Jump to content

PaltaraTs

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    196
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της PaltaraTs Επιτεύγματα

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Φακός σαν καινούργιος Τιμή 45 Ευρώ Εξοδα αποστολής δικά μου.
  2. Πωλείται η κάμερα QHY IMG0H Planetary / Deep Sky / Guide camera (ΕΓΧΡΩΜΗ) Χρωμα: Μαύρο Παρελκομενα: TEC DC201V, καλώδια Τιμη: EUR 200 Αποστολη: ΕΛΤΑ Εξοδα αποστολης: Επιβαρυνουν εμένα Πληροφοριες: http://www.modernastronomy.com/camerasPlanetary.html#IMGOH
  3. Εμπρός ! ΤΕΛΙΚΗ μείωση τιμών, μετά αποσύρεται
  4. Πωλούνται τα παρακάτω : ===================================================== Τροχός φίλτρων χειροκίνητος 80 Ευρώ ===================================================== Astrolumina ALccdIMG0HC color camera, cooled Sony ICX618ALA www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p5165_Astrolumina-ALccdIMG0HC-color-camera--cooled-Sony-ICX618ALA.html Εγχρωμη πλανητική κάμερα Αποτελείται από τρία στοιχεία : 1. Την κυρίως κάμερα 2. DC201 Interface box 3. Αντάπτερ για το παραπάνω 180 Ευρώ Δουλεύει, εκτός του δικού της προγράμματος, και με FireCapture Mε δίσκο εγκατάστασης ==================================================== Ολα σε άριστη κατάσταση.
  5. Εχω καταλήξει στα Win7. Το παλιό λαπτοπ που έχω είναι φορτωμένο με πολλά επαγγελματικά προγράμματα, και παρόλο που δουλεύει XP, με εξυπηρετεί απόλυτα. Ετσι θα προτιμήσω το λάπτοπ των 24 δόσεων με WIN 7. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις συμβουλές !
  6. Δεν ξέρω αν το λάπτοπ που έχω υπόψη μου μπορεί να σηκώσει 64 Bit. Αυτό που ήδη έχω ( 10 ετών) σίγουρα όχι. Εχω καταλήξει στα Win 7. Eυχαριστώ για τις συμβουλές.
  7. Kαλησπέρα σε όλους και και ευχαριστώ για την ταχύτατη ανταπόκριση ! Στο ΠΛΑΙΣΙΟ είναι εύκολο να αλλάξουν το σύστημα από WIN 10 σε WIN 7. Το παλιό δεν σκοπεύω να το αναβαθμίσω σε WIN 7 επειδή το έχω φορτωμένο με πάρα πολλά μη αστρο-προγράμματα τα οποία είναι σίγουρο ότι δεν δουλεύουν σε WIN 7. Αν λοιπόν αναβαθμίσω το λάπτοπ θα πρέπει να αναβαθμίσω μια σειρά προγραμμάτων και ο λογαρισμός θα ανέβει πολύ. @pepito Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου για WIN 7. Ο δίσκος SSD σίγουρα αυξάνει πολύ την ταχύτητα. @mantheos77 Εχω επισημάνει δύο λάπτοπ στο ΠΛΑΙΣΙΟ : 1ο o Οθόνη:15.6" Non glare 1366 x 768 o CPU:Intel Celeron N3050 1.6 GHz o Μέγεθος μνήμης: 4GB DDR3 o 120GB SSD 12 Δόσεις 309 ΕΥΡΩ 2ο o Οθόνη:15.6" HD 1366 x 768 o CPU:Intel Pentium N3700 1.6 GHz o Μέγεθος μνήμης: 4GB DDR3 o 120GB SSD 24 Δόσεις 335 ΕΥΡΩ Λέω να προτιμήσω το δεύτερο α) λόγω πολλών δόσεων και β) Λόγω CPU:Intel Pentium αντί CELERON. Aπό ότι ξέρω, το Pentium είναι καλύτερο. Τι λές ; Ευχαριστώ και πάλι !!
  8. Γειά-χαρά σε όλους ! Εχω ένα λάπτοπ κάποιας ηλικίας που εργάζεται σε WIN XP SP3. Σκοπεύω να πάρω ένα σχετικά φθηνό καινούργιο ( SSD ) που εργάζεται σε WINDOWS 10. Το ερώτημά μου είναι ( οι πωλητές στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν ξέρουν ) : Τα διάφορα προγράμματα FireCapture, SharpCap, AMCap κλπ, στις τελευταίες εκδόσεις τους, εργάζονται σε περιβάλλον WINDOWS 10 ; Αν έχετε υπόψη τι γίνεται, ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  9. Βασίλη ευχαριστώ πάρα πολύ, Ελλειψα για μερικές μέρες και μόλις τώρα το είδα ! Εχω ήδη μία πλανητική κάμερα με σχετικά καλά αποτελέσματα. Αλλά παρασύρθηκα από τα λεγόμενα του Lodriguss που είναι ο κυρίως ασχολούμενος με την φωτογράφιση πλανητών με DSLR.
  10. Φίλε ecuador, Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Τόσο για την κατατοπιστική εξήγηση στο θέμα των Canon, όσο και για την άμεση ανταπόκριση ! Καλό Σαββατοκύριακο κια καθαρούς ουρανούς !
  11. Εχω μια Canon 500D που χρησιμοποιώ για πλανητική φωτογράφιση με το Backyard EOS. Ενας γνωστός έχει μια 5D Mark IIΙ την οποία πουλά μεταχειρισμένη σε αρκετά καλή τιμή ( Η μηχανή είναι ΟΚ, βγάλαμε μαζί αρκετές φωτό). Στο site του Backyard EOS η 5D Mark III φαίνεται ως υποστηριζόμενη Ελπίζω να είναι έτσι. Από την πείρα σας, η 5D Mark IIΙ ( υπέροχη για απλή φωτογράφιση ), θα είναι καλύτερη από την 500D για πλανητική φωτογράφιση ; Ευχαριστώ !
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης