Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοι φιλοι.

Με το ξεκινημα της κατασκευης του αστεροσκοπειου μου αποφασισα να προχωρησω σε σταδιακη αλλαγη και του εξολισμου μου.

Πωλουνται

Ηλεκτρικος τροχος ATIK (380ευρω κανονικη τιμη)

Φιλτρα 1,25'' LRGB BAADER (235 ευρω κανονικη τιμη)

Φιλτρο Ha 7nm BAADER (118 ευρω κανονικη τιμη)

Ολα μαζι κοστιζουν 733 ευρω.

Τα δινω 500 ευρω.Να τονισω οτι κανω εξ αρχης αυτην την τιμη για να μην μπαινουμε σε διαδικασιες με "παζαρια" κλπ κλπ.

Να τονισω οτι οπως ΟΛΑ τα τμηματα του εξοπλισμου μου (με την τρελα που εχω) ειναι ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΑ και σε υπερ-υπερ αριστη κατασταση.

Απο ολα αυτα το μονο που δουλευτηκε αρκετα (γυρω στις 10 φωτο) ειναι το 7nm.O τροχος και τα lrgb δουλευτηκαν 2 φορες !

Επισης εαν καποιος φιλος/η (αν και δεν ειναι ακομη η ωρα τους) ενδιαφερεται για

GSO 200/800 f4 (εδω θα δωθει και ο ΒΑΑDER COMA CORRECTOR 2'' αξιας 169 ευρω τιμη τιμοκαταλογου)

MEADE DSI COLOR ΕΠΩΛΗΘΗ

Αυτα θα σφαχτουν κυριολεκτικα !!!

Να τονισω οτι με ολα τα τμηματα του εξολισμου μου ειμαι υπερευχαριστημενος.Παραπονο κανενα.Απλα με την κατασκευη του αστεροσκοπειου μου θα προχωρησω σε γεναια αναβαθμιση και χρειαζομαι ρευστον...

Απο αυριο και για μια εβδομαδα θα λειπω διακοπες.Οποτε εαν καποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλ να συνενοηθουμε.

6992140545 Στελιος.

Να σται ολοι καλα φιλοι μου

:D :D

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημοσιεύτηκε

Διαβασα στους κανονες του ASTROVOX οτι μπορω να επαναφερω δυο φορες την αγγελια μου.Καλο αυτο.

:D :D :D

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Η DSI COLOR ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.

Στην αγγελια να προσθεσω οτι πωλουνται

ΜΕΑDE AUTOSTAR CONTROLER #495

MEADE AUTOSTAR CONTROLER #497

και τα δυο σε υπεραριστη κατασταση !!!

ευχαριστω.

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης