Jump to content

scientistg7

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με scientistg7

  • Γενέθλια 01/02/1980

του/της scientistg7 Επιτεύγματα

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. οχι, απλως στις 25 δεκεμβριου ευθυγραμιζεται και με το μερος που ανατελει ο ηλιος !
  2. Ολοι μας σημερα γνωριζουμε για τον τροπο λειτουργιας του ηλιου μας, αυτο ομως το μαθαμε τα τελευταια χρονια, ομως πριν απο την γνωση του 20αιωνα ο ηλιος ηταν κατι το τελειως διαφορετικο. η ιστορια βριθει απο μνημεια κ γραφες που απεικονιζουν τον σεβασμο κ την λατρεια για το συγκεκριμενο αντικειμενο. και ειναι ευκολο να καταλαβεις το γιατι, καθε πρωι ο ηλιος ανατελει φερνοντας φως,ζεστασια κ ασφαλεια γλιτωνοντας τον ανθρωπο απο το κρυο, τυφλο κ επικινδυνο σκοταδι της νυχτας. οι πολιτισμοι καταλαβαν οτι χωρις αυτον τα σπαρτα δεν θα μεγαλωναν και ετσι δεν θα μπορουσαν να διατηρηθουν στην ζωη. αυτες οι αληθειες εκαναν τον ηλιο το πιο λατρευτο αντικειμενο μεσα στο χρονο. επισης γνωριζαν κ πολλα για τα αστρα και ετσι κατεγραψαν τις αστρικες ομαδες σε αυτο που σημερα ξερουμε σαν αστερισμους. με λιγα λογια οι πρωιμοι πολιτισμοι δεν παρακολουθουσαν απλα τον ηλιο κ τα αστρα, τους προσωποποιησαν με περιτεχνους μυθους για τις κινσεις κ την σχεση μεταξυ τους. (ο χριστος ειναι η προσωποποιηση του ηλιου) στις 24 δεκεμβριου το πιο φωτεινο αστρο στην ανατολη ειναι ο σειριος ο οποιος ευθυγραμιζεται με τα 3 λαμπροτερα αστρα στην ζωνη του ωριωνα. τα 3 αυτα αστρα μαζι με τον σειριο ολα δειχνουν το μερος της ανατολης του ηλιου στις 25 δεκεμβριου. γι αυτο τα 3 αστερια (3 μαγοι) ακολουθουν το αστερι στην ανατολη προκειμενου να εντοπισουν το ξημερωμα την γενηση του χριστου (ηλιου). ισως ο πασιφανεστερος αστρολογικος συμβολισμος γυρω απο τον ιησου αφορα τους 12 μαθητεσ. ειναι απλως οι 12 αστερισμοι γυρω απο τον ζωδιακο κυκλο, με τους οποιους ο ιησους(που ειναι ο ηλιος) ταξιδευει. γι αυτο ο χριστος (κ οχι μονο) στην πρωιμη αποκρυφιστικη τεχνη αναπαρισταται με το φωτοστεφανο επανω στο σταυρο (αν αφαιρεσετε το προσωπο μενει μονο ο ΗΛΙΟς) γιατι ο ιησους ειναι ο ηλιος...Ο ΥΙΟς ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΦΩς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟς ΣΩΤΗΡΑς ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ. Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΞΑΝΑΓΕΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Κ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΑΓΓΚΑΘΙΑ (ακτινες ηλιου) ευαγγελιο ιωαννη 19:5, 13:12, 13:26....... "η χριστιανικη θρησκεια ειναι μια παρωδια της λατρειας του ηλιου στην οποια εβαλαν καποιον με το ονομα ιησουσ στην θεση του ηλιου κ του αποδιδουν τιμες" thomas paine 1737-1809 κατα το 325μ.χ στην ρωμη ο αυτοκρατορας κων/νος συγκαλεσε το συμβουλιο της νικαιας κατα την διαρκεια του συμβουλιου οι πολιτικοι παρακινησαν να καθιερωθει η χριστιανικη θρησκεια και απο εκει ξεκινα μια μακρα ιστορια χριστιανικης αιματοχυσιας και πνευματικης δυναστευσης.
  3. Ολοι μας σημερα γνωριζουμε για τον τροπο λειτουργιας του ηλιου μας, αυτο ομως το μαθαμε τα τελευταια χρονια, ομως πριν απο την γνωση του 20αιωνα ο ηλιος ηταν κατι το τελειως διαφορετικο. η ιστορια βριθει απο μνημεια κ γραφες που απεικονιζουν τον σεβασμο κ την λατρεια για το συγκεκριμενο αντικειμενο. και ειναι ευκολο να καταλαβεις το γιατι, καθε πρωι ο ηλιος ανατελει φερνοντας φως,ζεστασια κ ασφαλεια γλιτωνοντας τον ανθρωπο απο το κρυο, τυφλο κ επικινδυνο σκοταδι της νυχτας. οι πολιτισμοι καταλαβαν οτι χωρις αυτον τα σπαρτα δεν θα μεγαλωναν και ετσι δεν θα μπορουσαν να διατηρηθουν στην ζωη. αυτες οι αληθειες εκαναν τον ηλιο το πιο λατρευτο αντικειμενο μεσα στο χρονο. επισης γνωριζαν κ πολλα για τα αστρα και ετσι κατεγραψαν τις αστρικες ομαδες σε αυτο που σημερα ξερουμε σαν αστερισμους. με λιγα λογια οι πρωιμοι πολιτισμοι δεν παρακολουθουσαν απλα τον ηλιο κ τα αστρα, τους προσωποποιησαν με περιτεχνους μυθους για τις κινσεις κ την σχεση μεταξυ τους. (ο χριστος ειναι η προσωποποιηση του ηλιου) στις 24 δεκεμβριου το πιο φωτεινο αστρο στην ανατολη ειναι ο σειριος ο οποιος ευθυγραμιζεται με τα 3 λαμπροτερα αστρα στην ζωνη του ωριωνα. τα 3 αυτα αστρα μαζι με τον σειριο ολα δειχνουν το μερος της ανατολης του ηλιου στις 25 δεκεμβριου. γι αυτο τα 3 αστερια (3 μαγοι) ακολουθουν το αστερι στην ανατολη προκειμενου να εντοπισουν το ξημερωμα την γενηση του χριστου (ηλιου). ισως ο πασιφανεστερος αστρολογικος συμβολισμος γυρω απο τον ιησου αφορα τους 12 μαθητεσ. ειναι απλως οι 12 αστερισμοι γυρω απο τον ζωδιακο κυκλο, με τους οποιους ο ιησους(που ειναι ο ηλιος) ταξιδευει. γι αυτο ο χριστος (κ οχι μονο) στην πρωιμη αποκρυφιστικη τεχνη αναπαρισταται με το φωτοστεφανο επανω στο σταυρο (αν αφαιρεσετε το προσωπο μενει μονο ο ΗΛΙΟς) γιατι ο ιησους ειναι ο ηλιος...Ο ΥΙΟς ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΦΩς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟς ΣΩΤΗΡΑς ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ. Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΞΑΝΑΓΕΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Κ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΑΓΓΚΑΘΙΑ (ακτινες ηλιου) ευαγγελιο ιωαννη 19:5, 13:12, 13:26....... "η χριστιανικη θρησκεια ειναι μια παρωδια της λατρειας του ηλιου στην οποια εβαλαν καποιον με το ονομα ιησουσ στην θεση του ηλιου κ του αποδιδουν τιμες" thomas paine 1737-1809 κατα το 325μ.χ στην ρωμη ο αυτοκρατορας κων/νος συγκαλεσε το συμβουλιο της νικαιας κατα την διαρκεια του συμβουλιου οι πολιτικοι παρακινησαν να καθιερωθει η χριστιανικη θρησκεια και απο εκει ξεκινα μια μακρα ιστορια χριστιανικης αιματοχυσιας και πνευματικης δυναστευσης.
  4. καλημερα σε ολους, πριν απο λιγο ειδα ενα video στο youtube στο οποιο αναφερεται σε 14 λεπτα τα οποια οι αστροναυτες του απολο 11 κατεγραψαν με την καμερα τους ερειπια στο εδαφος της σεληνης, οπως και ηχητικο ντουκουμεντο με τις συνομιλιες των αστροναυτων. το ντοκιμαντερ προβληθηκε και απο την ετ1 με ελληνικη μεταγλοτηση. παραθετω το λινκ και περιμενω τις αποψεις σας. http://troktiko.blogspot.com/search?updated-max=2010-06-14T03:55:00%2B03:00&max-results=50
  5. καλημερα, ενδιαφερομαι για την web camera. εχω στειλει π.μ
  6. scientistg7

    Τιτάνας

    "Αποδείξεις πως υπάρχει ζωή σε ένα από μεγαλύτερα φεγγάρια του Κρόνου, τον Τιτάνα, διατείνονται πως ανακάλυψαν επιστήμονες που δημοσιοποίησαν σε δύο ξεχωριστές επιστημονικές εκθέσεις. Ειδικοί ανέλυσαν στοιχεία της επιφάνειας του Τιτάνα, μόνου γνωστού φεγγαριού που διαθέτει πυκνή ατμόσφαιρα, που προσκόμισε το διαστημικό σκάφος “Cassini”, το οποίο ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια να εξερευνά τον Κρόνο και τα φεγγάρια του. Η επιφάνεια του Τιτάνα, σύμφωνα... με τα πρώτα στοιχεία, είναι καλυμμένη με βουνά, λίμνες και ποτάμια, γεγονός που έχει οδηγήσει τους αστρονόμους να τον ονομάσουν το πιο όμοιο με τη Γη φεγγάρι στο ηλιακό σύστημα. Οργανικά χημικά στοιχεία είχαν ήδη εντοπιστεί στον Τιτάνα, αλλά βασικό χαρακτηριστικό του, που οδηγεί τους επιστήμονες να εκτιμούν πως είναι εφικτό να υπάρχει ζωή, είναι... οι λίμνες μεθανίου που διαθέτει. Σε μία από τις εκθέσεις, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ίκαρος, επισημαίνεται πως το υδρογόνο που κατεβαίνει μέσω της ατμόσφαιρας του Τιτάνα εξαφανίζεται στην επιφάνεια, γεγονός που υποδηλώνει πως θα ήταν δυνατό να αναπνέουν εξωγήινες μορφές ζωής. Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε στο Journal of Geophysical Research, σημειώνεται πως υπάρχει έλλειψη ενός συγκεκριμένου χημικού στην επιφάνεια του Τιτάνα, κάτι που ωθεί τους επιστήμονες να εκτιμούν πως ενδεχομένως καταναλώνεται από κάποιους άγνωστους σε εμάς οργανισμούς. “Εάν κάποιο από αυτά τα στοιχεία αποδειχτεί ότι αποτελεί ένα σημάδι ζωής, θα είναι διπλά ενδιαφέρον, καθώς θα αποτελεί δεύτερη μορφή ζωής, ανεξάρτητη από την υδατική βάση της ζωής στη Γη”, σημείωσε ο Chris McKay, αστροβιολόγος στη Nasa. cosmo.gr" http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5032.html
  7. το 2004 αγορσα το πρωτο μου τηλεσκοπιο, ενα sky-watcer 130, απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω κανει καποιες προσθηκες και ετσι φετος αποφασισα να επεκταθω. αγορασα την ισημερινη στιριξη eq3-sky scan και φορτωσα επανω τον οπτικο σωληνα που ειχα. ηρθε λοιπον η ωρα για αστροφοτογραφηση για αυτο λοιπον θα ηθελα την γνωμη σασ για φωτογραφικη μηχανη, ποια να αγορασω μιασ και το μπατζετ ειναι περιπου στα 400 ευρω. υ.γ. η αναζητηση αφορα και σε μεταχειρισμενες μηχανες οι οποιες θα εχουν περιπου αυτο το κοστος. ευχαριστω εκ τον προτερων.
  8. λες κ περασαν 2 μηνες μου φενεται.
  9. καλησπερα παιδια, εχω κανει κ εγω παραγγελια εδω κ κανα 2 μηνες αλλα δεν παρελαβα τιποτα ακομη. μηπως εχω κανει λαθος την παραγγελια?
  10. Προσωπικό άλμπουμ του/της scientistg7
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης