Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Efstathios Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Μαϊ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1036 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 38 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 15/03/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:04 Θέμα δημοσίευσης: Ελληνικό Chat Αστροφωτογραφίας στο Discord |
|
|
Βασισμένος στην ιδέα του αντίστοιχου ξένου chat στο discord που δημιουργήθηκε από τους χρήστες του Reddit του r/astrophotography, άνοιξα στην εφαρμογή αυτή ένα chat για τους έλληνες αστροφωτογράφους. Το discord είναι μία ωραία εφαρμογούλα όπου παρέχεται γραπτό chat και φωνητική ομιλία για όποιον θέλει, καθώς και ανέβασμα εικόνων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε αυτό το σύνδεσμο: https://discord.gg/4FEYCru
και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Θα σας κατεβάσει το discord και θα σας βάλει στο Greek Astrophotographers. Όσοι θέλετε προσέλθετε. 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Efstathios στις 16/03/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:13, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
themis_kart Εξωγήινος
Ένταξη: 03 Δεκ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1069 Τόπος: ΚΩΣ Ηλικία: 32 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 15/03/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο Στάθη ωραία κίνηση.Αν και παλιότερα έχουν γίνει παρόμοιες προσπάθειες δεν στέφθηκαν με επιτυχία.
Εγώ είμαι μέσα καλή αρχή  _________________ Το Αστρονομικό προσωπικό μου Site:
www.astrothemis.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stelios_STI Εξωγήινος
Ένταξη: 23 Φεβ 2011 Σύνολο δημοσιεύσεων: 653 Τόπος: Βεροια Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 16/03/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπραβο Σταθη ωραια κινηση!
Προσπαθησα να μπω αλλα μου μου γραφει " the instan invite is invalid or expired" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Efstathios Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Μαϊ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1036 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 38 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 16/03/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι, το λινκ έληγε σε 30 λεπτά, τώρα το είδα και το έφτιαξα. Αυτό θα δουλεύει κανονικά:
https://discord.gg/4FEYCru |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
themis_kart Εξωγήινος
Ένταξη: 03 Δεκ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1069 Τόπος: ΚΩΣ Ηλικία: 32 Φύλο: Ανδρας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|