Jump to content

Τεστάροντας το Esprit...


StamosP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι φιλε μου δεν παρεξηγηθηκα με κατι. Απλα επειδη γενικοτερα υπαρχει μια δυσπιστια με τα μαγαζια του εξωτερικου στο κομματι των αγορων, γραφω οτι εμας μια χαρα μας εξυπηρετησαν στην επιστροφη των χρηματων. Σαφως φανταζομαι το ιδιο θα εκανε και καποιο μαγαζι στην Ελλαδα.

 

Όχι, γενικότερα δεν συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα να επιστρέφουν τα χρήματα! Μετά από τα παραδείγματα που έχουμε, θα έπρεπε να υπάρχει δυσπιστία με τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Κακώς υπάρχει δυσπιστία με τα μαγαζιά του εξωτερικού. Όχι μόνο στην Ελλάδα δεν επιστρέφουν τα χρήματα αλλά φτάνουν μέχρι την εξαπάτηση. Γνωρίζω περίπτωση ελληνικού καταστήματος, που έφριξα όταν άκουσα το πώς προσπάθησε να ξεγελάσει τον πελάτη του που αγόρασε προβληματικό (ακριβό) εξοπλισμό. Δεν του τον άλλαξαν καν με άλλον ίδιο εξοπλισμό, αλλά με διάφορα τεχνάσματα που κράτησαν μήνες επέμειναν να τον κρατήσει.

 

Στην Ελλάδα αυτό που σου λένε συνθήθως είναι δε σου επιστρέφω τα χρήματα αλλά πάρε κάτι άλλο στην τιμή αυτή. Για αστρονομικό εξοπλισμό που αγοράζεις στην Ελλάδα και πάλι δε σου επιστρέφουν τα χρήματα αλλά σου λένε φέρτο μας και θα το στείλουμε πίσω. Θα σου επιστρέψουμε ένα άλλο που να δουλεύει.

 

Δηλαδή σαν συμπέρασμα τι μας λένε στην Ελλάδα; Αγοράζουμε κάτι που δεν μας ικανοποιεί και μας λένε «δεν το παίρνουμε πίσω». Μας τιμωρούν; Κάτι σαν, αφού το διάλεξες μέσω Ίντερνετ χωρίς να το δοκιμάσεις, καλά να πάθεις. Αλλά και στο κατάστημα πώς να δοκιμάσεις ένα τηλεσκόπιο για παράδειγμα;

Αγοράζουμε όμως και κάτι που είναι ελαττωματικό και μας λένε πάλι, δεν σου επιστρέφουμε τα χρήματα, αγόρασε κάτι άλλο.

 

Με αυτή την πολιτική δεν καταλαβαίνω γιατί να συνεχίσουμε να αγοράζουμε από ελληνικά καταστήματα. Όταν μάλιστα στο εξωτερικό όπως διαβάζουμε και παραπάνω επιστρέφεις ότι δεν σε ικανοποιεί, ακόμη και αν δεν είναι προβληματικό.

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

 

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης