Jump to content

μπαταρία βαθειας εκφορτισης για star discovery goto


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Πρόσφατα αγόρασα αυτή τη βάση και θα ήθελα να την λειτουργώ με κάποια μπαταρία τέτοιου τύπου.. δεν έχω καμία σχέση όμως με αυτά, δεν γνωρίζω καν τι διάφορα στα watt και στα volt.. με το ψάξιμο που έκανα στο forum κατέληξα σε μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης αλλά δεν έχω ιδέα ποια μπορεί να μου κάνει τη δουλειά.. το μόνο που θέλω είναι να κρατάει κάνα δυο τρεις ώρες και να μην είναι πολύ ακριβή γιατί δεν έχω φράγκο αυτό τον καιρό.. έχω βρει δυο τέτοιες μπαταρίες αλλά δεν ξέρω αν μου κάνουν, πως θα τις φορτίσω και τι καλώδιο χρειαζομαι για να την συνδέσω με την βάση.. παρακαλώ φωτίστε με, με τις γνώσεις σας!

 

οι μπαταρίες που βρήκα εγώ:

 

https://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=22123&virtuemart_category_id=284&Itemid=474

 

https://www.studiomao.gr/-lead-acid-battery-6v-12ah-vipow150x50x94mm/p/4506/286/

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Στον σύνδεσμο έχεις βάλει μπαταρίες των 6volt ενώ εσύ χρειάζεσαι 12volt. Oι μπαταρίες αυτές κάνουν. Θα χρειαστείς και κάποιον φορτιστή για να της φορτίζεις.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Επίσης μπορείς να τις βρεις και σε κατάστημα στην γειτονιά σου που να πουλάει ηλεκτρονικά είναι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε συναγερμούς και σε διάφορα άλλα..
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Οι μπαταρίες που παραθέτεις δεν πρέπει να είναι βαθιάς εκφόρτισης που σημαίνει ότι καλό είναι να μην τις αφήνεις να αδειάζουν εντελώς. Πρόσφατα έκανα κι εγώ κάτι παρόμοιο με 2 μπαταρίες UPS 12V 7Αh συνδεδεμένες παράλληλα (για να έχω διπλάσια χωρητικότητα) και ένα inverter 150Watt για να μπορώ να συνδέω βάση, laptop με κάμερα και αν χρειαστεί κάποιο φορτιστή κινητού. Όλα αυτά χωρίς το φορτιστή που είχα από πριν, κόστισαν περίπου 60 Ευρώ.

 

Αν θες να συνδέσεις μόνο τη βάση τότε μια μπαταρία 12V UPS θα είναι αρκετή.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Έψαξα 12V όπως μου είπατε... αρα μία μου φτάνει για δύο-τρεις ώρες.. ποια από αυτές κατά τη γνώμη σας είναι πιο κατάλληλη;

https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης