|
AstroVox Η ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα
|
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas t Αστρόφιλος Ένταξη: 19 Αύγ 2014 Σύνολο δημοσιεύσεων: 86 Φύλο: Μη δηλωμένο |
Δημοσιεύθηκε: 02/01/2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:23 Θέμα δημοσίευσης: Προσοφθάλμιο 20mm Ultra Wide 80° - 2’’ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ |
|
|
Προσοφθάλμιο 20mm Ultra Wide 80° - 2" σε άψογη κατάσταση. Το δίνω, αυτό καθώς και διάφορα άλλα που θα δείτε, γιατί δεν τα χρησιμοποιώ και είναι κρίμα να κάθονται στην ντουλάπα. Είναι ζήτημα αν το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές, δεν έχει ίχνος σημαδιού πουθενά ούτε καν από τους σφικτήρες, απλά ΑΨΟΓΟ. Παραδίδεται με τα καπάκια του, δυστυχώς έχω χάσει το κουτί του. Παρακαλώ επικοινωνία με πμ, ή ακόμα καλύτερα απ το τηλέφωνο, το κινητό μου είναι 6974 961740 Ευχαριστώ Κώστας
45 ευρώ
Περιγραφή: |
|
Μέγεθος αρχείου: |
27.44 KB |
Διαβάστηκε: |
11 φορές |

|
|
38.71 KB |
8 φορές |

|
|
25.92 KB |
12 φορές |

|
|
23.66 KB |
9 φορές |

|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas t στις 10/01/2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:59, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas t Αστρόφιλος Ένταξη: 19 Αύγ 2014 Σύνολο δημοσιεύσεων: 86 Φύλο: Μη δηλωμένο |
Δημοσιεύθηκε: 02/01/2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημοσιεύθηκε: 10/01/2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ,
Ευχαριστώ Κώστα και καλοδούλευτο!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης Μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία σε αυτό το forum Μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία σε αυτό το forum
|
|