Jump to content

Οδηγίες και κανόνες για τις μικρές αγγελίες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι, για απροβλημάτιστες συναλλαγές και καλές ευκαιρίες παρακαλώ να ακολουθούμε όλοι τις παρακάτω απλές οδηγίες κατά τη δημοσίευση αγγελιών στο AstroVox. Σας ευχαριστώ.

 

:arrow: Οι μικρές αγγελίες του AstroVox διατίθενται για την εξυπηρέτηση ιδιωτών και αγοραπωλησία μεμονωμένων αντικειμένων. Απαγορεύεται η χρήση τους για επαγγελματικούς σκοπούς ή για μαζική πώληση με σκοπό το κέρδος.

 

:arrow: Δεν επιτρέπεται από τρίτους σχολιασμός της τιμής ή της ποιότητας των πωλουμένων αγαθών ούτε σχόλια που εκτρέπουν το ενδιαφέρον της αγγελίας ή οδηγούν στην απαξίωση των πωλουμένων ειδών. Σε περίπτωση που κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει θέμα εξαπάτησης του κοινού, καλείται να ενημερώσει σχετικά τους συντονιστές μέσω προσωπικού μηνύματος.

 

:arrow: Ο πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει δημόσια το λόγο της πώλησης.

 

:arrow: Οι αγγελίες διατίθενται μόνο για αστρονομικά είδη ή είδη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ερασιτέχνες αστρονόμους/αστροφωτογράφους (πχ φωτογραφικά, φορητοί υπολογιστές κτλ).

 

:arrow: Το AstroVox δεν επεμβαίνει και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ορθότητα των αγγελιών και την κατάσταση των προσφερόμενων αντικειμένων ούτε να μεσολαβήσει και να επιλύσει προβλήματα και διαφορές πριν ή μετά τη συναλλαγή.

 

:arrow: Απαγορεύονται οι αγγελίες που αφορούν παράνομες πράξεις (π.χ. παράνομη πώληση λογισμικού, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων κ.ά.).

 

:arrow: Σε περίπτωση πώλησης του αγαθού ή πάυσης ισχύος της αγγελίας, ο πωλητής καλείται να το γνωστοποιήσει με επεξεργασία της αγγελίας.

 

:arrow: Ο χρήστης μπορεί να απαντήσει στην αγγελία του όσες φορές θέλει για να ανακοινώσει νέα τιμή ή μεταβολή στα στοιχεία της αγγελίας.

 

:arrow: Επιτρέπεται μέχρι και δύο φορές απάντηση υπενθύμισης ("bumping") από τον χρήστη που δημοσίευσε την αγγελία.

 

:arrow: Δεν επιτρέπεται δεύτερη αγγελία για το ίδιο αντικείμενο από τον ίδιο χρήστη.

 

:arrow: Οι καταχωρήσεις στις μικρές αγγελίες πρέπει να είναι σαφείς και να μην παραπλανούν το κοινό.

 

:arrow: Link σε εξωτερικές αγγελίες (πχ Astromart, ebay, emarket κ.ά.) πρέπει να γίνονται με απάντηση στο ειδικό thread που υπάρχει για το σκοπό αυτό.

 

:arrow: Οι κανόνες για τις αγγελίες ισχύουν συμπληρωματικά με τους γενικούς κανόνες στο AstroVox.

 

 

Τελευταία ανανέωση: 2/8/2007

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης