Jump to content

Mitsakos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    71
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Mitsakos

  • Γενέθλια 04/25/1980

του/της Mitsakos Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Φίλοι μου καλημέρα, Έμεινε μόνο ο φακός Skywatcher Ultrawide 6mm -> 25€ (πολύ καλή κατάσταση) ---->>> 20€
  2. Αν σας ενδιαφέρουν οι φακοί και θελετε να συζητήσουμε τις τιμές παρακαλώ pm.
  3. Televue 2X-> 65€ (άριστη κατάσταση) (SOLD) Skywatcher Ultrawide 6mm -> 25€ (πολύ καλή κατάσταση) ---->>> 20€ HYPERION 3,5 mm -> 45€ (πολύ καλή κατάσταση) (SOLD) Κινητό 6979428753 Δημήτρης (Πειραιάς)
  4. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου Juptr. Θα κάνω άλλη μία δοκιμή να δώ λίγο ζυγισμα, βίδες κτλ και θα το αναφέρω..
  5. Φίλοι μου έχω μια ερώτηση σχετικά με τα μοτερ που έχω βάλει στη στήριξή μου CG4 με το 150XLT. Παρατήρησα ότι όταν δουλέυουν τα μοτερ το είδωλο μέσα στο προσοφθάλμιο το βλέπεις θολό λόγω τρεμοπαιξίματος... αμέσως μόλις κλείσω τα μοτερ ή όταν τα κινώ εγώ με 2x 4x 8x το είδωλο καθαρίζει... Είχε κάτι παρόμοιο κάποιος? δεν μπορώ να κάνω φωτογράφιση γιατί τα είδωλα βγαίνουν κουνημένα.... ευχαριστώ! Δημήτρης
  6. πωλείται το Acer 5220 σε άριστη κατάσταση (το είχε ο πατέρας μου) έχει δουλέψει μετρημένες φορές - σε άριστη κατάσταση σε τσάντα sentio με τα καλωδιά του όλα. Του έχω βάλει ubuntu 9.04 με stellarium μέσα και μερικές βασικές εφαρμογές Όποιος θέλει όμως xp μου λέει και τα περνάω (δεν το συνηστώ μιας και με ubuntu πάει σφαίρα) Τιμή: 350 ευρώ Χαρακτηριστικά laptop
  7. Mitsakos

    Ψάχνω για εξοπλισμό.

    Δες για μεταχειρισμένο ή καινούργιο το παρακάτω.. http://planitario.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=657
  8. Mitsakos

    Ψάχνω για εξοπλισμό.

    Βάλε 80 ευρώ παραπάνω και πάρε 8αρι dob και ενα βιβλίο για να μάθεις τον ουρανό. Είναι η καλύτερη λύση. Αν πάρεις κάτι τόσο φθηνό θα το αφήσεις γρήγορα λόγω μικρών δυνατοτήτων.
  9. Γιατί δεν πάς για piggyback φωτογράφιση? καλύτερα είναι για να έχεις οδηγό. Θέλεις μοτερ φυσικά. Τι θέλεις να φωτογραφίσεις? δώσε μας μερικά στοιχεία για τον εξοπλισμό σου και το τί θέλεις να φωτογραφίσεις.
  10. Mitsakos

    Crayford Type focuser σε 6" κατοπτρικό

    Φίλοι μου με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω ότι κατάφερα και έφτιαξα τον εστιαστή πάνω στο τηλεσκόπιο μου!!!! Γράφω και σιγά σιγά ένα μικρό how to για να βοηθήσω όποιον φίλο/η ενδιαφέρεται να κάνει κάτι αντίστοιχο.... Έκανα τώρα πρίν λίγο και μία δοκιμή στον Δία και στο φεγγάρι (για να δώ περί ευθυγράμμισης κατόπτρων κτλ) και όλα πήγαν πολύ καλά... Μία ερώτηση έχω μονο μήπως γνωρίζεται κ με συμβουλέψετε... Ο εστιαστής, μάλλον, εχει μικρότερο λόγο όσο αναφορά την εστιάση γιατί με το που έφτασα στο maximux προς τα πάνω, το είδωλο ήταν ακόμα θολό. Με το που έβαλα τον αντάπτορα προσοφθαλμίου για φωτογράφιση ήμουν Ok. Άρα θέλω περίπου 5 εως 7 πόντους εξτρά να σηκώσω το προσοφθάμιο μου για να έχω καθαρά είδωλα. Ξέρετε με ποιό εξάρτημα μπορώ να κάνω τη δουλειά αυτή???
  11. Η μηχανή πουλήθηκε πριν μερικές ημέρες. Ευχαριστώ, Δημήτρης
  12. Η αγγελία ακυρώνεται.. Αποφάσισα να το κρατήσω. Θα το βάλω πάνω και θα φτιάξω και έναν οδηγό.. (είμαι σχεδόν στο τελείωμα..)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης