Jump to content

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΛΑ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλες και όλους.

Δεν έχω κάτι βαρυσήμαντο να πω και να δηλώσω, απλώς θέλω να μοιραστώ μαζί σας την τρομερή έλλειψη που νιώθω. έχω να βρεθώ κάτω από καθαρό ουρανό μήνες ολόκληρους. μόνο εχτές τυχαία βρισκόμενη στον Λυκαβηττό, σήκωσα το βλέμμα μου ψηλά και χάρηκα λίγο τον Σείριο και τρία άστρα του Ωρίωνα. τουλάχιστον υπάρχει κάτι άλλο όμορφο προερχόμενο από τον ουρανό αυτές τις μέρες και αυτά είναι τα απίστευτα σύννεφα που δημιουργούνται με απίθανα χρώματα και σχήματα. για μια φορά έστω τα σύννεφα δεν μου φαίνονται αντιπαθητικά.

αυτά. τίποτα σημαντικό. να είστε όλοι καλά και να κοιτάτε ψηλά.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Φίλη galaxia,

 

Για τις συννεφιασμένες μέρες, λίγη φαντασία βοηθάει. :roll: Φαντάσου ότι ξεκινάς για ένα ταξίδι προς ένα μακρινό αμυδρό αστέρι. Φαντάσου ότι φτάνεις τόσο κοντά του που το φως του γίνεται λαμπερό και σε ζεσταίνει. Και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχει και πλανήτες! Διαλέγεις έναν και κατευθύνεσαι προς τα 'κει. Φαντάσου ότι είναι πολύχρωμος και μάλιστα έχει και ατμόσφαιρα που αλλάζει γοργά σχήματα και κάνει παιχνίδια με το φως. Παίρνεις τη μεγάλη απόφαση να προσγειωθείς μην ξέροντας τι θα συναντήσεις. Και - τι θαύμα - προσγειώνεσαι και ανακαλύπτεις ότι ο πλανήτης αυτός έχει ζωή! Μια τεράστια και ενδιαφέρουσα ποικιλία από ζωή κάθε μορφής! Είναι το πιό όμορφο μέρος του διαστήματος που έχεις δεί μέχρι τώρα!

 

Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσες να παρατηρήσεις από κοντά αυτή την εξωτική γωνιά του σύμπαντος, να βρεθείς πραγματικά εκεί; ...Ε, εκεί ακριβώς βρίσκεσαι! :wink: Απόλαυσέ το μέχρι να φύγουν και πάλι τα σύννεφα!

 

Ελπίζω, να μην προσγειώθηκες ανώμαλα!

 

Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης