Jump to content

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    77
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της ΛΕΥΤΕΡΗΣ Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    green laser 30mw

    Είναι ακριβώς ίδιο σε εμφάνιση με το laser που φαίνεται στο παρακάτω link. (θήκη, μήκος κύματος κτλ.).Κάθε έλεγχος δεκτός. http://www.greenlaserbeam.com
  2. ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    green laser 30mw

    Πωλείται green laser 30mw ελαφρώς μεταχειρισμένο με θήκη 70 E ΤΗΛ 6999991748
  3. O εστιαστής μου για το 130/900 κατοπτρικό της skywatcher καταστράφηκε. Δεκτός μεταχειρισμένος ή καινούριος τηλ. 6999991748.
  4. ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    Canon eos 300d

    Είχα διαβάσει τα καλά σχόλια για την 300D και το πακέτο που έδινες ήταν καλή περίπτωση για μένα που σκέφτομαι και για μακρές εκθέσεις (αρκετά αργότερα βέβαια). Τελικά πήρα την 350D. Νομίζω ότι έχω μια συμπάθια για την canon χωρίς ιδιαίτερο λόγω. ....ελπίζω να μην με διαψεύσει... Θα έχω όμως τη πρόσφορα σου υπόψη μου για κανένα φίλο που ενδιαφέρεται. Να είσαι καλά και εσύ!
  5. ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    Canon eos 300d

    Δεν έχω πλέον ενδιαφέρον για την μηχανή συγνώμη για την όποια αναστάτωση.
  6. ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    Canon eos 300d

    Έκλεισε!! πάρε με τηλ. 211-9991748 (9:00 με 17:00) ευχαριστω!!
  7. Αντώνη σίγουρα θα χρειαστώ την βοήθεια σου στο μέλλον όσο αφορά τα αξεσουάρ και την χρήση της προς το παρόν ένας φίλος εδώ από το astrovox ενδιαφέρεται να μου πουλήσει την μηχανή του με αρκετά από τα βασικά αξεσουάρ, επομένως θα μιλήσω μαζί του και αν δεν με καλύψει σε κάτι θα επικοινωνήσω πάλι το θέμα. Προς το παρόν είμαι αρκετά χαρούμενος που βρήκα από την παρέα του astrovox φίλο που ενδιαφέρεται για την πώληση της εν λόγο κάμερας, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα την έχει προσέξει. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  8. Αυτό το περίεργο που βλέπεται (déclassé)είναι το declanser
  9. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδία! λέτε να υπάρχει πρόβλημα στο να βρω déclassé και άλλα αξεσουάρ στην αγορά μιας 300D?
  10. Πολύ ωραία τα λες Αντώνη αλλά έχω φαΐ την αγορά και δεν την βρίσκω πλέον πουθενά!! Αν τύχη και ακούσεις για μεταχειρισμένη η οτιδήποτε θα εκτιμούσα την επαφή μαζί μου. Δυστυχώ το έψαξα πολύ καιρο για κάμερα αλλά μόλις πήρα την απόφαση η κάμερα δεν υπήρχε στην αγορα (μιλαω για την 300D)
  11. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία της cannon 350D στην αγορά, κάποιος που είχε την τύχη να την δουλέψει έχει να μας πει κάτι για τα αποτελέσματα της στην αστροφωτογράφηση? Είναι το ίδιο καλή με την 300D?
  12. ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    Cassiopeia piggyback

    Πολύ ωραία η photo σου, είναι από αυτές που απολαμβάνω! πορτρέτα αστερισμών είναι...απολαυστικά... !!
  13. ΑΝΔΡΕΑ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ (8:30-17:00) ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΤΟΥ 25 (INFO-QUEST) ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17671 (ΤΗΛ 211-9991748)
  14. Φίλε vegan oσο αφορά το προηγούμενο topic δεν νομίζω ότι διαφωνούμε πουθενά. Ελπίζω η γενική εικόνα των όσων έγραψα να είναι κατανοητή και να μην παρεξηγούμαι.
  15. Εγώ πάντως συμφωνώ με τον φίλο καράφλα. Η αστρολογία μπορεί να γίνει μια εξαίσια επιστήμη αν βέβαια καταφέρουμε κάποια στιγμή να ξέρουμε επακριβώς τους τρόπους που η φύση ενεργεί πάνω στους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να πούμε πχ ότι ο ήλιος δεν επηρεάζει τους ανθρώπους στην συμπεριφορά αφού περίπου η μισή υδρόγειος κοιμάται όταν αυτός δύση. Από την άλλη είναι δύσκολο να ξέρει κάποιος πως ενεργούν τα υπόλοιπα άστρα σε εμάς πάντως σίγουρα τα θαυμάζουμε την νύχτα και τα εξερευνούμε. Με την σειρά τους και οι πλανήτες ίσως να επηρεάζουν την ζωή μας αφού αρκετός είναι ο κόσμος που πιστεύει ότι στο DNA μας μπορεί να φανεί ο αριθμός των πλανητών του ηλιακού συστήματος!!! Σχετικά με το θέμα έχω ακούσει για κάποια εργασία του Πυθαγόρα αλλά αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζω περισσότερα. Από την στιγμή που είμαστε δημιούργημα άστρων η σχέση μας με αυτά είναι αναγκαστική, απλά δεν νομίζω ότι στις μέρες μας υπάρχει σωστή αστρολογία(θα έλεγα σίγουρα όχι). Επίσης από κάποιες έρευνες που έχουν γίνει έχει φανεί ότι ο άνθρωπος επηρεάζεται από τον μήνα της γέννησης του.Για παράδειγμα κάποιος που θα γεννηθεί Μάρτιο (και οι πρώτοι μήνες της ζωής του θα είναι καλοκαιρινοί, φωτεινοί)θα έχει διαφορετική συμπεριφορά από κάποιων που έχει γεννηθεί Σεπτέμβρη και οι πρώτοι μήνες της ζωής του θα είναι περισσότερο σκοτεινοί(μικρές μέρες). Τώρα πόσο αληθεύουν όλα αυτά... Την σημερινή αστρολογία σίγουρα την περιφρονώ, από την άλλη μεριά την δική μου ζωή την επηρεάζουν οι πλανήτες αφού μόλις ανατείλει ο Άρης θα τρέξω για το τηλεσκόπιο...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης