Jump to content

zeitgeist7

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    67
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με zeitgeist7

  • Γενέθλια 01/02/1980

του/της zeitgeist7 Επιτεύγματα

  1. Εχω το κλασικο καλωδιο και τον αντάπτορα σε usb. χρειαζομαι κατι αλλο για να το συνδεσω με τον υπολογιστη?
  2. οχι δεν γνωριζα την διαδικασία, ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
  3. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος χαρτης για το αυριανο περασμα του αστεροειδή που να μπορουμε να βασιστούμε οσοι μενουμε Ελλαδα?
  4. Δοκίμασε τη δωρεάν έκδοση του SkySafari: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simulationcurriculum.skysafari5&hl=en Ευχαριστώ πολύ. Πάντως μιας και τον παρακολουθώ μέσα από αυτό το πρόγραμμα δείχνει να αυξάνει φωτεινότητα και όχι να μειώνει.
  5. Καλησπέρα, να κάνω και γω μια ερώτηση. Γνωρίζεται κάποιο δωρεάν Android app για να βοηθήσει στην εύρεση του κομήτη;
  6. Υπάρχει περίπτωση να το δουμε και Ελλάδα?
  7. Tους πήρε λίγα χρόνια, δεν μπορείς να πεις...
  8. 2 αναμνηστικές φωτογραφίες απο την παρατήρηση στην Πρέβεζα με πεντακάθαρο ουρανό.
  9. Πρέβεζα, 15:08 εντόπισα την 1η επαφή , ο καιρος πάρα πολύ καλός
  10. 1-2 έτη έχει γίνει ήδη η ζημιά, σε όλα τα άλλα συμφωνώ
  11. Παρόμοιο περιστατικό μου αφηγήθηκε Φίλος μου πριν περίπου 15 μέρες. Το παρατήρησε μαζί με άλλον ένα γνωστό μας. (σημειώνω ότι και οι 2 τους είναι αρκετά εξικιωμένοι με τον νυχτερινό ουρανό )
  12. Καλησπέρα Αλέξη, είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που στο παρα 5 μας χαλάει. Ειδικά φέτος που ήταν και κοντά μας χάλασε πολύ, ελπιζουμε τουλάχιστον να χαρούμε την παραπάνω εκδήλωση. Θα μεταφέρω στην παλιοπαρέα τα νέα σου και τις ευχές σου και είμαι σίγουρος οτι θα χαρούν ιδιαίτερα και που θα πάει, κάποια στιγμή, κάποιο βουνό θα μας ξαναφέρει κοντά.
  13. Πρέβεζα:Η Κασσώπη θα «ταξιδέψει στα άστρα» Η ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, η Ομάδα Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Ιωαννίνων, οι Σύλλογοι Κρυοπηγητών Αθήνας & Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας συνδιοργανώνουν το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:30 στον Αρχαιολογικό Χώρο Κασσώπης αστρονομική βραδιά (διαβάστε: Ταξίδι στον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό στην Αρχαία Κασσώπη). Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Ομιλία για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης από την Προϊσταμένη της ΛΓ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κα Χριστίνα Μερκούρη Παρουσίαση "Ένα ταξίδι στ' Άστρα" από τον κ. Νικ. Ματσόπουλο, αστρονόμο του Αστεροσκοπείου Αθηνών Αστρονομική παρατήρηση ουράνιων αντικειμένων με τηλεσκόπια, που θα φέρει και θα εγκαταστήσει στο χώρο η Ομάδα Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Ιωαννίνων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυοπηγής Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό. Απαγορεύονται τρόφιμα και ποτά στον αρχαιολογικό χώρο. Σύλλογος Κρυοπηγητών Αθήνας. http://romiazirou.blogspot.gr/2013/07/27-2013.html http://www.preveza-info.gr/node.php?id=13330
  14. Μπραβο Βασιλη, τελεια φωτογραφια
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης