Jump to content

Σχετικά με στηρίξεις για κυάλια


nikk2875

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι για μια καλή στήριξη για κυάλια (όχι βαρύτερα από 2,5 kg), με κόστος έως 150 ευρώ (μαζί με το τρίποδο). Έχω τα Celestron 15x70, αλλά θα ήθελα κάτι που να καλύπτει πιθανή μελλοντική αναβάθμιση σε 20x80. Ψάχνοντας λίγο στο forum, έχω βρει 2 πιθανές λύσεις:

 

1) http://www.astroshop.eu/made-of-aluminium/triton-aluminium-tripod-photo-stand-vt/p,10137, που προτείνει ο φίλος Αργύρης στο http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=6021&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F3%F4%DE%F1%E9%EE%E7+%EA%F5%DC%EB%E9%E1&start=0

 

2) http://www.astroshop.eu/joystick-heads/triton-joystick-type-tripod-head-action-grip-th-56/p,4980, που προτείνει ο φίλος Κώστας στο http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=125063#125063. Σκέφτομαι να τη συνδυάσω με τον τρίποδα http://www.astroshop.eu/made-of-aluminium/triton-aluminium-tripod-fex-1/p,4779#tab_bar_1_select (για να μείνω εντός budget).

 

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τα σχόλια και τις εμπειρίες σας.

Νίκος Κουρούνης

 

Celestron C8 XLT

Helios Apollo 15X70

Vixen Ultima 7X50

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Θα έλεγα αν επιλέξεις το πρώτο να ρίξεις μια ματιά και στο TRITON FGX 1 . Δεν είναι πολύ πάνω από το budget σου, είναι πολύ σταθερό και μπορείς να το συνδυάσεις με το Ballhead Grip της Triton .

Δεν έχω δει ή διαβάσει ποτέ κάτι για το δεύτερο που προτείνεις (το FEX-1) οπότε δεν γνωρίζω για την σταθερότητά του. Αλλά ο τρόπος που σταθεροποιούνται τα πόδια του μου μοιάζει περισσότερο φωτογραφικός.

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

 

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Η παρατήρηση σου είναι πολύ καλή, όμως με την εν λόγω στήριξη ανεβαίνει αρκετα το budget όταν προστεθεί η κεφαλή (χωρίς μεταφορικά ξεπερνά τα 210 ευρώ). Στην πρώτη επιλογή περιλαμβάνεται και κεφαλή. Πάντως είναι πολύ καλή πρόταση και φαίνεται να δένει ωραία με το joystick...

Νίκος Κουρούνης

 

Celestron C8 XLT

Helios Apollo 15X70

Vixen Ultima 7X50

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης