Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια σάιτ για να κατεβασω φωτογραφιες απο διαστημοπλοια-αστροναυτες με φοντο την γηκαι γενικοτερα φωτο της γης (να φαινεται ολη)..ο γογγλης δεν με ικανοποιησε και ψαχνω εδω και ωρα!!!! η βοηθεια σας μου ειναι πολυτιμη ευχαριστω εκ των προταιρων! stargazeshots.com
prometheus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Γειά,δοκίμασες αυτό; http://images.google.gr/images?hl=el&um=1&sa=1&q=astronaut+earth Δημήτρης Δημήτρης Somewhere, something incredible is waiting to be known. -- Carl Sagan
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα δει αυτες τις φωτο! ευχαριστω πολυ! stargazeshots.com
Makis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Ένα καλό σάιτ με φωτογραφίες από το διάστημα είναι: www.nasa.gov Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα