Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αφού βρήκα χρόνο αποφάσισα να ξεκινήσω το παρατηρητήριο μου ..να βρει στεγή το τηλεσκόπιο μου . Δεν είναι σαν τα γνωστά στρόγγυλα παρατηρητήρια ..άλλα πιστεύω να κάνει την δουλειά του .Θα Είναι λίγο πιο λειτουργικό σαν χώρος εργασία άλλα για παρατηρήσεις δεν ξέρω πόσο λειτουργικό θα είναι.

my Observatory

5273887782_4feea7da14_o.jpg.768a238e7f0973db1dc15323a8795570.jpg

«Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good Night

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημοσιεύτηκε
Μπορείς να ξαναβάλεις την φωτογραφία ή να το κοιτάξεις λίγο τον ήδη υπάρχων σύνδεσμο αγαπητέ jimkopa?Γιατί μου δείχνει πώς η φωτογραφία δεν είναι διαθέσιμη. :-k

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
αα συγνώμη.Περιμένουμε. :)

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε
Εκεί που το ανέβασες πιστεύω πως θα έχει πολλούς κραδασμούς.Να φανταστώ πως δεν είναι κάτι μόνιμο ε?

Είναι μόνιμο , αλλά η σωλήνα στήριξης είναι πολύ χοντρή να φανταστείς τα τοιχώματα της είναι κοντά ένα εκατοστό παχιά ..συν το ότι είναι στο μισό μέτρο βάθος στην γη με τσιμέντο πακτωμένη ...δεν έχει κραδασμούς ..

«Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good Night

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημοσιεύτηκε
Πολύ μου άρεσε η ξύλινη κατασκευή. Μακάρι να είχα και εγώ μια τέτοια αυλή στο σπίτι μου (μαζί με τις ντοματιές). Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια!!!

"We See Only What We Know"

J. W. von Goethe

Επιστήμη και Τέχνη @ www.DecorHacks.gr

Δημοσιεύτηκε

Καλορίζικο, μην ανυσυχείς θα είναι πολύ λειτουργικό για όλα και για παρατηρήσεις και για φωτοργαφήσεις και για εργασία.

Φαίνεται καλή κατασκευή απλά μια παρατήρηση, αν δεν υπάρχει κάποια μόνωση κάτω απο τον τσίγκο θα ανεβάζει πολύ θερμοκρασία στο εσωτερικό την ημέρα. Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις αυτό.

Γιώργος Νικολιδάκης

Μέλος ΕΑΕ.

We count the time scale and analyze the creation mechanisms, trying to catch in mind the invisible.

http://geonik.homeip.net

http://astronomia.org.gr

Δημοσιεύτηκε
Καλορίζικο και από εμένα.Φαίνεται αρκετά καλή κατασκεύη.Μπράβο για τον χρόνο που αφιέρωσες. =D> =D> Περιμένουμε να δούμε την τελική εικόνα. :D

Δημοσιεύτηκε

Kαλορίζικο και από μένα!!! =D> =D> :cheesy: Συγχαρητήρια πολύ καλή προσπάθεια!!! :cheesy: :cheesy:

Καλή συνέχεια και περιμένουμε το απότελέσμα!! :mrgreen:

Και πάλι μπράβο!!=D> =D>

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Έφτασα στην τελική ευθεία ..έμειναν μερικά μερεματακια πιο πολυ για καλοπισμο και αυτοματισμό ...

δουλειά και παρατήρηση μπορεί να γινει και έτσι όπως είναι

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημοσιεύτηκε

Πολύ όμορφο μπράβο!!!

Και το ξύλο δίνει και μια άλλη αίγλη...

Πολύ μου αρέσει! Ελπίζω ο ουρανός που έχεις εκεί να μην έχει φωτορύπανση και να το ευχαριστηθείς.

΄Καλές παρατηρήσεις!!

Φιλικά,

Λεωνίδας

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστώ παιδια ..

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης