Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
GEORGE.BATSAKIS Νέος Ένταξη: 04 Φεβ 2019 Σύνολο δημοσιεύσεων: 16 Φύλο: Μη δηλωμένο |
Δημοσιεύθηκε: 04/02/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:51 Θέμα δημοσίευσης: Ενοικίαση τηλεσκοπιου |
|
|
Καλησπέρα στα μέλη ίσως αυτή η ερώτηση ακουστεί χαζή αλλά ξέρει κανείς αν κάπου μπορεί να γίνει ενοικίαση τηλεσκοπιου? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
diorip Εξωγήινος
Ένταξη: 03 Δεκ 2013 Σύνολο δημοσιεύσεων: 353 Τόπος: Αθήνα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/02/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν νομίζω, τουλάχιστον για ερασιτεχνικό εξοπλισμό χαμηλής - μέσης αξίας. Άλλωστε δεν σε συμφέρει. Δεν θα έδινες 10€ το μήνα για ένα dob 8-10"; Δεν θα το νοικιαζες για κάνα χρόνο τουλάχιστον; Πάρε ένα μεταχειρισμένο και πούλησε το 100€ λιγότερα μετά από 1,2 ή και τρία χρόνια.
Αυτό που έχω δει να ενοικιάζεται γύρω στα 100€ την ωρα, είναι χρόνος σε μεγάλα τηλεσκόπια, όπου δίνεις τον στόχο διάρκεια λήψης και φίλτρα και σου στέλνουν τις φωτογραφίες (subs). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
2genes Αστρόφιλος
Ένταξη: 10 Αύγ 2016 Σύνολο δημοσιεύσεων: 62 Τόπος: Καντζα Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/02/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 1:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω ενα 8ιντσο νευτωνιο σε eq5 στην Καλαματα και ενα διοπτρικο (102/500) στην Παλλήνη. Σου νοικιαζω οποιο θες για 20 ευρω τη μερα (τιμη συζητησιμη , εξαρταται απο τις μερες που το θες)
Μονο που θα χρειαστει να καταβαλεις εγγυηση ιση με την τιμη του μεταχειρισμενου τηλεσκοπιου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|