Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
xaralam Εξωγήινος Ένταξη: 22 Δεκ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 274 Τόπος: Αθηνα Αρτέμιδα Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/12/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως το έχω δοκιμάσει σε θερμοκρασίες 5- 6 βαθμούς και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Aggelos Kechagias Εξωγήινος
Ένταξη: 02 Νοέ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1951 Τόπος: Κερατέα-Αττικής Ηλικία: 39 Φύλο: Ανδρας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xaralam Εξωγήινος Ένταξη: 22 Δεκ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 274 Τόπος: Αθηνα Αρτέμιδα Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/12/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 22:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σου Άγγελε! Να κάτι που δεν ήξερα, ευχαριστώ για την πληροφορία αν και να σου πω την μαύρη αλήθεια δεν είχα σκοπό με 0 βαθμούς να βγω ταράτσα αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι θα την παλέψει το hub  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Aggelos Kechagias Εξωγήινος
Ένταξη: 02 Νοέ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1951 Τόπος: Κερατέα-Αττικής Ηλικία: 39 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/12/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 23:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tα προβλήματα ξεκινούν όταν πάμε στο βουνό. Πολλές φορές ακούς αρκετούς διπλανούς αστροφωτογράφους να αναρωτιούνται "μα αφού τα είχα τεστάρει όλα στο σπίτι και έπαιζαν εδώ γιατί όχι".
Σίγουρα στο σπίτι έχεις την επιλογή να βγεις ή όχι αλλά όταν πηγαίνεις στο βουνό ειδικά τον χειμώνα τα πράγματα είναι δύσκολα αν το hub σου δεν φοράει τσιπάκι που να παίζει κάτω από 0c. Τι να πουν και σε Καναδά που φτάνει -40c ; _________________ http://pegasusastro.com/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|