Jump to content

Alexander

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    735
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της Alexander Επιτεύγματα

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Σπάνιος
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Φήμη

  1. Έχουμε κάτι νεότερο; Ο καιρός δεν φαίνεται να βοηθάει αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
  2. Alexander

    Ngc 6960 (part Of Veil Nebula) - New

    Μπράβο για το αποτέλεσμα αλλά και για τις συμβουλές που παραθέτεις για το πρόγραμμα pixinsight. Ίσως αποδειχθούν χρήσιμες για άτομα όπως εγώ που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην φωτογράφιση βαθέως ουρανού. Συνέχισε έτσι
  3. Από edit μόνο περικοπή και προσθήκη copyrght, δλδ καθόλου επεξεργασία
  4. Η Σελήνη 2 ημερών μπαίνει στο χορό της Μεγάλης Συνόδου. Χωρίς Επεξεργασία.
  5. Μόλις έβγαλα αυτή τη φωτογραφία. Από τηλεσκόπιο με εστ. απ. 1200mm και dslr συνδεδεμένη με ring. Συγνώμη που είναι χάλια αλλά είχα πολύ λίγο χρόνο γιατί χάθηκαν πίσω από το βουνό. Από προσοφθάλμιο 32mm φαινόταν και οι 2 πλανήτες! Γι' αυτό μοιράζομαι τη φωτογραφία ώστε να δείτε ότι ακόμα και από σήμερα φαίνονται στο ίδιο πεδίο ακόμα και από τηλεσκόπιο! Πολύ ωραίο θέαμα. Ελπίζω να έχει ξαστεριά και τις επόμενες μέρες.
  6. Πρόκειται περί σύνθεσης στο Photoshop δύο φωτογραφιών από τις 15 Νοέμβρη και τις 6 Δεκέμβρη 2020 αντίστοιχα. Έτσι γίνεται φανερή η σχετική κίνηση των δύο πλανητών σε σχέση με τα άστρα και συγκεκριμένα με τη τετράδα τεσσάρων αστεριών (4ου μεγέθους το καθένα) που ονομάζεται Terebellum και βρίσκεται στον αστερισμό του Τοξότη.
  7. Ιστορική στιγμή για την Κίνα: «Φύτεψε» τη σημαία της στη Σελήνη [βίντεο] Η αποστολή θα επιστρέψει στη Γη 2kg σεληνιακού χώματος στις 16 Δεκεμβρίου 2020. Πηγή: - https://www.iefimerida.gr/kosmos/i-kina-fytepse-ti-simaia-tis-sti-selini Την ίδια στιγμή η αποστολή Tianwen-1 ταξιδεύει προς τον Άρη, όπου και θα φτάσει στις 11 με 24 Φεβρουαρίου 2021. Πηγή¨- https://www.naftemporiki.gr/story/1621754/tianwen-1-ektokseutike-i-proti-kineziki-apostoli-rober-ston-ari
  8. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μια παγκόσμια αντίδραση σε αυτό (κάπως σαν τον καθεδρικό ναό της Notre Dame) και θα συγκεντρωθούν χρήματα για ένα καλύτερο σύστημα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης