ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Επειδή ούτε και φέτος το καλοκαίρι τα κατάφερα, είπα να τελειώνω μία και καλή με τα μαραφέτια της φωτογράφησης! Οπότε: Atic 16-IC έγχρωμη, με δώρο φίλτρο IR/UV 250E ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ (ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΗ ΓΙΩΡΓΟ)Philips SPC900NC με αντάπτορα 1,25" και φίλτρο IR/UV 90E (Πουλήθηκε- Μεγειά Χρήστο)Celestron Radial Guider (για Off-Axis φωτογράφηση) 80ΕΦωτογραφικός Αντάπτορας για φωτογράφηση με προβολή 35ΕΔιαγώνιος 2’’ με αντάπτορα για 1,25, διηλεκτρικός για διοπτρικό, ή σε συνδιασμό με το από κάτω για SC, 50Ε ΠΟΥΛΗΘΚΕ Crayford GSO με μικρορύθμιση 1:10 για S-C 50E ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ (ΜΕΓΕΙΑ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΖΙ)Autoguide Commander 60E Ωχ και το ξεχασα!!!! δύο δαχτυλίδια για οδηγητικό ED80 μπεζ αθικτοι, 70Ε - ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ μεγεια Γιωργο Αντε να ξεμπερδεύουμε ΦιλικάΔημήτρης Δημήτρης
Giorgos Stergiou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Δημήτρη, έχεις Π.Μ.
Giorgos Stergiou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Δημήτρη, σε ευχαριστώ. !!!!Αψογος !!!!
babgia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Δημήτρη αν έβαζες & φοτό θα ήταν καλύτερα. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
tsan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 Καλημέρα!! Εχεις Π.Μ. κι από μένα!! Με εκτίμηση tsan
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Up και....Φίλε Tsan, προσπαθώ απο εχθές να σου στείλω ΠΜ αλλα δεν φεύγει, δεν ξέρω γιατί. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, πάρε με στο 6945 261285 να τα πούμε ΦιλικάΔημήτρης Δημήτρης
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Φίλε Tsan, προσπαθώ απο εχθές να σου στείλω ΠΜ αλλα δεν φεύγει, δεν ξέρω γιατί. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=776 «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Α ΟΚ ευχαριστω Ανδρέα Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2009 Αντε άλλη μία Δημήτρης
giorgos7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2009 Δημητρη σου εχω στειλει pm
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 Φίλε Μπάμπη (Babgia), Φωτό μόνο του Crayford τώρα, π διαγώνιος την Κυριακή που θα γυρίσω απο το εξοχικό ( το μυαλό μου και μια λίρα.........) Δημήτρης Ο GSO ανεπτυγμένος Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 Φίλε Μπάμπη, Ακριβής στο ραντεβού μας και Ιδου ο Διαγώνιος....Μου λές ΦιλικάΔημήτρης Ο Διαγώνιος Δημήτρης
krisgym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Εχειs πμ. Φιλικα Χρηστοs.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 Ενημερώνω ότι έχουν απομείνει τα παρακάτω Philps SPC900NC με αντάπτορα 1,25" και φίλτρο IR/UV 90ECelestron Radial Guider (για Off-Axis φωτογράφηση) 80ΕΦωτογραφικός Αντάπτορας για φωτογράφηση με προβολή 35ΕAutoguide Commander 60E Ευχαριστώ τους φίλους που με προτίμησαν και να ευχηθώ καλή χρήσηΦιλικά Δημήτρης Δημήτρης
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Philips SPC900NC με αντάπτορα 1,25" και φίλτρο IR/UV 90EΈστειλα Πμ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Γιαννη (roryt), Αυτός είναι ο ανταπτορας της Baader, που χωρίζεται στα δ'υο και το πίσω μέρος κινήται ελαφρα ( το μαυρό). Αν σου κάνει, πάρε ένα τηλ στο 6945 2861285 ΦιλικάΔημήτρης Χρήστο, Θα σε πλαρω λίγο αργότερα να τα πούμε Φωτογραφικος Ανταπτορας Baader Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2009 up[/u] Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 Αντε αλλο ένα UP και δεν έχουν απομείνει και πολλά Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Τελευταία υπενθύμιση και ελαφρά μειωση τιμής Celestron Radial Guider (για Off-Axis φωτογράφηση) 70ΕΦωτογραφικός Αντάπτορας για φωτογράφηση με προβολή 30ΕAutoguide Commander 50E Δημήτρης Δημήτρης
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Πήρα απο τον φίλο μας τον Δημήτρη την spc900nc Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν χρειάζομαι το comanter σε μία ρομποτική στήριξη που έχει την Θύρα Auto guinter και λέω μήπως παρεμβάλεται ανάμεσα στην στήριξη και το λάπτοπ που του πέρασα σήμερα τα Windows 2007.Έπαθα Ζημια στο λάπτοπ μετα απο ενημέρωση του λειτουργικού Συστήματος των vista!Δηλαδή όταν τελείωσε η ενημέρωση(12 ενημερώσεις)Έκλεσε ο Υπολογηστης και μετα απο ένα λεπτο τον ενεργοποίησα και απλά δεν έκανε εκκίνηση και να ανήξει αλλα χάλασε το λειτουργηκό του σύστημα και το πήγα σε κατάστημα και μου είπε ότι πρεπει ξανα απο την Αρχή να περαστουν Νέα Γουίντος Βίστα.Έτσι Βρίκα την Ευκαιρία να τα κάνω xp 2007 Mε γραφικά Vista.Πριν Απο την Ενημέρωση Αστρόφιλοι είχα Συνδέσει τον Λάπτοπ σε ένα Ίντερνετ καφέ για 2 περίπου Ώρες όπου προσπάθησα να κάνω εκγατάσταση την κάμερα spc 900nc που τελικά είχα κατεβάσει κάτι απο το Ίντερνετ με ονομασία adore reader Καπως έτσι λεγόταν το οποίο πρόγραμμα σταμάτησε να ανταποκρίνεται κάποια στιγμή και Ζητούσε κάτι για ΓλώσσαΈτσι αφου Είχαν Κατέβει Η ενημερώσεις είπα να τις κάνω να δω αν θα βοηθούσε γενικά τον Υπολογηστή μόνο που στο τέλος όπως καταλάβατε έμεινα με καταστραμένο λειτουργικό και με το λάπτοπ στο χέριΤώρα πρέπει να πέράσω μέσαΤην Κάμερα φίλιπςΤο registaxEνα ελαφρύ Πρόγραμα του Ουρανού πχ Σταρυ ΝαιτΚαι το Πρόγραμμα που κάνει την Αυτόματη Οδήγηση.Πείτε μου τι κάνει το AUTO COMADER Του ΔημήτρηΘα Παρω Ρομποτική Celestron goto Με λίγα λόγια Το χρειάζομαι το Comanter για Αυτόματα Οδήγηση στους Πλανήτες Με μία Δέυτερη SPC 900 NCΈβαλα και Ένα Θέμα Στην Αστροφωτογράφηση για να καταλάβεται καύτερα όσοι Θέλετε να μάθετε τι θέλω. Επίσης Θέλω Βοήθεια για να εγκαταστήσω την Κάμερα στα Widows 2007Βήμα Βήμα τι να Κάνω γιατι την Πρώτη Φορά Έχασα Όλο Το Σύστημα μου.Εξαιτίας Καποιο Λόγου που δεν Βρίκα,Εννοείται Όχι Παντως Απο Την Κάμερα Δεν Στέκει σε Καμία Περίπτωση.Ευχαρηστώ! Εκτιμώ κάθε Βοήθεια.
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Με Ενδιαφέρει και το Autoguide Commander 50ΕΈστηλα πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα