Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πουλάω τη κλασική Philips SPC 900 NC TOUCAM σε πολύ καλή κατάσταση που την αγόρασα πριν 4 μήνες από το Πλανητάριο Θεσαλονίκης 195 Ευρώ. Τη δίνω 120 Ευρώ και μεταφορικά δικά μου. Δουλεύει μια χαρά, απλά ζαχαρώνω μία καλύτερη για οδήγηση του τηλεσκοπίου.

Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτό της κάμερας και φωτό που πήρα με την ίδια την κάμερα.

Φιλικά chaos

\"Οι ουρανοί διηγούνται δόξαν Θεού, ποίησιν δε χειρών αυτού αναγγέλλει το στερέωμα\" (Ψαλ. 18,1)
Δημοσιεύτηκε
Ενδειαφέρωμε άμεσα! Έχεις πμ.

....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....

Ψαλμός 135

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Η κάμερα υπάρχει ακόμα και η τιμή της γίνεται 110 ευρώ με τα μεταφορικά δικά μου.
\"Οι ουρανοί διηγούνται δόξαν Θεού, ποίησιν δε χειρών αυτού αναγγέλλει το στερέωμα\" (Ψαλ. 18,1)
Δημοσιεύτηκε
Η κάμερα με το 1.25" προσαρμογέα και το φίλτρο IR cut

PHILIPS-FOR-WEB.jpg.e9ab7dbe9557f0c78abf7197f4766fba.jpg

Δημοσιεύτηκε

Και μία φωτογραφία από αυτήν την κάμερα, η καλύτερη δηλαδή που μπόρεσα να βγάλω, για τον λίγο καιρό που την έχω.

Σύλληψη περίπου 900 frames και επεξεργασία με το Registax.

kratirasFINAL.jpg.b1158e7467d75b4a9bd537eae04ca602.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά τελευταία προσπάθεια για να την πουλήσω μετά θα την αποσύρω για να την έχω εφεδρικά με την καινούρια που αγόρασα.

Τη δίνω 80 Ευρώ με δικά σας τα μεταφορικά. Η τιμή είναι μισή τιμή από αυτήν που βλέπω να έχει τώρα και είναι σε άριστη κατάσταση.

Φιλικά chaos

Δημοσιεύτηκε

Η κάμερα πουλήθηκε.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης