Jump to content

ΠΩΛΕΙΤΑΙ skywatcher azgti goto head mount ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περιγραφή

 

Skywatcher AZ-GTi-alt-azimuth GoTo Mount Head χωρίς τρίποδο

Το συναρπαστικό νέο ελαφρύ (1,3 κιλά) και εξαιρετικά φορητό Sky-Watcher AZ-GTi Alt-Azimuth Mount, με την ενσωματωμένη μονάδα WiFi, έχει σχεδιαστεί για να ελέγχεται ασύρματα με το smartphone ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή SynScan για iOS ή Android.

 

Το AZ-GTi δημιουργεί το δικό του δίκτυο Wi-Fi, έτσι ώστε η βάση να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, χωρίς καμία εξάρτηση από άλλα δίκτυα WiFi. Αφού εισαγάγετε τις συντεταγμένες σας στην εφαρμογή και ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία ευθυγράμμισης, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε το σύμπαν χρησιμοποιώντας το διαισθητικό μενού της οθόνης αφής της εφαρμογής.

 

Η εφαρμογή AZ-GTi και SynScan παρέχει πλήρη μηχανογραφικό έλεγχο GO-TO, επιτρέποντας στο τηλεσκόπιο σας να μεταφέρεται αυτόματα σε οποιοδήποτε από τα αντικείμενα της εκτεταμένης βάσης δεδομένων 10.000+ ουράνιων αντικειμένων της εφαρμογής.

 

Ενσωματώνει το Freedom-Find του Sky-Watcher ?? κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Dual-Encoder Technology, η οποία επιτρέπει στο τηλεσκόπιο να μετακινείται χειροκίνητα σε οποιονδήποτε άξονα χωρίς η βάση να χάνει τις πληροφορίες θέσης. Αυτό δίνει στον χρήστη τεράστια ελευθερία, ευκολία και ευελιξία κατά τη διάρκεια των συνεδριών παρατήρησης.

 

Η βάση είναι αθόρυβη κατά τη λειτουργία, έχει ωφέλιμο φορτίο έως 5 κιλά και δέχεται τηλεσκόπια με τυπικές ράβδους περιστροφής 45 mm (στυλ Vixen/Skywatcher).

 

TIMH 200 ευρω

 

 

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

MINIAZGTheadne.jpg.w360h420m5f1.jpg.19aa18191eb9ed4f973ff851753b37ee.jpg

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης