Jump to content

manfles

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με manfles

  • Γενέθλια 02/06/1954

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της manfles Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Παραγγέλθηκαν σήμερα στο Πλανητάριο!
  2. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Σε ευχαριστώ!. Αυτό θα κάνω!.
  3. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Λοιπόν παιδιά κατέληξα, άν και ξεπερνούν κατα πολύ το μπάτζετ, ειδικά τα Νικον, μεταξύ του HELIOS MISTRAL WP6 8x42 ED (245)ευρώ και Nikon Monarch 5 8x42 (345) ευρώ, ποιό κατά την γνώμη σας να πάρω? Υπάρχουν τόσες σημαντικές διαφορές μεταξύ τους ώστε να δικαιολογούνται τα 100 ευρώ διαφορά μεταξύ τους, ή απλά το Nikon Monarch 5 8x42 λόγω πρεστίζ ονόματος κλπ... Η αποψή σας είναι βαρύνουσας σημασίας για εμένα!. Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας!. Υστερόγραφο!. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι!.
  4. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Αυτά λένε κάτι?. ΝΙΚΟΝ PROSTAFF 3S 8x42
  5. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Καλησπέρα!. Εδιάβασα για τα HELIOS MISTRAL WP6 8x42 ED και κριτικές από το BBR, και τα βρίσκω στο πλανητάριο, οπότε μάλλον Οκ!. Τα Nikon Monarch 5 8χ42 που τα βρίσκεις στα 300 ευρώ? γιατί εγώ έκανα έρευνα και δεν τα βρίσκω!.
  6. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Καλησπέρα!. Εδιάβασα για τα HELIOS MISTRAL WP6 8x42 ED και κριτικές από το BBR, και τα βρίσκω στο πλανητάριο, οπότε μάλλον Οκ!. Τα Nikon Monarch 5 8χ42 που τα βρίσκεις στα 300 ευρώ? γιατί εγώ έκανα έρευνα και δεν τα βρίσκω!.
  7. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Υπάρχουν και αυτά! Braun Binocular 8x42 WP, στο eshop, έχεις κάποια άποψη για αυτά? ποιό εκ των δύο? Ή όπως προανέφερα κάποιο άλλο? Η γνώμη σου, σας!, σεβαστή! Σε ευχαριστώ!.
  8. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Καλημέρα! Έχω καταλήξει στα 8χ42 ακριβώς γι αυτό το λόγο (τρέμουλο). Εσύ έχεις να μου υποδείξεις από την εμπειρία σου κάτι άλλο? Ή να πάω στην επιλογή του Bushnell?.
  9. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Γειά σας!. Κατ αρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε προκειμένου να με βοηθήσετε!. Επειδή τα κυάλια θα τα χρησιμοποιώ περισσότερο στο βουνό κατά την διάρκεια του κυνηγίου και λιγότερο στις λίμνες, επίσης στο κυνήγι, (χωρίς να με ενδιαφέρουν λεπτομέρειες ως προς το αντικείμενο που θα παρατηρώ), συμπέρανα ότι κατ αρχάς χρειάζομαι αδιάβροχα!. Επειδή όμως δεν υπάρχει κυνηγός που δεν έφαγε κάποια στιγμή τούμπα και όχι μόνο, στο κυνήγι και πρώτος εγώ, κατέληξα ότι δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβά, άν και δεν συνηθίζω να αγοράζω πράγματα Κυριακής χαράς και Δευτέρας λύπης!. Έτσι μετά από ψάξιμο και αφού εδιάβασα όλη την ενότητα του Φόρουμ που αναφέρετε στα κυάλια!, είδα ότι τα παρακάτω ίσως με καλύπτουν.https://www.e-shop.gr/braun-binocular-8x42-wp-p-PER.579559 https://www.bhphotovideo.com/c/product/844964-REG/Bushnell_158042_H2O_8x42_Roof_Binocular.html Εάν συμφωνείται με κάποιο απο αυτά έχει καλώς!, εάν πάλι όχι, αλλά έχετε κάτι άλλο να μου υποδείξετε, μετά χαράς θα το δεχθώ!. Τα χρήματα που θα διαθέσω για την αγορά αυτή θα είναι οροφή τα 200 ευρώ, (για να μην κλαίω περισσότερα)!. Σας ευχαριστώ και πάλι!.
  10. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Καλημέρα κύριε.... (εξωγήινε!). Δεν ξέρω που κολλάει αυτό που ρωτάς με αυτό που ρωτάω εγώ, (κάπου πάει το μυαλό μου), αλλά δεν θα σε απογοητεύσω, θα σου πώ. Λοιπόν ξεκινάμε από το πιo παλιό, Καραμπίνα Beretta A 302, Καραμπίνα Beretta Α 400 Explor, και τελευταίο ένα Δίκανο Beretta Perennia SV 10, και εάν ενδιαφέρεσαι και με τι πάω, θα σου πώ. Πάω με ένα Τουότα RAV 4. Εάν θέλεις και κάποια άλλη πληροφορία (ανακοινώσιμη), στην διάθεσή σου!. Τώρα απο τιμές τι να σου πώ....
  11. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Επειδή μου λές ότι τα olympus 8x40 dpsi τα έχεις και εσύ, μπορείς να μου περιγράψεις από εμπειρία πόσο άσχημος πρέπει να είναι ο καιρός για να θολώσουν? (θερμοκρασία, υγρασία), γιατί άμα με καλύπτουν οριακά, να πάρω αυτά που είναι και προσιτά στην τιμή!. Σε ευχαριστώ!.
  12. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!. Επειδή κατάλαβα ότι πρέπει να είναι αδιάβροχα για την χρήση που θα τους κάνω, αυτά τι λένε, είναι καλά? BRAUN PHOTOTECHNIK BINOCULAR COMPAGNO 8X42 WP, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο στα χρήματα αυτά? (130) ευρώ. Μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος?. Ευχαριστώ!.
  13. manfles

    ΑΓΟΡΑ ΚΥΑΛΙΩΝ

    Γειά σας!. Θέλω πρώτα από όλα να χαιρετήσω όλα τα μέλη του Φόρουμ σαν καινούργιο μέλος!. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κυάλια για παρατήρηση πουλιών και φύσης καθότι είμαι και κυνηγός!. Διάβασα όλα τα θέματα που αναφέρονται για τα Κυάλια, αλλά δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα γιαυτό θα ήθελα την γνώμη σας! 1. Έχω 2 ζευγάρια τα οποία το ένα είναι TESCO 8x25 και το άλλο KENLOCK 16x50 Field 3,5 όμως δεν βλέπω με κανένα καλά!, φταίνε τα νούμερα? φταίει η ποιότητα την κυαλιών? φταίει η ηλικία μου?, (67) δεν ξέρω!. Γιαυτό θα ήθελα την βοήθειά σας!. Εγώ έχω ξεχωρίσει αυτά τα δύο, 1.OLYMPUS 10X50 DPS I, 2.OLYMPUS 8X40 DPS I STANDARD BINOCULAR. λόγω ονόματος αλλά και τιμής!. Εσείς τι μου προτείνεται από αυτά τα δύο, αλλά και γενικότερα!. Σας ευχαριστώ πολύ!.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης