Jump to content

Πωλείται αστεροσκοπείο με θόλο - ακυρώνεται


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αγγελία αυτή είναι για λογαριασμό ενός φίλου, του κ. Γεράσιμου, μέλους του "Ωρίωνα" ο οποίος δεν έχει αυτόν τον καιρό πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Ο κ. Γεράσιμος είχε αρχίσει να κατασκευάζει ένα αστεροσκοπείο με θόλο στην ταράτσα του αλλά δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει και θα πρέπει να εγκαταλείψει την ιδέα καθώς θα ανεγερθεί νέος όροφος στην πολυκατοικία. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να το απομακρύνει οπότε ενδιαφέρεται να πουλήσει την υπάρχουσα κατασκευή σε προσιτή τιμή σε κάποιον που θα ήθελε να την τελειώσει καθώς έχει ήδη δαπανηθεί πολύς κόπος και αρκετά λεφτά για να γίνει το (σχεδόν) ολοκληρωμένο αστεροσκοπείο.

 

Η σιδερένια κατασκευή είναι επενδεδυμένη με 5cm μονωτικό αφρολέξ και 6mm MDF. Υπάρχει πόρτα που ανοίγει και θυρίδα παρατήρησης ενώ η περιστροφή γίνεται σε ολόκληρο το αστεροσκοπείο (δείτε ράουλα στο κάτω μέρος). Εκκρεμούν να μπουν ακόμα μερικές λαμαρίνες (π.χ. στο κάτω μέρος) και να αντικατασταθούν κάποια MDF που έχουν φθαρεί.

 

Προφανώς, ένα σημαντικό κόστος θα αφορά το δύσκολο της μετακίνησης του αστεροσκοπείου που βρίσκεται σε ταράτσα τρίτου ορόφου στην Πάτρα (μάλλον θα χρειαστεί η ενοικίαση κάποιου μηχανήματος).

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μιλήσετε με τον κ. Γεράσιμο στο 6984600797. Εγώ δε γνωρίζω κάτι παραπάνω από ό,τι έγραψα οπότε μη με ρωτήσετε λεπτομέρειες :)

 

 

***********Ακυρώνεται η αγγελία - δεν πουλήθηκε και διαλύθηκε σε παλιοσίδερα********

tholos.thumb.jpg.151e17f8decb08da2aa6b513a52c3553.jpg

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης