Jump to content

seirios14

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    118
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με seirios14

  • Γενέθλια 05/24/1971

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της seirios14 Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δε θυμάμαι καλά, αν έκανα λάθος συγγνώμη. Το αλλάζω αμέσως.
  2. Το τηλεσκόπιο είχε αγοραστεί πριν 15 περίπου χρόνια από το Πλανητάριο. Έχει χρησιμοποιηθεί λίγο. Ιδανικό για αυτούς που ξεκινούν τώρα την ουράνια παρατήρηση. Τιμή 250€. Εικόνα αρχείου
  3. Πόσο μου έχει λείψει αυτή η εκδρομή... Σας ζηλεύω.. Με δυο παιδιά τώρα με δύο δουλειές ο χρόνος λιγόστεψε. Ελπίζω στην επόμενη φορά!! Εύχομαι σε όλους να περάσετε καλά!! Τα παιδιά της ΑΕΣ είναι εγγύηση σε αυτό και τους στέλνω τους χαιρετισμούς μου!!
  4. Φίλοι μου τα τεύχη θα πάνε στη βιβλιοθήκη του Ωρίωνα. Ήτανε η πρώτημου επιλογή και εφόσον τα δέχονται μετά χαράς, δεν έχω παρά να τα δωρίσω στο σύλλογο που με μύησε στο χώρο αυτό! Σας ευχαριστώ όλους!
  5. Xαρίζονται ΄2 ετών τεύχη Sky κ Telescope από το 2008 έως το 2010. Επίσης και 10 άλλα τεύχη σπασμένα από άλλα παρόμοια περιοδικά. Λόγω έλλειψης χώρου θέλω να τα δώσω καιόχι να τα πετάξω και πιστεύω ΄τι σε κάποιον θα είναι χρήσιμα. Τηλ επικοινωνίας 6944 582893 Λεωνίδας
  6. Ανδρέα θα το επιχειρήσω για πρώτη φορά Χαλανδρίτσα μαζί σας! Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός! Πες μου μόνο τι ώρα θα ξεκινήσουμε από το Πανεπιστήμιο...
  7. Tάσο σ ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όντως θα το ξανανασκεφτώ. Πάντως με τον Ηλία θα συμφωνήσω γιατί τα έχουμε πει και στο αντίστοιχο topic με τις καθυστερήσεις του περιοδικού. Είμαι πλέον κι εγώ σε αναζήτηση αφού τον Απρίλιο τελειώνει η συνδρομή μου...
  8. Μετά από 2 χρόνια συνδρομή στο S&T δε μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Κατ΄αρχήν οι διαφημίσεις του έχουν αρχίσει και πνίγουν την ύλη του... Δεύτερον και σημαντικότερον τα χαμένα τεύχη... Θα δεις και σε άλλο topic τα παράπονα όλων. Αυτή την στιγμή εγώ έχω χάσει 2 τεύχη αλλά δυο χρόναι τώρα έχω στείλει τόσα e-mail που βαρέθηκα πλέον.. Ο Στέφανος έκανε μια πολύ ωραία πρόταση την οποία την σκέφτομαι όπως επίσης και το BBC sky night. Δε θέλω να σε επηρεάσω, απλά καταθέτω την εμπειρία μου στην συνδρομή αυτού του περιοδικού.
  9. Δεν είχα την τύχη να τον γνωρίζω αλλά είχα ακούσει πολλά για την προσφορά του. Πρόσφατα ελαβα μέρος σ ενα ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο της εταιρίας μας και καθηγήτρια ήταν η κόρη του από την οποία έμαθα και πολλά για το έργο του κ τις δραστηριότητές,και την οποία θα συλλυπηθώ οπωσδήποτε εντός της ημέρας. Άιωνία του η μνήμη.
  10. Όλα καλά τώρα. Μάλλον η συνδεσή μου θα είχε πρόβλημα.
  11. Ανδρέα πολύ καλό το κείμενο και κατατοπιστικό. Το δεύτερο αρχείο όμως δεν εμφανίζεται.
  12. Καλημέρα και καλώς ήρθες στο χώρο μας! Έχω το δεύτερο τηλεσκόπιο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η αστάθεια που περιγράφει ένας φίλος δεν είναι τόσο μεγάλη. Ούτε χρειάζεται τόσο ακριβής πολική ευθυγράμμιση. Μια απλή δίλεπτη διαδικασία. Πιστεύω ότι τα λεφτά του τ αξίζει και με το παραπάνω. Το πρόβλημα είναι οι μικρές ίντσες όπως είπαν κι άλλοι φίλοι. Κι εγώ ακόμα θα σου συνιστούσα την αγορά DOB 8". Οι ίντσες είναι μεγάλος νταλκάς όπως θα δεις και πιο μετά γι αυτό το σωστό ξεκίνημα άσχετα από τον τύπο τηλεσκοπίου, είναι ένα 8". Καλό ξεκίνημα!!
  13. seirios14

    sky guide 2010

    Ευχαριστώ Ηλία!!
  14. seirios14

    sky guide 2010

    Από το γνωστό cloudynights ένα δώρο για τις γιορτές!!!! Τυπώστε και μελετήστε το!! Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και πάντα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης