Jump to content

Crux Australis

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Crux Australis

  • Γενέθλια 01/01/1980

του/της Crux Australis Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Crux Australis

    Stellarium

    Δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση του Stellarium. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα τότε ίσως η κάρτα σου να μην υποστηρίζει to Stellarium. Χρησιμοποίησε το Redshift που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις γραφικών.
  2. Μάλλον θα πήρε φωτιά καμιά φυτεία και όλο το χωριό θα μαστούρωσε από τον καπνό. Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός
  3. Μήπως καπνίσατε τίποτα περίεργο πριν δείτε το περίεργο φαινόμενο? Περίεργες ουσίες προκαλούν περίεργα φαινόμενα.
  4. Crux Australis

    Redshift 6

    H license του RedShift Premium 6,όπως και του 5 είναι για 1 μόνο εγκατάσταση - ενεργοποίηση. Αν ενεργοποιηθεί μια φορά σε ένα PC...μετά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε άλλο PC.
  5. Crux Australis

    Redshift 6

    To Premium είναι η αγγλική έκδοση σε 1DVD που έχει και τις περισσότερες δυνατότητες.
  6. Crux Australis

    Starry Night Pro Plus 6

    Πάνω κάτω και το Starry Night και το Stellarium και το RedShift έχουν τα ίδια γραφικά.
  7. Crux Australis

    Starry Night Pro Plus 6

    Όπως και να το κάνουμε το Stellarium δεν είναι σαν το Starry Night Εγώ πάντως ψηφίζω RedShift γιατί το βρίσκω πιο αξιόπιστο. To Starry Night κάνει λάθη στους υπολογισμούς του για ημερομηνίες προ Χριστού
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω πως υπολογίζεται το φαινόμενο μέγεθος της αφροδίτης; Γιατι σε κάποια site αναφέρεται ότι είναι αυτήν την περίοδο -4.8, σε άλλα -4.6, το Cartes Du Ciel δίνει -4.5 όπως προαναφέρθηκε, ενώ στο RedShift δίνει -4.4 (screenshot). Ποιό απ' όλα είναι το σωστό; Αν γνωρίζει κάποιος ας μας βοηθήσει [/img] Venus_Redshift
  9. Crux Australis

    URANOMETRIA 2000

    Τον έχει και στο "γαϊδουράκι".
  10. Η θεωρία της ομαδικής υστερίας βασίζεται στο ότι τα παραπάνω συμπτώματα θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα υπερβολικά έντονου στρες που προκλήθηκε από το γεγονός, σε συνδιασμό με την μεταφορά του στρες από άτομο σε άτομο με την μορφή πανικού στο πλήθος που έτυχε να βρίσκεται κοντά στο σημείο της πτώσης έχουμε την ομαδική υστερία του πλήθους. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ινδιάνοι με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, η θρησκεία τους ένα κράμα χριστιανισμού και σαμανισμού γεμάτο θρύλους, και η ουφολογία βρίθει στην συγκεκριμένη περιοχή. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι απίθανο να προκλήθηκε κρίση μαζικού πανικού ύστερα από το γεγονός.
  11. Η πιθανότητα βιολογικής μόλυνσης του πληθυσμού από βιολογικό φορτίο που ενδεχομένως μετέφερε ο μετεωρίτης είναι μάλλον απίθανη. Πρώτον γιατί κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες που σκοτώνουν κάθε βακτηρίδιο και ιό που ενδεχομένως μεταφέρει ο μετεωρίτης. Και κατά δεύτερο λόγο οι "εξωγήινοι" μικροοργανισμοί ακόμα και αν καταφέρουν ποτέ να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της γης, θα είναι ακίνδυνοι για τον άνθρωπο. Αυτο συμβαίνει γιατί τα βακτηρίδια και οι ιοί που προσβάλλουν τον άνθρωπο, με την εξελικτική συμβίωση τους με το ανθρώπινο είδος έχουν αναπτύξει "μηχανισμούς" που να μπορούν να προσβάλλουν και να "ξεγελούν" το ανοσοποιητικό σύστημα και να εισβάλλουν στα κύτταρα με σκοπό τον πολλαπλασιασμό τους. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένας ιδιαίτερα εξελιγμένος αμυντικός μηχανισμός που καταφέρνει και αναγνωρίζει και καταστρέφει κάθε μακρομοριακή ένωση άγνωστη προς αυτό. Προφανώς ένας ιός που κατάφερε να εξελιχθεί "κάπου αλλού", δεν θα γνωρίζει και τους "μηχανισμούς" να μπορεί να "ξεγελάσει" το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και να προκαλέσει ασθένεια. Το σενάριο λοιπόν αυτό της εξωγήινης μόλυνσης φαντάζει πολύ Χολυγουντιανό. Κάπως σαν το σενάριο της ταινίας "Η Εισβολή". Τα συμπτώματα του πονοκεφάλου,ναυτίας και εμέτου είναι πολύ πιθανόν να προέρχονται απο ατμούς ενώσεων του θείου και αρσενικού που εκλύονται κατά την στιγμή της πρόσκρουσης.
  12. Crux Australis

    Redshift 6

    Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει εγκατάσταση του Redshift Premium 6 στα Windows Vista?
  13. Τι σχέση μπορεί να έχει to topic του θέματος με την ΠάριςΧίλτον, τον κοπρίτη της και την τηλεπερσόνα-αστρολόγα της κακιάς ώρας που παρουσίαζεται στο παραπάνω site?
  14. Γίνεται και με το Photoshop. Το φίλτρο νομίζω οτί το έχει μόνο το CS3 extended
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης