Jump to content

Alexandros164

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Alexandros164 Επιτεύγματα

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. με παραπανω ιντσες μπορεις να δεις δηλαδη...? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ παιδια!
  2. Και εγω που νομιζα οτι δεν υπηρχε πιθανοτητα να διαβασω ποτε καποια βλακεια σε αυτο το τοπικ..
  3. Φανταστειτε να ψηφιζε ο κοσμος τι θα γινοταν..
  4. Να μαι και εγω. Για πειτε μου βρε παιδια, αν αλλαζα το 8αρι και πηγαινα σε 16αρι (MEADE LightBridge) θα μου επεφταν τα σαγονια με την διαφορετικη εικονα που θα εβλεπα ή θα ετρωγα πικρα λογω της φωτορυπανσης που εχουμε στην Αθηνα?
  5. Μπραβο για τα υπεροχα μηνυματα που περναει με εναν εξαιρετικα τελειο τροπο..Μπραβο για τα τελεια σκηνικα και συναισθηματα που σε κανουν να θες να μπεις μεσα στην οθονη και να μεινεις εκει για παντα. Μπραβο που ενω βρισκεσαι στην αιθουσα για τρεις ολοκληρες ωρες στο τελος θα ηθελες να εχει αλλες τρεις..και ποσα αλλα μπραβο ξεχναω τωρα..πρωτη φορα πηγα σε μεταμεσονυχτια προβολη κατακοπος και οταν βγηκα δεν ενιωθα κουραση..ουτε ημουν κοιμισμενος..αντιθετα εκανα τρελες σκεψεις (!) να παω να κανω γυμναστικη ή να παρω το αυτοκινητο μου και να παω ενα ταξιδι..ναι ναι 03.30 το πρωι ολα αυτα.. Μου αρεσε η δεκτικοτητα του κοσμου απο μικρους και μεγαλους..ακουσα στα πεταχτα καθως εφευγα"τανιαρα ε..","αριστουργημα..","ειχε κατι το ιδαιτερο..","μακαρι να βαλουν μυαλο καποιοι..".Μου αρεσε γιατι εβλεπα προβληματισμο στα προσωπα..Μου αρεσε οταν στην αρχη ηταν ετοιμοι οι περισοτεροι να ριξουν το δηλητιριο τους..να γιουχαρουν και να κοροϊδεψουν την αμερικανια.. και στο τελος δεν ηξεραν τι να κοροϊδεψουν ακριβως και πως να αντιδρασουν..και επεσε και ενα δειλο συντομο χειροκροτημα απο καποιους.Γενικα δειλιαζουμε σημερα στο ομορφο πολυ..ειναι κατι σαν εγωισμος..η καρδια μας εχει γινει σκληρη..Αυτο θα μας φαει στο τελος..και ο νοων νοητο..Λεω να παω να την δω και τεταρτη φορα.Δωστε λιγο χρονο και στις μελωδιες που κρυβει το soundtrack στο 5ο, 6ο και 7ο κομματι ειδικα.Χαιρετω σας!
  6. Alexandros164

    FirstScope 76

    λιγα πραγματα ζητησα να μαθω για το συγκεκριμενο βρε Δημητρη..Τιποτα παραπανω.Ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις!
  7. Alexandros164

    FirstScope 76

    ναι, αναφερομαι στο συλλεκτικο τηλεσκοπιο! Εκτος απο διακοσμητικο, απο δυνατοτητες τι λεει? μπορω να του φορτωσω προσοφθαλμια ακριβα? Μεχρι που θα καταφερω να δω με αυτο?
  8. Ας κλειδωσει καποιος το θεμα!
  9. ενδιαφερεται κανεις για το Moon & skyglow?
  10. Παει και αυτο. Ευχαριστω παιδια.
  11. Παιδια εχει μεινει μονο το Moon & Skyglow.... 25 ευρω.
  12. Μηπως υπαρχει καποιος ενδιαφερομενος για το τηλεσκοπειο μονο του?
  13. 300 τελικη τιμη. Δινεται μαζι και το Moon & Skyglow της Baader Planetarium.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης