Jump to content

ΗΛΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ - ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετάνιωσα που ασχολήθηκα με το νήμα, αφού φαινόταν το πράγμα από την αρχή.. Η θεωρία της σχετικότητας όπως κάθε επιστημονική θεωρία κάνει επαληθεύσιμες προβλέψεις. Μέχρι στιγμής έχει επαληθευτεί σε κάθε σημείο.

 

Αντίστοιχα η ηλεκτρική θεωρία κάνει κάποιες παραδοχές και κάποιες προβλέψεις. Στο κειμενάκι που αναφέρθηκα παραπάνω ο Koberlein σταχυολογεί και σχολιάζει μονάχα κάποιες "χοντρές" ανακρίβειες και ανακολουθίες. Το συμπέρασμα του ωστόσο είναι:

 

"The Electric Universe model is wrong. Provably, clearly and ridiculously wrong. We’ve put the Electric Universe to the test. Final Grade: F- "

 

Αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν σε ενδιαφέρει... Εσύ γνωρίζεις, ήλθες να κάνεις κήρυγμα και όχι να συζητήσεις. Σε έχουν συμβουλέψει εξάλλου σχετικά αφού κατά τα λεγόμενά σου:

Οι παρακατω φωτο εχουν παρει συγχαρητηρια απο ειδικους της ηλεκτρικης θεωριας του εξωτερικου που μου δινουν δυναμη να συνεχισω. Και η συμβουλη τους ηταν μια. Μην ακους κανεναν απλα προσπαθησε να δειξεις.

 

ΥΓ. Τα περί αναλφάβητου μαθηματικά Αϊνστάιν και τις θεωρίες συνωμοσίας περί αιθέρα και Ρώσων επιστημόνων δεν έχει νόημα να σχολιαστούν...

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δεν σχολιαζεις γιατι απλα δεν γνωριζεις. Γνωριζεις τα ρωσικα cosmospheres...???????

 

Οταν κανεις τεστ σε μια θεωρια με σκοπο μονο και μονο να την θαψεις τοτε δεν κανεις τεστ. Δολοφονια κανεις.

 

Ανοιχτα μυαλα η κοινοτητα σας δεν εχει. Ενα στοχο εχει. Να βασιζετε παντα σε υποθεσεις και να θαβει οτι παει να βγαλει αληθειες. Εκανα μια ηλιακη ερωτηση τρια αρθρα πιο πανω. Απαντηστε.

CORONADO_JPG_image_2.jpg
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Γνωριζετε μηπως σε ποια υποθετικη βαση καταρριφθηκε ο αιθερας απο τον επιστημοναρα Μικελσον.....????????

 

 

Η ηλεκτρικη θεωρια εχει απαντησεις με αποδειξεις εργαστηριακες. Δεν πατα πανω σε υποθετικες βασεις τυπου Μικελσον οτι ο αιθερας ειναι σταθερος στο συμπαν. Το θερμοπυρηνικο μοντελο ειναι μια τεραστια απατη βασισμενη μονο σε υποθεσεις. Δεν δινει λυσεις σε καιρια ζητηματα. Δεν προχωραει καποιο μοντελο οταν η βαση δεν στεκετε. Οποτε και η θεωρια της συντηξης με αφηνει παντελως αδιαφορο με τον ψευδη τροπο που προωθειται.

 

Οι νεοι ερευνητες του ηλιου μην παραμυθιαζεστε. Ενημερωθειτε και γισ αλλα μοντελα δημιουργιας. Μην τρωτε αμασητο αυτο που σας σερβιρουν. Βαλε το μυαλο να δουλεψει και θα βρειτε τον σωστο δρομο. Εχετε ερωτησεις σχετικα με το ηλεκτρικο συμπαν. Απευθυνθειται σε επιστημονες της ηλεκτροφυσικης και θα παρετε απαντησεις πανω σε εργαστηριακα πειραματα και οχι εικασιες και υποθεσεις.

CORONADO_JPG_image_2.jpg
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Κάποιες φορές μια θεωρία δε γίνεται κοινώς αποδεκτή, είτε επειδή έχει λογικά κενά είτε επειδή η επιστημονική κοινότητα δεν είναι έτοιμη.

 

Ωστόσο, οι διάλογοι πρέπει να γίνονται με επιστήμονες και απο τις 2 μεριές, αλλιώς δεν είναι διάλογος και σίγουρα δεν ωφελείται κανείς.

 

Διάβασα κάποια πράγματα, που με τρόμαξαν :shock:

Δεν ενδιαφέρει κανέναν, οπότε δε θα τα σχολιάσω.

 

Αλλά... κάποια από τα υπάρχοντα μέλη του astrovox, γιατί να κάνουν διπλά προφίλ για να δημοσιεύσυν κάτι;

 

Εκτός του ότι κάτι τέτοιο, αντιτίθεται στους κανόνες, μας κάνει να χάνουμε τη μπάλα και δεν είναι πρακτικό ειδικά για τα παλαιότερα μέλη επεδή μας μπερδεύει.

 

 

Φιλικά

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης