Jump to content

kapoios

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    95
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της kapoios Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    Δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό? Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι προσβλητικό; Δίχως να σας προκαλέσω μου γράφετε τετοιες χαζομάρες, για να μη πω και τιποτα χειρότερο,... και να πιστευα στις βλακείες περι νιμπιρού να λέγα ότι αξίζω τη χλεύη έλα όμως που δεν πιστεύω! Λοιπόν μάγκες δεν έχω άλλο χρόνο για σπατάλη ώστε να παίζω και να ξεκατινιάζομαι μαζί σας.. σας ξέρω καλά ... αντίο σας και τα ξαναλέμε ίσως σε κάποια άλλη χωροχρονική διάσταση...
  2. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    Πότε πρόσβαλα κάποιον από εσάς πες μου! Ενώ εσείς δεν με προσβάλατε στο θέμα με τον Σιμόπουλο με όλες αυτές τις ύβρεις και συκοφαντίες στο πρόσωπο μου;;; Είσαι ανώνυμος απρόσωπος είσαι τζαμπα μαγκας και λοιπες συκοφαντίες.. Και ο Σιμόπουλος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν είναι υπεράνω κριτικής. Εντάξει;; Ούτε είναι ο Πάπας ούτε διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα. Κριτική του έκανα δεν τον πρόσβαλα ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά εσείς σπεύσατε αμέσως προς δικηγορική υπεράσπιση λες και σας είχε ανάγκη! Εντάξει... δηλαδή ο Σιμόπουλος δεν σας έχει ανάγκη!
  3. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    Ενώ εσύ είσαι με όνομα; Ας γελάσω. Όλοι στο ιντερνετ είμαστε ανώνυμοι και είμαστε ότι δηλώσουμε. Επίσης η ανωνυμία προστατεύεται από τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων όπως και η ελευθερία της έκφρασης εκτός αν γράφτηκα σε χουντικό φόρουμ που φακέλωνει τα μέλη του και δεν το κατάλαβα ακόμα. Και τους πολυτιμους κανόνες σας μόλις τους έχει παραβιάσει και ο terring, αλλά σας έχω μπει φαίνεται στο μάτι με τις αποκαλύψεις μου.. και δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε.. λυπάμαι αλλά αυτός είμαι.
  4. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    Ολόκληρο το παρόν θέμα παραβιάζει τις παραγράφους Γ1 Γ2 Γ3 Γ(εις την νιοστήν)... οπότε κάντε μου τη χάρη και κλειδώστε το από τώρα προληπτικά και μην ξοδεύετε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο μου και τον χρόνο άλλων ανθρώπων που μελετούν τέτοια ζητήματα.
  5. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    Μην ανησυχείς και για τον Σιμόπουλο που σπεύσατε όλοι να υπερασπίσετε λες και είχε ανάγκη δικηγορικού σώματος..που μόλις αποφοίτησαν απο τη νομική σχολή! Αν μου επιτρέψουν εγγράφως οι υπεύθυνοι του φόρουμ να γράψω ότι θέλω ελεύθερα για το θέμα Σιμόπουλου/εξωγήινη ζωή, δίχως να κλειδώσουν ή να λογοκρίνουν αυτά που θα γράψω, θα το κάνω, ειδάλλως δεν έχω καμιά διάθεση να χάσω τον χρόνο μου.
  6. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    Γνωρίζω και το όνομα του έλληνα της ΝΑΣΑ που ήρθε με συνοδεία φουσκωτών στην Ελλάδα, γνωρίζω και λεπτομέρειες για την οικογένεια του, γνωρίζω και τον συγγενή του (είναι γείτονας μου). Εσύ τι γνωρίζεις;
  7. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    Εντωμεταξύ ορισμένοι επιστήμονες-αστροναύτες όπως ο Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ σπάσαν την μυστικότητα και βγήκαν στην δημοσιότητα όντας πεπεισμένοι ότι όχι μόνο υπάρχει εξωγήινη ζωή (ας πούμε σε επίπεδο βακτηρίων) αλλά και ότι μας επισκέπτονται με τα σκάφη τους από αρχαιοτάτων χρόνων. http://www.youtube.com/watch?v=lWy9TWWVNro Ανώτεροι αξιωματικοί του Πενταγώνου αυτόπτες μάρτυρες και υπεύθυνοι για τα αρχεία του Ροσγουελ όπως ο Συνταγματάρχης Κόρσο φαίνεται να συμφωνούν μαζί τους. Βέβαια αυτό δεν εμποδίζει τον κ.Σιμόπουλο και άλλους ομοιδεάτες να μας λένε ότι δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις!
  8. kapoios

    Τέτοια μυστικοπάθεια;

    http://www.youtube.com/watch?v=HBUaQl7hmTc Δείτε σε μια απο τις σπανιότατες εμφανισεις του τον Νιλ Αρμστρονγκ τι δηλωσε ολιγόλογα και κρυπτικα. προσεξτε τα υπονοουμενα και τη γλωσσα του σωματος... παπαγάλοι... χεχεχε καλό! Το σίγουρο είναι ότι κρύβουν.. τώρα το τι κρύβουν μονο αυτοί ξέρουν (και οι "Μαύροι Καλόγεροι" της NSA ) ..αρκετοί επιστημονες της ΝΑΣΑ μεταξύ αυτών και έλληνες έρχονται για διακοπές στην πατρίδα τους με στρατιωτική συνοδεια που δεν τους αφήνει ούτε να αγκαλιάσουν καλά καλά και τη μάνα τους, δίχως έλεγχο/εποπτεία από τους φουσκωτούς άνδρες με τα μαύρα.
  9. δωδεκαεδρο και ευκλειδιο ειναι το σχημα του συμπαντος.. ολα τα στοιχεια απο τις μετρησεις της κοσμικης ακτινοβολιας υποβαθρου εκει συγκλινουν.. καντε τωρα τις αναποφεκτες συναψεις με τον αιθερα ή πέμπτο στοιχειο.
  10. Αλίμονο, δεν χρειάζετε να ζητάς συγγνώμη. Ίσα ίσα που χαίρομαι που έψαξες το θέμα περισσότερο και μας ενημερώνεις με νέα στοιχεία. Να εκτινάχθηκε η περισευόμενη μάζα μακρια από τις τροχιές των εσωτερικών πλανητών προσωπικά το αποκλείω διότι θα χρειαζόταν τεράστια δύναμη προσκρουσης που θα διέλυε τελείως και τη Γη. Ίσως κάποια συντρίμμια βέβαια να τα κάταπιε ο ήλιος! Συνεπώς αν δεν βρεθούν τίποτα από αυτά τα περισευόμενα συντρίμμια του χαμένου πρωτοπλανήτη Θεία στα σημεία Λαγκρανζ και κοντά στον Ερμή τότε δεν θα μπορεί να αποδειχθεί η θεωρία της πρόσκρουσης, θα παραμένει μια προσομoίωση, ένα μαθηματικό φάντασμα στον υπολογιστή χωρίς δεδομένα παρατήρησης που να το αποδεικνύουν. Υπάρχει επίσης και η θεωρία με το χαμένο πλανήτη Φαέθων που σήμερα τα συντρίμμια του κείτονται στη λεγόμενη ζώνη των αστεροειδών. Μελέτησε την!
  11. To πιθανότερο είναι ψάχνουν να βρουν τροπους να τελειοποιησουν τις κοσμοσφαιρες τους. Εμπαινε Πουτιν!
  12. φίλε μου η φωτογραφία είναι από το APOD και την εχουν εξετάσει επαγγελματίες αστρονόμοι. Είναι η αφροδίτη και η σελήνη σε ίδια φάση και κοντινή σύνοδο. Αυτό συνέβει λείαν προσφάτως. Η σελήνη δεν διακρίνεται και τόσο εύκολα στη φωτο όντως.
  13. Μια διευκρίνιση για οποιον αγνοεί. Δεν είναι σενάριο συνωμοσίας ότι μπορεί να δημιουργηθεί μαύρη τρύπα από το πείραμα (εννοείτε σε κβαντικό επίπεδο/κλίμακα). Είναι πράγματι μια πιθανότητα να δημιουργηθεί. Η θεωρία συνωμοσίας είναι ότι θα καταποιεί τον πλανήτη αυτή η τρύπα.
  14. Είναι πολύ κοντινή σύνοδος αφροδίτης σελήνης και μάλιστα είναι ακριβώς στην ίδια φάση. Υπάρχει κάποιο λογισμικό που μπορεί να μας πει πότε θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο;
  15. ή μήπως δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα και είναι ψιλοτυχαίο;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης