Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Επειδή ούτε και φέτος το καλοκαίρι τα κατάφερα, είπα να τελειώνω μία και καλή με τα μαραφέτια της φωτογράφησης! Οπότε:

Atic 16-IC έγχρωμη, με δώρο φίλτρο IR/UV 250E ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ (ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΗ ΓΙΩΡΓΟ)

Philips SPC900NC με αντάπτορα 1,25" και φίλτρο IR/UV 90E (Πουλήθηκε- Μεγειά Χρήστο)

Celestron Radial Guider (για Off-Axis φωτογράφηση) 80Ε

Φωτογραφικός Αντάπτορας για φωτογράφηση με προβολή 35Ε

Διαγώνιος 2’’ με αντάπτορα για 1,25, διηλεκτρικός για διοπτρικό, ή σε συνδιασμό με το από κάτω για SC, 50Ε ΠΟΥΛΗΘΚΕ

Crayford GSO με μικρορύθμιση 1:10 για S-C 50E ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ (ΜΕΓΕΙΑ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΖΙ)

Autoguide Commander 60E

Ωχ και το ξεχασα!!!! δύο δαχτυλίδια για οδηγητικό ED80 μπεζ αθικτοι, 70Ε - ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ μεγεια Γιωργο

Αντε να ξεμπερδεύουμε

Φιλικά

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Up και....

Φίλε Tsan, προσπαθώ απο εχθές να σου στείλω ΠΜ αλλα δεν φεύγει, δεν ξέρω γιατί. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, πάρε με στο 6945 261285 να τα πούμε

Φιλικά

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Φίλε Μπάμπη (Babgia),

Φωτό μόνο του Crayford τώρα, π διαγώνιος την Κυριακή που θα γυρίσω απο το εξοχικό ( το μυαλό μου και μια λίρα.........)

Δημήτρης

Crayford.thumb.jpg.05737b429104b2e9f4b332a60b2b9022.jpg

Ο GSO ανεπτυγμένος

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Ενημερώνω ότι έχουν απομείνει τα παρακάτω

Philps SPC900NC με αντάπτορα 1,25" και φίλτρο IR/UV 90E

Celestron Radial Guider (για Off-Axis φωτογράφηση) 80Ε

Φωτογραφικός Αντάπτορας για φωτογράφηση με προβολή 35Ε

Autoguide Commander 60E

Ευχαριστώ τους φίλους που με προτίμησαν και να ευχηθώ καλή χρήση

Φιλικά

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Γιαννη (roryt),

Αυτός είναι ο ανταπτορας της Baader, που χωρίζεται στα δ'υο και το πίσω μέρος κινήται ελαφρα ( το μαυρό).

Αν σου κάνει, πάρε ένα τηλ στο 6945 2861285

Φιλικά

Δημήτρης

Χρήστο,

Θα σε πλαρω λίγο αργότερα να τα πούμε

.jpg.fef0ce23af988cc3313216d5a2fc4149.jpg

Φωτογραφικος Ανταπτορας Baader

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Τελευταία υπενθύμιση και ελαφρά μειωση τιμής

Celestron Radial Guider (για Off-Axis φωτογράφηση) 70Ε

Φωτογραφικός Αντάπτορας για φωτογράφηση με προβολή 30Ε

Autoguide Commander 50E

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Πήρα απο τον φίλο μας τον Δημήτρη την spc900nc

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν χρειάζομαι το comanter σε μία ρομποτική στήριξη που έχει την Θύρα Auto guinter και λέω μήπως παρεμβάλεται ανάμεσα στην στήριξη και το λάπτοπ που του πέρασα σήμερα τα Windows 2007.

Έπαθα Ζημια στο λάπτοπ μετα απο ενημέρωση του λειτουργικού Συστήματος των vista!

Δηλαδή όταν τελείωσε η ενημέρωση(12 ενημερώσεις)Έκλεσε ο Υπολογηστης και μετα απο ένα λεπτο τον ενεργοποίησα και απλά δεν έκανε εκκίνηση και να ανήξει αλλα χάλασε το λειτουργηκό του σύστημα και το πήγα σε κατάστημα και μου είπε ότι πρεπει ξανα απο την Αρχή να περαστουν Νέα Γουίντος Βίστα.

Έτσι Βρίκα την Ευκαιρία να τα κάνω xp 2007 Mε γραφικά Vista.

Πριν Απο την Ενημέρωση Αστρόφιλοι είχα Συνδέσει τον Λάπτοπ σε ένα Ίντερνετ καφέ για 2 περίπου Ώρες όπου προσπάθησα να κάνω εκγατάσταση την κάμερα spc 900nc που τελικά είχα κατεβάσει κάτι απο το Ίντερνετ με ονομασία adore reader Καπως έτσι λεγόταν το οποίο πρόγραμμα σταμάτησε να ανταποκρίνεται κάποια στιγμή και Ζητούσε κάτι για Γλώσσα

Έτσι αφου Είχαν Κατέβει Η ενημερώσεις είπα να τις κάνω να δω αν θα βοηθούσε γενικά τον Υπολογηστή μόνο που στο τέλος όπως καταλάβατε έμεινα με καταστραμένο λειτουργικό και με το λάπτοπ στο χέρι

Τώρα πρέπει να πέράσω μέσα

Την Κάμερα φίλιπς

Το registax

Eνα ελαφρύ Πρόγραμα του Ουρανού πχ Σταρυ Ναιτ

Και το Πρόγραμμα που κάνει την Αυτόματη Οδήγηση.

Πείτε μου τι κάνει το AUTO COMADER Του Δημήτρη

Θα Παρω Ρομποτική Celestron goto

Με λίγα λόγια Το χρειάζομαι το Comanter για Αυτόματα Οδήγηση στους Πλανήτες Με μία Δέυτερη SPC 900 NC

Έβαλα και Ένα Θέμα Στην Αστροφωτογράφηση για να καταλάβεται καύτερα όσοι Θέλετε να μάθετε τι θέλω.

Επίσης Θέλω Βοήθεια για να εγκαταστήσω την Κάμερα στα Widows 2007

Βήμα Βήμα τι να Κάνω γιατι την Πρώτη Φορά Έχασα Όλο Το Σύστημα μου.

Εξαιτίας Καποιο Λόγου που δεν Βρίκα,Εννοείται Όχι Παντως Απο Την Κάμερα Δεν Στέκει σε Καμία Περίπτωση.

Ευχαρηστώ! Εκτιμώ κάθε Βοήθεια.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης