Jump to content

πωλουνται φιλτρα LUMICON και προσοφθαλμιο 18mm SWA meade


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους

Επαναλαμβανω την αγγελια μου για την πωληση δυο φιλτρων lumicon και ενος προσοφθαλμιου meade 18mm super wide angle για τα οποια δεν εκδηλωθηκε ενδιαφερον αν και ειναι εξαιρετικα κομματια, ιδιως τα φιλτρα ULTRA HIGH CONTRAST και OIII της lumicon θεωρουνται τα καλυτερα της αγορας ( και τα πιο ακριβα βεβαια!)

Τα συγκεκριμενα φιλτρα ομως προοριζονται ΜΟΝΟ για Schmidt Cassegrain τηλεσκοπια (το δικο μου ειναι ενα 8" MEADE LX200 GPS) και αυτος ειναι ο λογος που τα πουλαω, καθως αγορασα και ενα δευτερο τηλεσκοπιο νευτωνειου σχεδιασμου, οποτε αναγκαστηκα και πηρα τα ιδια φιλτρα της ιδιας εταιριας που βιδωνουν ομως στο προσοφθαλμιο.Τα φιλτρα ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και αποδιδουν εκπληκτικα.Κοστιζουν 199 δολλαρια αλλα με τελωνειο και μεταφορικα (δεν υπαρχουν στην Ελλαδα) το κοστος κτησης φτανει τα 270 ευρω.Τα δινω στην τιμη των 150 ευρω το ενα.

Σε ο,τι αφορα το προσοφθαλμιο ειναι ενα πολυ καλο προσοφθαλμιο της MEADE ευρεος πεδιου ( φαινομενο πεδιο 68 μοιρες). Ειναι και αυτο σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση και το πουλω διοτι πηρα ενα nagler 17mm 2 ". τιμη κτησης 215 ευρω και το δινω στα 130 ευρω.

 

DSC_0147.JPG.88cb8da39efd4086e67e534c971e96c8.JPG

photo

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης