Jump to content

Προβλημα με Tring


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,η αληθεια ειναι οτι ειχα πολυυυυ καιρο να μπω στο σαιτ.

νομιζω οτι εχω ενα προβληματακι με το tring μου η κατι κανω λαθος.

Το εχω ξαναχρησιμοποιησει πιο παλια και μπορουσα και συνδεα την dslr μου στο τηλεσκοπιο μου για να βγαζω φωτο και βιντεο το φεγγαρι.Σημερα μετα απο πολυ καιρο ειπα να το ξαναβγαλω μιας και το φεγγαρι εχει ωραιες σκιες και ωγαινει βολικη ωρα απο το μπαλκονι μου.Την πρωτη φορα που το δοκιαμασα ειχα κανει το εξης: ειχα βγαλει το πλαστικο απο το τον celestron 8-24 zoom και το βιδωσα πανω στο tring και απευθειας πανω στην dslr και την αλλη μερια πανω στον τηλεσκοπιο.Πηγα να κανω και σημερα το ιδιο και αντιπετωπιζω το εξης προβλημα: το Τring εχει 2 δαχτυλιδια στην ουσια..το εξωτερικο και το εσωτερικο που γραφει πανω και την μαρκα.Ε λοιπον το εσωτερικο για καποιο λογο δεν κουμπωνει μεσα στον εξωτερικο...μπαινει μεσα του αλλα μολις το τουμπαρω για να δω εαν καθετε καλα πεφτει.Ειπα να βιδωσω το προσοφθαλμιο μπας και οταν βιδωνει το ξεχιλωνει και σφιγγει αλλα τιποτα.Βγαινει με την μια μεσα απο τον εξωτερικο.Υπαρχει καποιος ειδικος τροπος μηπως?Παει καιρος που το ειχα κανει και δεν θυμαμαι.Η μηπως χαλασε?και δεν θα επρεπε να πεφτει ουτος η αλλος?

Θα με βοηθουσε πολυ καποιος εαν μου ελεγε την γνωμη του...ευχαριστω πολυ

Μην βαράτε τα κουνούπια...άλλοι σας πίνουν το αίμα
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Τα 2 τμήματα του T ring λογικά συνδέονται με μια πολύ μικρή αλλενόβιδα, στο πλάι του εξωτερικού τμήματος. Όταν αυτή είναι σφιγμένη και βιδωμένη μέχρι τέρμα, πατάει πάνω στο εσωτερικό τμήμα του T ring και το ακινητοποιεί, με αποτέλεσμα το όλα σύστημα να συμπεριφέρεται ως ενιαίο σώμα. Όταν είναι χαλαρή, το εσωτερικό τμήμα κουνιέται (αν παραείναι χαλαρή, ή έχει βγει εντελώς, τότε το εσωτερικό τμήμα μπορεί να διαχωριστεί πλήρως από το εξωτερικό ), ώστε να μπορεί κάποιος να κάνει μικρορυθμίσεις. Μάλλον έχει χαλαρώσει αυτή η βίδα...
...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

οχι μονο μια αλλα 3 βιδες εχει το συγκεκριμενο,η μια απο τις οποιες ειχε μπει αρκετα μεσα.οποτε πηγα πηρα ενα ειδικο κατσαβιδακι και ολα οκ τωρα,ευχαριστω πολυ :)
Μην βαράτε τα κουνούπια...άλλοι σας πίνουν το αίμα
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης