Jump to content

Ενας χρόνος μετά...


astrovox

Τα slides παρέμεναν για ένα χρόνο στο συρτάρι. Η σημερινή επέτειος, όμως, ήταν μια καλή ευκαιρία για να τα σκανάρω. Δυστυχώς τα slides δεν μπορούν να εμφανιστούν εδώ όπως φαίνονται στον προβολέα, ειδικά με ένα οικιακό scanner.

From the category:

Έκλειψη 29/3/2006 (Καστελόριζο και αλλού)

· 107 images
  • 107 images
  • 451 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Ανδρέα ο λαός λέει κάλλιο αργά παρά ποτέ..αλλά εσύ το παράκανες! :) :) :)

 

Είναι πανέμορφη φωτό όπως και οι υπόλοιπες που έχει τραβήξει ο Ανδρέας, τις οποίες δυστυχώς δεν του τις σκάναραν καθόλου καλά στην Πάτρα όταν έπρεπε!!!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Γιώργο, τις έχω παρουσιάσει με προβολέα δύο φορές στον Ωρίωνα οπότε τουλάχιστον τις είδαν κάποιοι! Να φανταστείς ότι ένας λόγος που δεν τις σκάναρα τόσο καιρό είναι διότι κυριολεκτικά χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ομορφιά τους. Η εικόνα των slides σε μεγάλο προβολέα είναι πραγματικά ασυναγώνιστη (ακόμα).
Σύνδεσμος για σχόλιο

Θυμάμαι ότι μετά την έκλειψη ο Ηλίας μας ρωτούσε τι χρώμα μας φάνηκε ότι ήταν το στέμμα. Ήταν όντως ένα πολύ παράξενο και όμορφο χρώμα, το οποίο δυστυχώς καμία ψηφιακή μηχανή δεν μπόρεσε να αποδώσει πλήρως, σε αντίθεση με τα φιλμ που τα κατάφεραν πιο καλά.

 

Είναι πολύ όμορφη Ανδρέα! Ευχαριστούμε εσένα και τον Παναγιώτη που μας θυμίσατε με αυτές τις φωτογραφίες τις στιγμές που ζήσαμε πριν ένα χρόνο!

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης