Jump to content

pierios

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    92
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με pierios

  • Γενέθλια 03/17/1973

του/της pierios Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Μόλις "μάζεψα" το DOB 8'' από το μπαλκόνι του σπιτιού μου αφού όμως απόλαυσα τη θέα του C/2014 Q2. Απόψε βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για παρατήρηση και είναι αρκετά ευδιάκριτος . Η θέση του και για τις επόμενες ημέρες στο: http://www.skyandtelescope.com/wp-content/uploads/Lovejoy2_BW.pdf
  2. Καλή χρονιά γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές σε όλους μας! Λιγότερα σύννεφα με καθαρούς ουρανούς!
  3. Καλώς ήρθες φίλε στην μεγάλη παρέα μας! Κατέβασε το stellarium, είναι δωρεάν και θα σου λύσει πολλές απορίες.
  4. Η Μεγάλη Άρκτος ήταν ο πρώτος αστερισμός που αναγνώρισα κατά την παιδική μου ηλικία αλλά ο αγαπημένος μου είναι ο Ωρίων, συντροφιά για τις έναστρες νύχτες του χειμώνα.
  5. Φανταστική σύνθεση! ....ονειρεμένη εξόρμηση φίλε!
  6. Ο κατάλληλος άνθρωπος, στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή! Συγχαρητήρια Σταύρο!
  7. pierios

    Corona discharge

    Και εγώ Βασίλη υποθέτω πως θα έπρεπε να παρουσιάζει το ίδιο φαινόμενο και ο διπλανός πυλώνας εφόσον άγεται από ηλεκτρικό φορτίο. Δε νομίζω η CME να περιορίζεται στα όρια του ενός πυλώνα. Αν διαβάσει κάποιος Φυσικός το θέμα ας μας διαφωτίσει.
  8. Μόλις επέστρεψα από την εξόρμηση. Αν εξαιρέσουμε τα παιχνιδίσματα του καιρού κατά διαστήματα, όλα ήταν τέλεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου της Καστοριάς.
  9. Εεεεεεεεεεεεε......καιρός ήταν !!! Βασίλη μπράβο σου και συγχαρητήρια για την APOD. Όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύεις είναι πανέμορφες και εμπνευσμένες.
  10. Για να πείσω την γυναίκα μου ότι θα έχει καλοκαιρία έχω ψάξει όλα τα meteo-site, αλλά τίποτα! Ότι και κάνει πάντως θα είμαστε προετοιμασμένοι! Τσίπουρα και ομπρέλες !!!
  11. Οι ετοιμασίες ξεκινήσανε ! Πρώτη παρουσία σε πανελλήνια και περιμένω με αγωνία. Καλή αντάμωση λοιπόν! ΥΓ. Για τον καιρό δεν διαβάζω και πολύ αισιόδοξες προβλέψεις ή μήπως όχι;
  12. ΔΗΔ FOREVER! Μας λείψατε πραγματικά! Καλή δύναμη για να συνεχίσετε!
  13. pierios

    Ποιον σπουδαίο κομήτη θυμάστε;

    Ο Halle-Bopp είναι ο κομήτης που μου έχει χαραχθεί στη μνήμη έντονα γιατί εκείνο το διάστημα υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία στη Θήβα. Οι βραδυνές αναφορές, για όσο διάστημα το φαινόμενο ήταν ορατό, ήταν υπέροχες!!! Φυσικά και ήταν ένα καλό έναυσμα για να ασχοληθώ με την ερασιτεχνική αστρονομία!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης