Jump to content

Πωλείται Βάση-Τρίποδο Celestron Evolution & Σφήνα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

- Mount (Βάση): CELESTRON NEXSTAR EVOLUTION Alt/Az (μοντέλο του 2017) με ενσωματωμένο Wi-fi ώστε να τη χειρίζεστε απευθείας μέσα από το κινητό σας, μέσω του εκπληκτικού ψηφιακού πλανητάριου Skysafari (ή Skyportal). 

- Hand Control: CELESTRON NEXSTAR + (μοντέλο 2017) με ενσωματωμένη USB σύνδεση (USB to Serial για την ακρίβεια)  ώστε να συνδέετε τη Βάση με τον υπολογιστή σας.

- Τρίποδο: CELESTRON NEXSTAR EVOLUTION (το μεγάλο) στο πλήρες σετ του μαζί με το δίσκο για 6 θέσεις προσοφθαλμίων.

- Ισημερινή Σφήνα: Celestron HD PRO WEDGE, ώστε να μπορέσετε να κάνετε αξιόπιστη αστροφωτογράφηση βαθέως ουρανού χρησιμοποιώντας τα παραπάνω συστήματα βάσης-τριπόδου και να μπορέσετε να οδηγήσετε το σύστημα μέσω ενός προγράμματος auto-guiding για υπολογιστή όπως το PHD2. Για πλανητική φωτογράφηση δεν απαιτείται χρήση της σφήνας. Μπορεί να γίνει απ’ ευθείας με την αλταζιμουθιακή βάση και το τηλεσκόπιό σας.

Επιπλέον πληροφορίες:

 

Η αλταζιμουθιακή βάση είναι τελευταίας τεχνολογίας, εμπεριέχει μια πολύ δυνατή μπαταρία λιθίου (επαρκεί άνετα για 2 νύχτες παρατήρησης) και προσφέρεται για πραγματικά απολαυστικές αστρονομικές βραδιές. Η βάση εκπέμπει κατά βούληση σήμα Wi-fi (όπως ένα router) στο οποίο συνδέεστε κανονικά με το κινητό σας τηλέφωνο για να ελέγξετε τη βάση και το τηλεσκόπιό σας από απευθείας από εκεί. Αν δεν επιθυμείτε έλεγχο της βάσης μέσα από το Wifi, τότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά το παραδοσιακό Hand Control. Συμπεριλαμβάνονται όλοι οι σφιγκτήρες κλπ που θα χρειαστείτε ώστε να συνδέσετε μεταξύ τους όλα τα παραπάνω κομμάτια του εξοπλισμού.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες του παρόντος εξοπλισμού θα βρείτε και κάποιες αστροφωτογραφίες που έγιναν με αυτόν ακριβώς τον εξοπλισμό, σε συνδυασμό με ένα τηλεσκόπιο Celestron SCT 9.25’’.

Σας δίνω εδώ δύο link για να δείτε το σύνολο των τεχνικών λεπτομερειών του παρόντος εξοπλισμού (το τηλεσκόπιο που θα δείτε στο link δεν διατίθεται προς πώληση). 

https://www.celestron.com/products/nexstar-evolution-925-telescope

https://www.celestron.com/products/hd-pro-wedge

Ο εξοπλισμός είναι σε άριστη κατάσταση και διατίθεται όλος μαζί στην τιμή των 1250 ευρώ. Κανένα από τα παραπάνω τμήματα του εξοπλισμού δεν πωλείται ξεχωριστά, μόνο ως σετ.

Σε περίπτωση αποστολής, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή.

Για πληροφορίες καλέστε με στο 6977358186

IMG_0224.thumb.jpg.905dff675a8ecb76b4e9e7bc66d0cff7.jpg

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης