Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Τι περιμένετε περισσότερο να πετύχει το Curiosity Rover στον Αρη; |
Να κατανοήσουμε καλύτερα τη γεωλογική του εξέλιξη |
|
24% |
[ 23 ] |
Να δώσει οριστική απάντηση στο ζήτημα ύπαρξης ζωής στον Άρη |
|
48% |
[ 46 ] |
Να ανοίξει το δρόμο για μια μελλοντική βάση στον Άρη |
|
19% |
[ 18 ] |
Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο |
|
2% |
[ 2 ] |
Δεν περιμένω πολλά |
|
5% |
[ 5 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 94 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
markhero Αστρόφιλος
Ένταξη: 21 Νοέ 2011 Σύνολο δημοσιεύσεων: 50 Τόπος: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 09/08/2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Αυτά ακριβώς μου ανέφεραν οτι περιμένουν και οι Αμερικάνοι φίλοι μας...
===========================
cptfurz έγραψε: | Το επίτευγμα είναι σίγουρα πολύ μεγάλο. Οι προσδοκίες μας?
Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γεωλογικά στοιχεία του Αρη.
Τιποτα περισσότερο κατα τη γνωμη μου. Και όσον αφορά μελλοντική βάση στον κόκκινο πλανητη, νομίζω οτι πρωτα θα πρεπει να δούμε μια θεαματική εξέλιξη στον τομέα της τεχνολογίας και της αεροδιαστημικής.
Βιντεο και φωτογραφίες υψηλης ανάλυσης? Σιγουρα ναι! |
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
krisgym Εξωγήινος
Ένταξη: 03 Απρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 488 Τόπος: ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ηλικία: 50 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 17/08/2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το 2 δαγκωτο....  _________________ Φιλικα Χρηστοs. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
terring Εξωγήινος
Ένταξη: 20 Αύγ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 690 Τόπος: Πειραιάς Ηλικία: 36 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 18/08/2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ως γνήσιος ψυχανώμαλος που είμαι, επέλεξα την τρίτη επιλογή
Αποικισμός και γαιωδιαμόρφωση του Άρη
Όσον αφορά όσους γκρινιάζουν για τα 2 δις δολάρια, οι καπιταλιστικοί-εμπορικοί Ολυμπιακοί Αγώνε$ έφαγαν σχεδόν τα 10πλάσια. Για να μη μιλήσω για το πόσα λεφτά πετάγονται σε όπλα και σφαγές συνανθρώπων μας
(Εκτός θέματος: Ζούμε σ' έναν πλανήτη αφθονίας και υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τα σημαντικότερα. Σκ@τ@ νοημοσύνη υπάρχει τελικά ) _________________ "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
The Choice is Ours  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
yurigagarin Νέος
Ένταξη: 15 Αύγ 2012 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 34 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 18/08/2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 22:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όνειρο των Σεργκει Καραλιόβ(Ρώσος της ΕΣΣΔ) και του Βέρνερ Βονμπράουν(Γερμανός της ναζιστικής Γερμανίας και της Αμερικής) ήταν το ταξίδι στον Άρη. Ο πρώτος πέθανε πρόωρα και ο δεύτερος εκτοπίστηκε μόλις έπαψε το ενδιαφέρον της κούρσας του διαστήματος. Τότε τα χρήματα που δαπανούσαν ήταν αμέτρητα προς χάριν του ταξικού πολέμου. Σήμερα δεν υπάρχουν αυτές οι δυο αντίπαλες δυνάμεις και το ενδιαφέρον για την πιο σημαντική αποστολή του ανθρώπου στη μίζερη ζωή του είναι μηδαμινό. Απ' το 1990 η ανθρωπότητα αντί να κάνει βήματα μπροστά, όλο και βυθίζεται σε μια άβυσσο που δεν έχει πάτο. Αντί να προοδεύει το είδος μας ώστε να φτάσουμε άλλους πολιτισμούς(εξωγήινους), μας ενδιαφέρουν(που λέει ο λόγος) τα συμφέροντα μιας κλίκας καπιταλιστών ώστε να μην χάσουν την δύναμη τους. Η εκμετάλλευση, ακόμη(!), νεκρών μορφών ζωής όπως το πετρέλαιο, κάρβουνο ή φυσικό αέριο το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος, την υπερθέρμανση του πλανήτη και τελικώς τον αυτό-Αρμαγεδδώνα. Το τελικό συμπέρασμα μου είναι:
Αν δεν απαλλαγούμε από τους δυνάστες μας, τους καπιταλιστές, ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν θα εξελιχθεί ποτέ και δεν θα πάμε ΠΟΤΕ στον Άρη γιατί το μόνο που μετράει είναι αν βγάζουν κέρδος αυτοί.
Ο Αινστάιν είχε πει γιατί σοσιαλισμό και εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί. Ο άνθρωπος για να φτάσει το ενεργειακό επίπεδο των εξωγήινων που κάνουν αστροταξίδια για να μη πω γαλαξιακά ταξίδια πρέπει να ξεπεράσει την ιδιοτέλεια του και να συνεισφέρει για το κοινό καλό του είδους που ανήκει. Και η απάντηση είναι: ''σοσιαλισμός ηλίθιε...'' |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christopherPAPA Εξωγήινος
Ένταξη: 26 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 215 Τόπος: Μοσχάτο Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 19/08/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο Yuri .
Πολύ καλό πολιτικό μανιφέστο και πολύ σχετικό με το τι περιμένουμε από το curiosity .
Επίσης κατάφερες το πρώτο σου post σε forum ερασιτεχνικής αστρονομίας να αφορά τη μάχη κατά της κλίκας των κακών καπιταλιστών .
Και είμαι σίγουρος ότι με την πτώση του καπιταλισμού θα σταματήσουμε αυτόματα την εκμετάλλευση νεκρών μορφών ζωής . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|