hunters Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2006 Πωλειται το παραπανω τηλεσκοπιο αγορασμενο τον φεβρουαριο 2006Με τη βαση του και τα παρελκομενα του ΜΑΡΚΑ: SKYWATCHERΜΟΝΤΕΛΟ: DOB 8'ΤΥΠΟΣ: Κατοπτρικό DobsonianΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ: 200mm (8') ΕΣΤΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 1200mmΕΣΤΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ: f/6ΜΕΓΙΣΤΗ ΩΦΕΛΙΜΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ: 400xΣΤΗΡΙΞΗ: Dobson αλταζιμουθιακήMIKTO ΒΑΡΟΣ: 29 Kg ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΕρευνητής 9x50Εστιαστής για υποδοχή προσοφθαλμίων 2', με πρόσθετο αντάπτορα για υποδοχή προσοφθαλμίων 31.8mm2 προσοφθάλμιoι φακοί (31.8mm) Super Plossl 25mm & Super Plossl 10mmΑναλυτικές οδηγίες χρήσης Τιμη 200 ευρωΜε την μεταφορα δεν ξερω μονο τι γινεται επειδη ειμαι απο ΝαξοΜπορω να το βαλω στο πλοιο για οσους ενδιαφερθουν για Αθηνα για να γλυτωσετε μεταφορικα η αν το ζητησει καποιος φιλος εκτος Αθηνων απο επαρχια γινεται να στειλω τον σωληνα με κουριερ και την βαση με μεταφορικη εταιρια ,παλι για το σκοπο (εξοδα αποστολης λιγοτερα)
hunters Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Ξεχασα να αναφερω οτι εχει τοποθετηθει στο πρωτευον κατοπτρο και ανεμηστηρακι για καλυτερα αποτελεσματα. Στην παρατηρηση και φωτογραφιση σεληνης το αποτελεσμα ηταν αισθητο.Μολις το εκλεινα η σεληνη εβραζε ολοκληρη
hunters Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2006 Συγνωμη για την αναστατωση. Επειδη καποιος χρηστης μου το ειχε κλεισει το τηλεσκοπιο αλλα εχουν περασει 11 μερες κι ουτε φωνη ουτε ακροαση το ξαναφηνω ανοιχτο για πωληση. Η Τιμη ισχυει στα 200 ευρω
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.
hunters Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Προηγειται ενα μελος απο Αθηνα..Ευχαριστω!
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ.ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ
krisgym Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 kalimera file moy den exis kai til na epikininisoume. endiaferome gia to tileskopio. pare til 6972087474xristos salonika Φιλικα Χρηστοs.
hunters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 Χιλια συγνωμη αλλα εχει πουληθει το τηλεσκοπιο.Καλα που το ξεθαψες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα