επιστροφής!) Το τραγικό είναι, πως ακόμη δν έχω συνειδητοποιήσει ότι τελείωσε το θερινό...!!! Έχω την εντύπωση ότι σε λίγο θα ξαναβρεθούμε για να πάμε για την..κλασική (πλέον) νυχτερινή μας έξοδο! Και ότι γυρνώντας ξανά στον Φίλιππο, τα ξημερώματα θα.... το ξημερώσουμε... ακόμη περισσότερο.....!!! ~~ΝΤΡΟΠΗ!!! χαχαχα..!!! Και 'γω με την σειρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Εταιρία Αστρονομίας και Διαστήματος για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συναντηθούμε ξανά παλιοί και νέοι φίλοι (να φανταστείτε την Νατάσα είχα να την δω σχεδόν 3 χρόνια!!!), και όλα αυτά με φόντο τον πανέμορφο έναστρο ουρανό! (Που λόγω των ωραρίων μας, απολάυσαμε περισσότερο απ' τον πρωινό!) Για τις 2 πανέμορφες συγκατοίκους μου, την Γλυκιά μου Αστρονόμο, και την Ονειρικά Μαγευτική Νάντια μου, δεν έχω παρά να πώ πως αναμένω την επόμενη συνάντησή μας, για να συνεχίσουμε τα πειράγματα, και τις ξεκούραστα ουσιώδεις συζητήσεις μας..!!! Τηλέμαχε, ένα θα πω..: RESPECT!!! Τζουράς, ρεμπέτικο και... καλή έμπνευση!! Επιφυλάσσομαι, την επόμενη φορά, η μουσική βραδιά θα είναι λιγότερο έντεχνη(!), με περισσότερα παλιά, καλά και "απαγορευμένα" άσματα....!!!!! Θάνο, ωραίος στην συγχορδιακή υποστίριξη...!!! ("λες κι είχε φουμάρει χόρτα"!!!!) Θα ξαναπαίξουμε μαζί, για πιο...ροκ, freestyle και τζαζίστικα γούστα.... Κυριάκο, αν και καταλαβαίνω ότι χρειαζόνταν συνεχώς να φόρτιζες το κινητό σου, για να καταφέρεις με το "φλάς" του να ορατοποιήσείς(!) τις ταμπλατούρες, πρέπει να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για τις ποικίλες φωνητικές σου δυνατότητες!!! Δυστυχώς, αν συνεχίσω να γράφω για τον καθένα, δεν θα τελειώσουμε ουτε αύριο (και όπως θα διαβάσατε παραπάνω, έρχομαι από πολύ μεγάλο ταξίδι!!!) Έτσι, θέλω να πώ ένα μπράβο σε όλους που με τις δυναμικές μας παρουσιές καταφέραμε να κάνουμε τον Βόλο μουσικά, αστεϊκά, και παρεΐστικα αστρονομικότερο....!!! (Ή όπως συνηθίζει να λέει η Λαμπρινή..."καταφέραμε να φωτίσουμε τον Βόλο, με την αστρικά λαμπερή παρουσία μας...!!!") Αναμένω την επόμενη συνάντησή μας το συντομότερο δυνατόν.... Καλό καλοκαίρι σε όλους... και είθε η μαγεία των έναστρων ουρανών να οδειγεί τις νύχτες μας...!!!
  10. Μπράβο ρε παιδιά!!!! Πολύ ωραία! Δυστυχώς στην Ναουσα είχε πολύ συνεφιά και υγρασία. Έτσι εγκαταλείψαμε κάθε ιδέα αστροπαρατήρησης....!!!! Τί να πω... Μακάρι να είμαστε πιο τυχεροί την επόμενη φορα...!!!
  11. Εγώ που την έψαξα λίγο παραπάνω, (με βάση τα τηλέφωνα επικοινωνίας που επάρχουν στο site, και τον αριθμό λογαριασμού που μου έδωσαν για την αποστολή των χρημάτων), κατάλαβα ότι πρέπει οι διοργανωτές να είναι από το Φυσικό της Αθήνας, μετά με κάποια σύμπραξη με το ευγενίδιο ίδρυμα... Τί να πω??? Θα πάμε και θα δούμε..... (μακάρι να βγεί κάτι καλό και πετυχημένο!)
  12. Αχ ρε Roz.... Με πρόλαβες....!!! Πάνω που ήμουν έτοιμος να βγάλω εγώ αυτήν την ανακοίνωση...!!! Δεν πειράζει.. την επόμενη φορα...!!!
  13. Kai ego, kai i Roz tha erthoume (gia tin Roz den einai 100%sigouro akomi!). Episeis, endexomenos na erthei kai o k.Boulgaris kathos akoustike arketa enthousiasmenos otan tou to proteina! Paromios perimenoume kai apo ton k. Tompoulidi!!! E..re... laos pou tha mazeftei....!!!!
  14. Μή λυπάσαι φίλε koyote! Και 'γω ακόμα δν το 'χω πάρει!!!! Άσε... πάλι έξω από τα ΕΛΤΑ την έστησα και ρωτούσα κάθε ταχυδρόμο αν έχει κάτι για ΄μένα...!!!!
  15. Μή στεναχωριέσαι τόσο φίλε μου Θάνο! Αν είναι, μπορεί να κάνουμε και εμείς καμιά επίσκεψη, σε κανένα πρωινό μάθημα, έτσι.... για συμπαράσταση...!!! Στην τελική, μπορεί να κάτσουμε οι 2μας να γράψουμε και κανένα τραγουδάκι για τα παιδια...!!! (Να τα εμψυχώσουμε λίγο...!!!) Πέρα από την πλάκα, το θέμα είναι πως, άσχετα με το χαλαρό κλίμα που βγαίνει από τις συζητήσεις μας εδώ, η υπόθεση θέλει διάβασμα...!! Και όχι μόνο από τα παιδιά της Ολυμπιάδας, αλλά από όλους μας, γενικώς... (Απλά εμείς, λόγω της λιγότερο επιτακτικής ανάγκης για καλύτερες επιδόσεις, θα είμαστε λίγο πιο άνετοι...!!)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης