Jump to content

Πωλούνται κιάλια TS 20x80 TRIPLET (ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωλούνται τα παραπάνω κιάλια της Telescope Servise, σε σχεδόν άριστη κατάσταση ,τα οπτικά τους είναι ολοκάθαρα, μαζί με το αλουμινένιο βαλιτσάκι τους.

Έξαιρετικά για ημερήσια παρατήρηση πουλιά κτλ,καθώς και για παρατήρηση της σελήνης, οι κρατήρες φαίνονται εντυπωσιακά με τα δύο μάτια, ανοιχτών σμηνών κτλ. Απαραίτητη βέβαια είναι η χρήση τρίποδα. Το μοναδικό τους "μειονέκτημα" ότι αν είναι τέρμα ανοιχτά φαίνεται να παρουσιάζουν μικρή διπλωπία ορατή μόνο στην παρατήρηση των αστεριών και όχι τη μέρα, όταν όμως προσαρμοστούν στην απόσταση των ματιών το φαινόμενο εξαφανίζεται και τα αστέρια είναι σημειακά. Προσωπικά έχω κάνει δεκάδες παρατηρήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα, για παράδειγμα διαχωρίζουν πολύ άνετα τον Αλμπιρέο και μπορείς να καταλάβεις οριακά ότι ο Κρόνος έχει γύρω του δαχτυλίδια ,το διπλό σμήνος του Περσέα φαίνεται θαυμάσια όπως και ο γαλαξίας της Ανδρομέδας κτλ. Τιμή 140 €.

https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p1421_TS-Optics-20-x-80-Porro-binocular---triplet-semi-APO-with-tripod-adapter.html

Φιλικά Σταύρος :)

 

TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
up και μείωση τιμής στα 130€. Πριν κάποιες μέρες τα χρησιμοποίησα για να δω τις Πλειάδες και η θέαση ήταν εξαιρετική, επίσης έχοντας τέρμα ανοιχτά τα κιάλια δεν παρατήρησα την διπλωπία που ανέφερα στο προηγούμενο post.

Φιλικά Σταύρος :)

 

TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • 2 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης