Jump to content

Προβλημα με στηριξη Heq5


mike_l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο λαθος συνδεσα την στηριξη με φορτιστη που ειχα ρυθμισει αντι για 12V με 24V, οπως μπορει ο οποιοσδηποτε να καταλαβει ακομα κλαιω με μαυρο δακρυ.....

Η βασικη ερωτηση μου ειναι τωρα τι κανω? οταν τη βαζω τωρα στην μπριζα δεν ανταποκρινεται καν, πως μπορω να ελεγξω τι χρειαζεται αλλαγη και τι μπορει να την εβγαλε καθαρη απο αυτο?

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Η heq5 εχει 2 πλακετες, η μια με τις θυρες και μια εσωτερικα. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα καηκε κατι στη "μικρη" πλακετα. Μπορεις με ενα πολυμετρο να δεις αν φευγει ρευμα απο τη μικρη πλακετα στη κεντρικη, θα πρεπει ομως γενικα να ανοιξεις καποια κομματια της στηριξης για να εχεις προσβαση. Απο εκει κ περα μπορεις να μιλησεις κ με το πλανηταριο θεσ/κης που ειναι η αντιπροσωπεια.
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δεν πρέπει να έχει σοβαρή ζημιά αλλά αν δεν ξέρεις από ηλεκτρονικά μην επιχειρίσεις τίποτα γιατί θα το κάνεις χειρότερο.

Σε έναν ηλεκτρονικό της περιοχής σου θα λύσεις το πρόβλημα και με λίγα πιστεύω εξοδα σε σύγκριση με το να την στείλεις Θεσσαλονίκη κλπ

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

θα το παω σημερα σε ενα φιλο που το κατεχει με το πολυμετρο να δουμε αν θα βγει ακρη, μιλησα και με Θεσσαλονικη οπου το τεχνικος μου ειπε αν μπορω να βγαλω την πλακετα να δω αν εχει καποια ζημια πανω και αν ναι να του στειλω φωτο μηπως και μιλησει με την εταιρία για να δουμε πως θα προχωρησουμε.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης