Jump to content

Χρήστος Παζαρένκας

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    447
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Χρήστος Παζαρένκας Επιτεύγματα

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Βασίλη νομίζω ότι είναι 5,3 L ( Έχει delux επιστρώσεις κτλ)πάνω στην αρχή ειναι γραμένο.
  2. Ο τηλεφακός αυτός είναι 300mm και είναι Ολοκαίνουριος! Δεν χρησιμοποιείθηκε καθόλου και είναι Αδούλευτος και πεντακάθαρος. Το κοστος στην αγορά είναι 1300-1400 ευρώ. Και δίνεται στην καταπληκτικη τιμη των 750 ευρώ. Αν κάποιος κυριος σοβαρός φωτογράφος επιθυμεί έναν τέτοιο καλό φακό, είναι έτοιμος για αποστολή Αυθημερόν. Παρακαλω ο ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει μαζί μου για να ενημερωθεί περισσότερο για τον φακό άσχετα αν 100% θελει να τον αγοράσει η και όχι. Είναι NIKON AUTO FOCUS-MANUAL FOCAL email sminos13@gmail.com Κιν.699 35 42 14 0 Mπορείτε να τηλεφωνήσεται οποιαδήποτε ωρα (24ωρο)
  3. Αν ο καιρος δεν χαλάσει Θα στησω Καρτέρι με το τηλεσκόπιο και την φωτογραφική. Αν ολο πάνε καλα θα τραβήξω πολλες φωτο. και αν κοκκινήσουν και τα συννεφα τοτε ακομα καλύτερα.
  4. Καλυτερα να μην εγραφα. το κειμενο το εσβησα με δικη μου Προτοβουλια.
  5. Ρώτα τον Νικάλα Βαρβέρη ψαχνει Φωτογραφική να παρει απο οτι Ξέρω. Nicolaos Varveris
  6. Ενδιαφέρομαι να Αγορασω Αυτήν την Κάμερα. Ελπίζω να μπορεις να μου την πουλήσεις και να μην την εδωσες κιόλλας. Περισσότερα με πμ.
  7. Σχετικα με την Στήριξη που ειχα ανοίξει θεμα(NEQ6PRO) Αλλαξα τις βιδες που ειναι για την Πολικη Ευθυγράμιση Υψος-χαμηλωμα και λειτουργεί κανονικα. Ο Λογος που ειχα προβλήματα είναι επειδή δεν πρόσεξα την αλλη καθως γυρνούσα για να κανω την Πολική Ευθυγράμιση. Δεν είχα λάβει Υπόψειν μου την Άλλη και επομένο ηταν να τις στραβώσω μέσα. Χρειάζεται προσοχή με τις βιδες αυτες οταν τις περιστρέφουμε. ειδάλως γινεται ζημια και νομιζεις οτι δεν ειναι καλά φιαγμένη απο το εργοστάσιο. Καπως ετσι ειχα γελαστει και νομιζα οτι ειναι χαλασμένη οταν την πηρα Τις αντικατέστησα με καινούριες βιδες και πλέον προσέχω οταν βιδώνω να μην έρθουν σε επαφή μεσα με την αλλη και ζοριστουν απο την πιεση που ασκω. ετσι νομιζα οτι φταίει και το κεντρο οτι είναι σφυγμένο κτλ οπως ειχα πει αλλα δεν ηταν ετσι απο τις βίδες ηταν!.. επειδη η μία στην αλλη πρόβαλε αντίσταση. Οσο για θόρυβο σε μοτερ κτλ που ανέφερα η και απο φίλλους που είπαν προκειται για παρεξήγηση αφου δεν υπάρχει λογος να μην εχει ηχο ένα μοτερ που γυρίζει και ποσο μαλλον οταν συνδέεται και με Γρανάζια και κινεί τα Θυριάκια μας 8-10-12-14 Ιντσες αρκετού Βάρους. Επόμενως ειναι φυσιολογικότατο να ακουμε έναν περιεργο ηχο Δεν νομίζω να υπάρχει μοτερ στον κοσμο που να μην Υχεί. Και για να μην τα πολυλλογώ ειμαι ευχαρηστημένος και με το Παραπάνω απο την Στήριξη μου NEQ6PRO Αλλα και απο τις Προηγούμενες Στηρίξεις IQ1-IQ5 Mε δύο Mοτερ και πολική--CG5 GOTO που είναι αξιοπιστη ρομποτική στήριξη με λίγο παραπάνω δυναμικό ηχο,και πολυ ελαφρια σηκώνοντας αρκετο βάρος χωρις κρίννιες. Και το κυριοτερο ειναι οτι οταν ακουλουθουμε τις προδιαγραφες του κατασκευαστη κατα γράμα δεν εχουμε δυσλειτουργίες και προβλήματα. Χρειάζεται προσοχή αλλιως γινετε αδίκως Δυσμήμηση σε προιόντα λογο μη σωστού χειρισμού του, απο τον αγοραστή. και ειναι κρίμα να χάνεται η ζητηση ενος πραγματος λογο μη σωστού χειρισμού. αυτο ηταν και το δικού μου λάθος και για αυτό έγραψα να αναφέρω οτι δεν ευθυνόταν κανένας αλλος για την καινούρια μου βάση που δεν δουλεβε. Δεν διαβασα ουτε τις οδηγίες χρήσεως που μου εδώσαν και νομιζωντας οτι ξερω!!εκανα Ζημια αθελά μου. Καλοκαιριάζει λιγο λιγο και θα την δουλέψω και περισσότερο στην αστροφωτογραφία. Καλλες φωτογραφήσεις σε ολους τους Αστροφωτογράφους που εχουν αυτη την βαση η μικρότερη
  8. Βασίλη Ωραίο Λάπτοπ Αλλα και το Παραδοσιακό τραπεζάκι είναι το κατι άλλο το οποίο ειναι αλλης εποχης δινοντας χρονικες αντιθέσεις στην φωτο. Δωσε voltage und Ampere και καλες Φωτογραφίες
  9. Θα τα ενώσω εννοεις τα 2 μαζί?
  10. Έχεις δίκιο και όντως δεν πειράζει αν δεν τα παρεις έτοιμα αφου ήδη έχεις και έχουμε δώσει περισσότερα απλα το πήρα λίγο τραβά χωρις παρεξήγηση.
  11. Ωραία κατασκευη! Μόνο που στα πλακάκια δεν έχουν ΑΨΟΓΗ χρησιμότητα διότι Ολοισθένουν επειδή είναι μεταλλικά αλλα σε χώμα πρέπει να είναι καλα Όσο για το Αν τα έπερνες έτοιμα απο το πλανητάριο δεν νομίζω πως χρειαζεται να το κάνεις φιάχνεις δικά σου όπως έκανες αλλωστε... απλα μην γραφεις προς βάρος του καταστήματος αφου κανεις δεν μας ανακγάζει. Παράδειγμα εγώ τα παίρνω όσο και να κοστίζουν. το αν μπορώ να τα φιάξω-κατι παρομοιο ας πουμε είναι κατι που δεν χρειάζεται να πω οτι τα φιαχνω επειδη τα έτοιμα ειναι ακριβα Χτυπάει άσχημα να λεμε έτσι.. Ωραία Φαίνονται!!! Στην Πράξη?
  12. Άγγελέ καταρχην Μπράβο σου Για τις Φωτογραφίες που έβγαλες με αυτό και επίσης καλοπούλητο! Θα ήθελα να μυ πεις πια κάμερα έχεις ccd και ποια τα φίλτρα που έβαλες για να συνθέσεις τα χρώματα Αυτή του Ωρίωνα είναι πολυ Ωραία Τώρα το καλοκαίρι ετοιμάζωμαι να πάρω και την Κέμερα μου CCD και την ψάχνω απο τώρα γενικα με την απεικόνιση με ccd και filter Αυτά Λοιπον και όταν μπορέσεις απάντησε μου. Ευχρηστώ Χρήστος.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης