Jump to content

cygnus

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της cygnus Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Βροντή ίσως; Οι καταιγίδες στον Θερμαϊκό το καλοκαίρι εμφανίζονται ξαφνικά απο το πουθενά.
  2. Ψαρόνια. Είναι συνηθισμένα το χειμώνα στην Θεσσαλονίκη. Και κάνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά σμήνη τα απογεύματα πριν κουρνιάσουν όπως αυτά στο παρακάτω λινκ. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2280006/Swarming-starlings-stunning-display-photographer-seaside-pier-sunset.html
  3. cygnus

    Ανδρομεδα

    Από τέλη Ιουλίου ΒΑ μετά τα μεσάνυχτα.
  4. Ποιά η γνώμη σας για το SN Pro Plus 7; Γιατί ένα αντίστοιχο android ή ios app κοστίζει από μερικά ευρώ μέχρι το πολύ 30 ευρώ και ένα προγραμμα desktop θα πρέπει να κοστίζει πάνω απο 200 ευρώ;
  5. Το starmapHD σε ios κανει διαγραμματα. Και το redshift σε windows.
  6. Στο λέει το application τι ώρα θα ανατειλει και με τη πυξίδα στο βρίσκει. Σου κάνει και ένα διάγραμμα ποιους μήνες είναι καλύτερα ορατό.
  7. Δοκιμάστε το sky survey σε iPad. Δεν είναι όπως τα αλλα apps που δείχνουν τα αστέρια σαν κουκιδες, αυτο έχει μία ενιαία φωτογραφία όλου του ουρανού που ζουμάρει και μετακινείται αναλόγως της θέσης του iPad. Τη μέρα που κυκλοφόρησε πριν μία βδομάδα το είχε το AppStore 1ευρω σε προσφορά, ίσως ακόμα ισχύει. Αξίζει. http://skysurvey.org/ Το skysafari είναι πολύ καλό αν και πλήρωσα 30ευρώ για την pro έκδοση. Ακριβό. Μία μέση λύση είναι το redshift που κοστίζει κάπου στα 10ευρώ. Κατα την άποψη μου είναι η καλύτερη επιλογή, και όπως έχω παρατηρήσει στο iPad έχει την καλύτερη ανταπόκριση όταν χρησιμοποιείται με την πυξίδα και το ενσωματωμένο accelerometer.
  8. Βάλε στο κινητό σου ένα application να στους βρίσκει τους πλανήτες.
  9. cygnus

    Χρησιμες εφαρμογες για iOS

    Σε iPad τρίτης γενιάς έχω το skysafari pro και το redshift. Για το skysafari έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχει μεγάλη βάση δεδομένων, ωραία γραφικά (ιδίως μετά την αναβάθμιση της έκδοσης retina) και άμεση τεχνική υποστήριξη για οποία ερώτηση και πρόβλημα. Το redshift έχει παρόμοια γραφικα με την desktop έκδοση, όχι τόσο μεγάλη βάση δεδομένων όπως το skysafari pro, αλλά έχει την καλύτερη ανταπόκριση όταν χρησιμοποιείται με πυξίδα-γυροσκοπιο. Και τα δυο τα προτείνω για όσους έχουν iPads.
  10. Ποιά εφαρμογή προτείνετε για το ipad;
  11. Δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί να βρείς την στέγη σου κατεστραμμένη από μετεωρίτη Ατύχηματα σε ανθρώπους έχουν καταγραφεί από πτώσεις μετεωριτών;
  12. Που τους βρίσκετε τους μετεωρίτες;
  13. cygnus

    Skysafari for Android

    Την plus εκδοση που κανει 9.19 euro. Για τον ογκο δεδομενων και πληροφοριων που εχει το προγραμμα νομιζω ειναι καλη η τιμη. Ειμαι κατα της πειρατειας και δεν χρησιμοποιω σπασμενες εφαρμογες εφοσον κοστιζουν οτι αξιζουν. Δεν ειναι πολλα τα δυο ευρω για τη βασικη εκδοση για να το αγορασει καποιος γιατι ετσι στηριζεται και αυτος που το εγραψε για να συνεχισει να το βελτιωνει και να το αναβαθμιζει. Επίσης παρατήρησα ότι το Android Market δίνει δυνατότητα εγκατάστασης του εκτός απο την ταμπλετα και σε κινητο Android μεσω του ίδιου λογαριασμου gmail.
  14. cygnus

    Skysafari for Android

    Τελικά πήρα απόφαση και το αγόρασα. Δουλεύει άψογα στο Samsung η εφαρμογή Android. Απότι βλέπω τώρα που το ψάχνω έχει εκτενή βάση πληροφοριών για κάθε αστέρα, νεφέλωμα κλπ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης