Jump to content

Nadagir

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    41
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Nadagir

  • Γενέθλια 01/24/1992

του/της Nadagir Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Nadagir

    Πρωτο τηλεσκοπιο

    Τελικά δεν πήρα κάποιο ακόμα.Θα το επιχειρήσω αργότερα που θα μπορώ να επενδύσω περισσότερα χρήματα και χρόνο.Σας ευχαριστώ όλους.
  2. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου έκανε εντύπωση και θέλησα να ασχοληθώ με την αστρονομία.Δεν θυμάμαι καθόλου.Δεν έχω και πολλά χρόνια που ασχολούμαι βέβαια και ούτε οι γνώσεις που είναι πολλές αλλά προσπαθώ όσο μπορώ.Πιστεύω υπήρχε στα γονίδιά μου Βέβαια δεν ασχολείται κάποιος άλλος στην οικογένεια,άρα δεν ξέρω Πάντως ότι και να ήταν χαίρομαι πολύ που άρχισα να ασχολούμαι.
  3. Στην ημερίδα αστρονομίας στα Ιωάννινα ένας αστροφυσικός του ΑΠΘ είχε πει καθαρά ότι το σύμπαν είναι επίπεδο και με μπέρδεψε (ελπίζω να άκουσα σωστά,αν δεν κατάλαβα σωστά αυτό που είπε ζητώ συγνώμη)
  4. Όλες οι επιστήμες συνδένται κατά κάποιο τρόπο μεταξύ τους.Η Φυσική χρειάζεται τα μαθηματικά για να μπορέσει να εφαρμοστεί.Η Φυσική θέλει πράξεις,εξισώσεις,ανισώσεις άρα τα έχει ανάγκη τα μαθηματικά.Τα μαθηματικά έχουν ανάγκη την φυσική.Κάποια μαθηματικά φαινόμενα πιστεύω θα ήταν παράλογα αν δεν έμπαινε στην μέση η Φυσική να δώσει μία λογική βάση.Όμως η φυσική χρειάζεται πολύ παραπάνω τα μαθηματικά από ότι τα μαθηματικά την φυσική.Όπως έχω παρατηρήσει και στην σχολική μου ζωή όταν σταματά σε μια άσκηση η φυσική σκέψη αρχίζουν τα μαθηματικά.Κάποα φαινόμενα να τα παρατηρείς,προσπαθέις να τα εξηγήσεις κι απο εκεί και πέρα βλέπουμε τα μαθηματικά.Και στην Αστρονομία το ίδιο.
  5. Μπορεί να ακουστεί χαζή ερώτηση αλλά Πείτε ότι αυτο που ζούμε εμείς βρίσκεται στο εσωτερικό ενός κρεμμυδιού.Η τελευταία εξωτερική φλούδα του κρεμμυδιού τι μπορεί να είναι?Δηλαδή τι μπορεί να υπάρχει εκεί που τελειώνει το σύμπαν.Τι υπάρχει πριν από αυτό. Σκέφτομαι τις μπάμπουσκες Αν το σύμπαν είναι η μικρότερη από αυτες τότε η μεγαλύτερη τι μπορεί να είναι?
  6. Συγχαρητήρια.Τον είχα δει στην ημερίδα που έγινε στα Ιωάννινα στα πλαίσια τους Έτους Αστρονομίας και η ομιλία του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.
  7. Η ημερίδα στα Ιωάννινα ήταν πραγματικά εκπληκτική.Οι ομιλίες πολύ ενδιαφέρουσες και οι ομιλιτές πολύ καλοί.Ποιοι από εδώ την παρακολούθησαν?
  8. Nadagir

    Παρατηρηση

    τωρα τελευταια πριν καλα καλα νυχτωσει βλεπω 1 με 2 πολυ φωτεινα αστερια παρα πολυ φωτεινα...και δεν τρεμοπαιζουν κιολασ ειναι πολυ σταθερα...και με παραξενεψε γιατι τα ειδα καπου 6 το απογευμα..τι να ειναι?
  9. Nadagir

    Συμβαίνει τώρα!!!!

    το οτι καποιοι τωρα μπορει να καθονται και να περιμενουν τον Αρη να εμφανιστει στις 00:30 με τρελαινει!
  10. Μπραβο στα παιδια.....ελπιζω να εχω την τυχη τους!!!!!!!!!!!!!!!
  11. Στελλα αν και εχω 2 χρονακια ακομα για να σκεφτω τι θελω σιγουρα...βρισκομαι στην ιδια θεση με εσενα...καθως θελω κι εγω να παω στο Φυσικο...αλλα ακομα και η καθηγητρια μου με ειχε αποτρεψει γιατι λεει ειναι πολυ δυσκολη σχολη....ωστοσο δεν ακουω κανενα και θα παω οπου θελω γιατι στο κατω κατω εγω θα σπουδασω.... επομενως σκεψου ωριμα τι πραγματικα θες να κανεις στη ζωη σου και οχι ποιες σχολες θα σου φερουν τα περισσοτερα χρηματα αμα αγαπας αυτο που κανεις πιστεψε με ειναι ευκολοτερο να το κανεις! Ορμα!
  12. ημουν σιγουρη οτι εκανε πατατα η Εσπρεσο αλλα εκει το βρηκα απο εκει το αντεγραψα.....ευτυχως εβαλες το πραγματικο link της ειδησης!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης