| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
seatgiorgos Αστρομανιακός
Ένταξη: 12 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 145 Τόπος: καβαλα Ηλικία: 33 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 02/05/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 Θέμα δημοσίευσης: Binoviewer |
|
|
| θελω να παρω αυτο το διοφθαλμιο http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=105-120-127-7382 αν το εχει καποιοs να απαντηση το θελω και για τον νυχτερινο ουρανο και για παρατηρηση του ηλιου. αν του αρεσε η αν ειναι καλο οπτικα. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
astrovox Εξωγήινος Πλανήτη Happy
Ένταξη: 18 Μάρ 2001 Σύνολο δημοσιεύσεων: 4576 Τόπος: Πάτρα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 03/05/2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 1:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tο είχα εγώ. Δεν είναι άσχημο αλλά ήταν ένα σκαλί κάτω από το Baader maxbright το οποίο είναι το τρέχον μου διοφθάλμιο. Προτείνω να σκεφτείς το baader. _________________ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer |
|
|
 |
Στέφανος Σοφολόγης Εξωγήινος
Ένταξη: 01 Ιούν 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2201 Τόπος: Λάρισα Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 03/05/2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 1:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οπωσδήποτε το Baader maxbright αν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στα οικονομικά διοφθάλμια.
Για παρατήρηση πλανητών και Σελήνης / Ήλιου η χρήση του διοφθάλμιου είναι απολαυστική. Τελευταία παρατηρώ κι εγώ τον Ήλιο με το διοφθάλμιο (πλην των άλλων σωμάτων) και η χρήση του είναι αποκαλυπτική και σ' αυτόν. _________________ "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; Ο ουρανός δικός μου..." Κώστας Κινδύνης
"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης |
|
|
 |
|