Jump to content

Σχετικά με την Meade...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

 

Μετά από αρκετά ερωτήματα και απορίες σχετικά με την Meade, τις πολλές ελλείψεις και τους μεγάλους χρόνους παράδοσης θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα τελευταία νέα της εταιρείας καθώς το ενδιαφέρον για τα προϊόντα της συνεχίζει να είναι μεγάλο και εδώ είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για σωστή ενημέρωση.

 

Η Meade θα μεταφέρει σχεδόν όλη την παραγωγή των αξεσουάρ - ανταλλακτικών και μικρών τηλεσκοπίων στην Κίνα. Αυτό θα προκαλέσει απρόβλεπτες καθυστερήσεις (ακόμα και καθυστερήσεις 12 μηνών) και για αυτό το λόγο οι ενδιαφερόμενοι σε Meade προϊόντα καλό θα ήταν να ενημερώνονται πριν προβούν σε οποιαδήποτε αγορά. Τα τηλεσκόπια που κατασκευάζονται στο Μεξικό (LX90, LX200, LX600, LX850 & 6000 Series) δεν επηρεάζονται από αυτό αλλά έχουν και αυτά σχετικά μεγάλους χρόνους παράδοσης λόγω πανδημίας.

 

Δυστυχώς η κατάσταση του κορονοϊού έχει φέρει μεγάλες ελλείψεις σε αρκετές εταιρείες, μεγάλους χρόνους παράδοσης και αρκετά ανεβασμένες τιμές. Ελπίζουμε να αλλάξει το συντομότερο αυτή η κατάσταση και να επανέρθουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα!

 

*Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.skyandweather.gr συνεχίζει την λειτουργία του με σταθερά αυξανόμενο αριθμό άμεσα διαθέσιμων προϊόντων σε αποθηκευτικό χώρο για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση*

 

Φιλικά,

 

Γιώργος

-Γιώργος-

Κατάστημα αστρονομικού εξοπλισμού http://skyandweather.gr/

Νίκαια http://nikaia-davis.meteoclub.gr/ , Αιγάλεω http://aigaleo-davis.meteoclub.gr/ , Μενίδι http://menidi-davis.meteoclub.gr/

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης