Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
qforce Αστρόφιλος
Ένταξη: 16 Οκτ 2016 Σύνολο δημοσιεύσεων: 41 Τόπος: Αρτέμιδα Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/01/2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο, ορεξάτος σήμερα, προχωράς φουλ!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
G.Tzevelekos Αστρόφιλος Ένταξη: 28 Απρ 2015 Σύνολο δημοσιεύσεων: 77 Τόπος: Αν.Αττική Ηλικία: 35 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/01/2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To παλευω !!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
G.Tzevelekos Αστρόφιλος Ένταξη: 28 Απρ 2015 Σύνολο δημοσιεύσεων: 77 Τόπος: Αν.Αττική Ηλικία: 35 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 26/01/2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και με αργούς ρυθμούς οι εργασίες προχωράνε ..... τέλειωσε και ο σκελέτός της συρόμενης οροφής ...
Περιγραφή: |
|
Μέγεθος αρχείου: |
2.72 MB |
Διαβάστηκε: |
136 φορές |

|
|
2.62 MB |
112 φορές |

|
|
2.67 MB |
130 φορές |

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PanosSky Εξωγήινος
Ένταξη: 29 Νοέ 2011 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1044 Ηλικία: 53 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 31/01/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από ότι βλέπω Γιώργο, εκτός από πολύ όρεξη πρέπει να έχεις και καλούς γείτονες.Θέλει προσοχή.....
_________________ Όποιος επιδίδεται σοβαρά στην επιστημονική έρευνα καταλήγει πάντοτε να πειστεί ότι στους νόμους του σύμπαντος εκδηλώνεται ένα πνεύμα απέραντα ανώτερο από το ανθρώπινο πνεύμα.
ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημοσιεύθηκε: 31/01/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι το γνωριζω και εχω αρκετα καλους με την κακη ενοια...βεβαια να σου πω υψος δεν υπερβαινω και απο την αλλη ολοι εδω γυρω εχουν χ@σμ@νη την φωλιτσα τους οποτε...ολα καλα...οι εργασιες προχωρανε!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PanosSky Εξωγήινος
Ένταξη: 29 Νοέ 2011 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1044 Ηλικία: 53 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 01/02/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλή τύχη σου εύχομαι. Δυστυχώς δεν ξέρεις από που μπορεί να σου έρθει.
Εμένα το «κάστρο» έπεσε από μέσα και όλα έμειναν στο όνειρο...........
Για να ακριβολογώ έμειναν στο σκελετό, όπως είναι το δικό σου τώρα.....
_________________ Όποιος επιδίδεται σοβαρά στην επιστημονική έρευνα καταλήγει πάντοτε να πειστεί ότι στους νόμους του σύμπαντος εκδηλώνεται ένα πνεύμα απέραντα ανώτερο από το ανθρώπινο πνεύμα.
ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημοσιεύθηκε: 01/02/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω για τι εποχή μιλάς ..αλλα τωρά πια υπάρχει τρόπος να το μάθεις απο που θα σου έρθει ..τεσπα .. μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσεις να το συνεχίσεις !!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stathisb Εξωγήινος
Ένταξη: 06 Ιαν 2014 Σύνολο δημοσιεύσεων: 356 Τόπος: Αθήνα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 01/02/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου καλησπέρα,
με το καλό εύχομαι να το τελειώσεις και να το ευχαριστηθείς.
Επειδή έχω και εγώ κατασκευάσει κάτι αντίστοιχο στην δική μου ταράτσα και το είχα ψάξει αρκετά το θέμα γιατί έχω "τσοπαναραίους" γείτονες, η κατασκευή σου περάσεις δεν περάσεις το ύψος της οικίας σου, είναι πακτωμένη στο έδαφος - άρα παράνομη αν δεν έχεις άδεια. Το ότι όλοι και κάτι έχουν δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί πολύ απλά ο καθένας μπορεί να σε καταγγείλει (ακόμα και να μην είναι κοντινός σου γείτονας) άσχετα αν μετά θα κάνεις και εσύ κάτι αντίστοιχο σε εκείνον μπορεί να σου πουν να το κατεδαφίσεις. Μακάρι βέβαια να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
Αν έχεις κάποιο γνωστό μηχανικό και έχεις ενταχθεί σε κάποιον από τους νόμους για τις αυθαιρεσίες ίσως καταφέρεις να το "βολέψεις" και αυτό.
_________________ Φιλικά
Στάθης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|