Jump to content

Vagg

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    120
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Vagg

  • Γενέθλια 05/28/1993

του/της Vagg Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο Σύλλογος Αστρονομίας Χίου διοργανώνουν την Πέμπτη 10 Αυγούστου (ώρα 20:30) μια ξεχωριστή εκδήλωση, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου. Κύριος ομιλητής ο Δρ. Σταμάτης Κριμιζής που θα μιλήσει για την επικείμενη βουτιά του Cassini στον Κρόνο. Θα ακολουθήσει παρατήρηση με τηλεσκόπια. Περισσότερες πληροφορίες, στα παρακάτω site: http://astraparis.gr/voutia-sto-diastima-me-odigo-kai-xenago-ton-stamati-krimizi/ http://www.politischios.gr/zoi/o-st-krimizis-mas-systinei-diastima-sto-moyseio-mastihas Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης!
  2. Kαλή αρχή να έχουμε και..καθαρούς ουρανούς! Ελπίζουμε πως ο σύλλογος θα μπορέσει αποκτώντας σταδιακά την απαιτούμενη εμπειρία, να προσφέρει πολλά στους ανθρώπους του νησιού
  3. συγχαρητηρια και απο μεναα σε ολους!! ειμαι σιγουρη πως περασατε ενα πολυ ομορφο διημερο! με το καλο και του χρονου! υγ--οντως η παρεα ηταν ελλειπης! μπορει να μην ειμασταν σωματικα αλλα σιγουρα ειμασταν πνευματικαα εκειι!! καληη ανταμωσηη οσο συντομοτερα γινεται με ολη την παρεα!!
  4. και εγω μεσα στην ομαδα! το εχω περιπου ενα χρονο..
  5. μα σιγουρα αυτοι που διδασκουν το διωρο αυτο της αστρονομιας δεν εχουν ειδικευτει στο αντικειμενο..ειναι συνηθως μαθηματικοι(αφου η αστρονομια πριν μερικα χρονια διδασκοταν πολυ στα μαθηματικα τμηματα) ή και φυσικοι.. το θεμα ειναι πως αν τεθεις υπευθυνος να διδαξεις,ειτε σου αρεσει ειτε οχι,ειτε ξερεις ειτε δε ξερεις πολλα απο αστρονομια,πρεπει λιγο να το ψαξεις και να ασχοληθεις για να μπορεις να σταθεις μεσα στο τμημα!
  6. μαλιστα..φανταζομαστε ολοι δηλαδη σε τι σημειο εχουν φτασει πια τα πραγματα.. ειναι λογικα βεβαια αυτα τα περιστατικα,αν οι καθηγητες δεν εχουν μερακι και δεν ενδιαφερονται γιαυτο που κανουν..(χωρις βεβαια να το γενικευω! υπαρχουν και ανθρωποι που το μαθημα της αστρονομιας το διδασκουν φοβερα) το θεμα ειναι οτι καποια παιδια νοιαζονται και θελουν να μαθουν και να ασχοληθουν και ειναι υποχρεωμενοι αυτοι με τη σειρα τους να κανουν σωστα τη δουλεια τους..αλλααα.. το τι πρεπει και το τι δεν πρεπει...ειναι μαλλον αλλο θεμα..:/
  7. Μπραβο σας παιδιαα θερμα συγχαρητηρια και απο μεναα! παντα επιτυχιες ευχομαι σε ολους!
  8. δε μας εκαναν το χατηρι πολλες φετος λοιπον.. ειδικα σε σχεση με περσι..καμια συγκριση!
  9. ειδικα τωρα στο λυκειο τα πρααγματα θα γινουν ακομη πιο ξεκαθαρα για σενα..(γιατι και εγω τα ιδια ερωτηματικα ειχα και σταδιακα λυνονται,να το ξερεις! ) μην αγχωνεσαι! ακομα και καθηγητες εκει ειναι πιο ενημερωμενοι,θα το ψαξεις κ εσυ λιγο περισσοτερο και θα καταληξεις.. παντωσ το φυσικο(παντα κατα τη γνωμη μου) ειναι μια πολυ καλη λυση και προσφερει πολλεσ διεξοδους επαγγελματικης αποκαταστασης (περισσοτερο στο εξωτερικο βεβαια,αφου ειμαστε αρκετα χρονια πισω δυστυχως) αλλα και τα αλλα τμηματα οπως μαθηματικο η υπολογιστες ειναι ενδιαφεροντα..ψαχνοντας τα μαθηματα και τα τμηματα ολων μπορεις να συγκρινεισ!
  10. ασε..η παραπληροφορηση ηταν και θα ειναι παντα γεγονος.. τουλαχιστον αυτα εσενα στα λενε παιδακια και οχι μεγαλυτεροι που επιμενουν κ ολας ψιλοπαρομοια πραγματα παντωσ ακουσα και εγω.. τεσπα-παντως εχετε δικιο..καμια σχεση με περσι../
  11. Vagg

    Άρης, Κρόνος και Αφροδίτη

    χμμ..ναι οντως πλησιαζουν και σχηματιζουν κατι..σαν τριγωνο περιπου απ'οτι βλεπω! οι φωτογραφιες ειναι οπως θα τις δουμε στσ 8 και στσ 13 ετσι? ξερουμε για συνοδο ποτε υπαρχει περιπτωση να ερθουν..>?
  12. θα κανουμε τα παντα,και ο καθενας οτι περισσοτερο μπορει, για να ξαναμαζευτουμε ολοι μαζι μεχρι τοτε...we'll keep in touch! ..Απο τις πιο ομορφες μερες μασ..!
  13. Και περασαμε ομορφααα..! ηταν πιστευω 5 μερες που μενουν αξεχαστες! Η οργανωση αρκετα καλη και τα μαθηματα μια χαρα,ικανοποιιητικα(αν και θα προτιμουσαμε να υπηρχε περισσοτερο και μια πιο πρακτικη πλευρα)! Ολα ηταν ομως πολυ ενδιαφεροντα απο διακεκριμενους ανθρωπους και επιστημονες! Η βραδια στα Χανια ηταν πραγματικα πολυ ομορφη και πανω απο ολα με πεντακαθαρο ουρανο! Απο τωρα ανυπομονουμε για το επομενο θερινο.. χαχα!!
  14. να περασετε ολοι τελεια.. αν και δεν υπαρχει περιπτωση να μη γινει αυτο..! μακαρι να μπορουσα να δηλωσω και εγω παρουσα αλλα ειναι δυσκολο.. καλαα ξενυχτια και..περιμενουμε φοτογραφιες!!
  15. Vagg

    βοηθεια - προβλημα με την παρατηρηση!

    οχι ισα ισα σας ευχαριστω πολυ! ομως δεν εχω καποιο προβλημα με την εστιαση..τουλαχιστον οσο το εχω ψαξει..το εχω απομακρυνει,το εχω ξαναεστιασει αλλα παλι δεν φαινεται το αντικειμενο οπως φαινοταν καθαρα στην αρχη.Αυτο με προβληματιζει..οτι μερα με τη μερα χειροτερευε η εικονα.Σημερα το βραδυ θα το βγαλω για παρατηρηση να αρχισω παλι απο την αρχη ενα ενα..ευθυγραμμιση,εστιαση κ αλλες μικροτερες λεπτομερειες και θα δω Να ειμαι και εγω περισσοτερο συγκεντρωμενη ..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης