Jump to content

50mm

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    1035
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της 50mm Επιτεύγματα

Mentor

Mentor (12/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Σπάνιος
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη

  1. 50mm

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
  2. 50mm

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

    Ναι φιλε μου ειναι. Στειλε μου το τηλ σου με προσωπικο μυνημα να συνενοηθουμε.
  3. 50mm

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

    ευχαριστω για την προσφορα αλλα παραλαβη μονο απο τον χωρο μου.
  4. 50mm

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

    Φωτο δεν βάζω γιατί το τηλεσκόπιο το πήρα από τον elias2004 και είναι όπως μου το έδωσε δηλαδή σαν καινούργιο . Όσοι ξέρουν τον Ηλία ξέρουν και τι πουλάει. 'Αλλωστε δεν στέλνω πουθενά και η παραλαβή θα γίνει από τον χώρο μου ώστε να διαπιστωθεί η εξαιρετική κατάσταση του τηλεσκοπίου. Τα προσοφθάμια έιναι τα εξής : 10mm 62 μοιρών Aspheric κανούργιο χρησιμοποημένο 4 φορές . 4 mm 62 μοιρών Aspheric καινούργιο και αυτό χρησιμοποιημένο 4 φορές . Και ένα plossl μεταχειρισμένο που έχει ξεκολλήσει το λαστιχάκι ( Υπάρχει και κολιέται έυκολα ) του . Τo προσοφθάλμιο 'ειναι το bresser super plossl 26 mm. Υπάρχει και ένας ερευνιτής κόκκινης κουκίδας στο τηελσκόπιο. Τιμή πακέτου 160 ευρώ ακατέβατα για να φύγει. Βρίσκομαι Πειραιά . Με εύκολο παρκάρισμα .
  5. Πωλειται inverter (μετατροπεας) 12 volt Dc σε 220 volt Ac καινουργιος με χρηση συνολικα 5 λεπτων. Απλα δοκιμαστηκε και ξαναμπηκε στο κουτι . Δυστυχως δεν μου ειναι χρησιμος αφου υπαρχει αναγκη για μεγαλυτερης εξοδου σε watt. Link : https://www.pswnia.gr/index.php?route=product/product&product_id=3382 Τιμη 27 ευρω. Συνατηση χερι με χερι σε καποιο σταθμο του HΣΑΠ Πειραιας - Μοναστηρακι. Θα προτιμηθει αγοραστης απο Αθηνα . Σε περιπτωση αποστολης μεσω ταχυδρομειου τα ταχυδρομικα εξοδα και τα εξοδα τραπεζης βαρυνουν τον αγοραστη. Δεν μπλεκω με αντικαταβολες ! Αποστολη την επομενη που τα χρηματα θα φανουν στον λογαριασμο μου. Τραπεζα συναλλαγης Eurobank.
  6. Μια προταση : Ε τοτε να γινεται η πανελληνια μονο σε χωρους που πληρουν αυτες τις προυποθεσεις ... οπως οι Φιλιππαίοι για να εχουμε παντα τις ιδανικες συνθηκες .
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης