Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
astrovox Εξωγήινος Πλανήτη Happy
Ένταξη: 18 Μάρ 2001 Σύνολο δημοσιεύσεων: 7492 Τόπος: Πάτρα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/11/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 15:19 Θέμα δημοσίευσης: 13η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων Από 02 Αύγ 2019 έως και 04 Αύγ 2019 |
|
|
Στη συνάντηση των ΔΣ των αστρονομικών συλλόγων που έγινε σήμερα στο Βόλο, οι σύλλογοι ομόφωνα αποφάσισαν την ανάθεση της 13ης Πανελλήνιας Εξόρμησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων από κοινού στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας και τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας με χώρο διεξαγωγής τους Φιλιππαίους Γρεβενών και ημερομηνίες διεξαγωγής 2 έως 4 Αυγούστου 2019.
Περιγραφή: |
|
Μέγεθος αρχείου: |
1.57 MB |
Διαβάστηκε: |
140 φορές |

|
_________________ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Έχει επεξεργασθεί από τον/την astrovox στις 24/07/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:15, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Magicstar Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Ιούλ 2015 Σύνολο δημοσιεύσεων: 877 Τόπος: Κερατσίνι - Νίκαια Ηλικία: 31 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/11/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 15:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέλεια!!!!!! Τα λέμε εκεί!
_________________ SkyWatcher Esprit 100ED PRO Triplet
ASI183MM-C Pro | Canon EOS 100D
ZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOS
ZWO OAG w/ ASI290MM Mini
SkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMOD
PegasusAstro Pocket Powerbox
Intel Compute Stick |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theoatc Εξωγήινος Ένταξη: 11 Φεβ 2015 Σύνολο δημοσιεύσεων: 263 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/11/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:35 Θέμα δημοσίευσης: re |
|
|
Πολύ ωραίο μέρος...
Δεν καθιερώνουμε και μία χειμερινή?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nexbill Νέος Ένταξη: 18 Φεβ 2017 Σύνολο δημοσιεύσεων: 19 Τόπος: Βόλος Ηλικία: 38 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/11/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέλειο μέρος νομίζω το καλύτερο, σχεδιάζω τις διακοπές μου από τώρα. Ελπίζω να κάνω τα πρώτα αστροφωτογραφικά μου βήματα στην 13 ΠΕΕΑ . Μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι στο Βόλο (ΠΗΛΙΟ-ΟΘΡΥΣ) και ας είναι μικρότερης εμβέλειας από ότι η πανελλήνια.Τιμήστε και τη Θεσσαλία βρε παιδιά.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
βολιωτης Εξωγήινος
Ένταξη: 09 Αύγ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 3334 Ηλικία: 31 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/11/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασίλη έχεις ΄ριξει΄την ιδέα στην ομάδα παρατήρησης της Εταιρείας;
Ίσως να μπορούσε να γίνει και στα Χάνια έστω και δοκιμαστικά.
_________________ Τα πάντα ειναι Μαθηματικά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saxlina Εξωγήινος
Ένταξη: 04 Μαϊ 2014 Σύνολο δημοσιεύσεων: 328 Τόπος: Θεσνίκη-Κοζάνη-Ορεστιάδα Ηλικία: 38 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/11/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ ωραία πρώτα Ο Θεός θα μαστε οικογενειακως εκεί....
_________________ ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε''''''''''''''''''''''''''''''''
S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
2genes Αστρόφιλος
Ένταξη: 10 Αύγ 2016 Σύνολο δημοσιεύσεων: 62 Τόπος: Καντζα Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 24/11/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμεις το ιδιο : οικογενειακως οπως παντα.
Τα παιδια μου ειναι 5 και 6 χρονων και εχουν ηδη παει σε 4 (!) ΠΕΕΑ
Περιμενω δυνατες παιδικες δραστηριοτητες οπως παντα, εργαστηρια και διαλεξεις, και τα κοψιδια της Σαμαρινας, τα καλυτερα της δυτικης ελλαδας ( ακομα τα θυμαμαι και ας περασαν 3-4 χρονια )
Το μερος ειναι τελειο, (θα γινει παλι στο κατασκηνωτικο κεντρο υποθετω), η θερμοκρασια ιδανικη και η παρεα , οπως παντα σουπερ !
Ελπιζω οι νοτιοι να μην αρχισουν παλι την γκρινια ("που να τρεχουμε τοσο μακρια, παμε καλυτερα στον Παρνωνα "κλπ) και να μας τιμησουν με την παρουσια τους.
Να ερθετε ολοι και να μην ξεχασετε τα μαχαιροπιρουνα εεχμμμ εννοω τα τηλεσκοπια σας !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την 2genes στις 25/11/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:12, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
themis_kart Εξωγήινος
Ένταξη: 03 Δεκ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1100 Τόπος: ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ηλικία: 34 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/11/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ ευχάριστα νέα. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να έρθουμε !!!
Καλή επιτυχία στους διοργανωτές μας!!!
_________________ Το Αστρονομικό προσωπικό μου Site:
www.astrothemis.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GALEX Εξωγήινος Ένταξη: 15 Σεπ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 433 Ηλικία: 48 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/11/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 21:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγχαρητήρια στον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας και καλή επιτυχία με τη διοργάνωση. Πρώτα ο Θεός θα είμαστε εκεί!
_________________ Γιώργος Αλεξίου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kdritsas1 Αστρόφιλος
Ένταξη: 13 Οκτ 2013 Σύνολο δημοσιεύσεων: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 26/11/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλή επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να είμαστε εκεί.
Κυριάκος Δρίτσας
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ChristosP Αστρόφιλος Ένταξη: 26 Σεπ 2016 Σύνολο δημοσιεύσεων: 21 Ηλικία: 47 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 27/11/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και ελεγα να κανω ενα road trip φετος το καλοκαιρι 10 μερες βορεια ..... ιδανικα πέφτει
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CarlSagan Εξωγήινος
Ένταξη: 14 Δεκ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 527 Τόπος: Σπάτα Αττικής Ηλικία: 44 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/11/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην πατρίδα μου ξανά.
Τα λέμε εκεί...
_________________ Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.
Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.
C. Sagan. Επαφή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NikosGus Αστρόφιλος
Ένταξη: 16 Δεκ 2010 Σύνολο δημοσιεύσεων: 97 Τόπος: Γκύζη Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 03/05/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως προμηθεύτηκα σήμερα τα κιάλια και την σκηνή που έχουν τα lidl να ετοιμάζομαι για την Πανελλήνια. Είναι λέει και σκηνή συσκότισης, ότι πρέπει για μένα που δεν μπορώ να κοιμηθώ με φως, σούπερ!
_________________ ..χωρίς να σχίσω τη θολή γραμμή των οριζόντων |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
filiatra Εξωγήινος
Ένταξη: 05 Οκτ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2601 Τόπος: Φιλιατρά Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 03/05/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την έχω τη σκηνή και είναι μια χαρά. Συσκότιση όμως μην περιμένεις ότι και να λένε. Οπωσδήποτε να πάρεις μάσκα ύπνου.
_________________ Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NikosGus Αστρόφιλος
Ένταξη: 16 Δεκ 2010 Σύνολο δημοσιεύσεων: 97 Τόπος: Γκύζη Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 03/05/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
filiatra έγραψε: | Την έχω τη σκηνή και είναι μια χαρά. Συσκότιση όμως μην περιμένεις ότι και να λένε. Οπωσδήποτε να πάρεις μάσκα ύπνου. | Α κατάλαβα..
_________________ ..χωρίς να σχίσω τη θολή γραμμή των οριζόντων |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|