ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Διαθέτω δύο τηλεσκόπια της KONUSΕνα διοπτρικό 90 χιλιοστών και ένα κατοπτρικό 114 χιλιοστών.Και τα δύο διαθέτουν ισημερινή στήριξη με μεταλικό τρίποδο.Θέλω να τα πουλήσω, μεμονωμένα ή και μαζί, για την απόκτηση ενός μεγαλύτερου οργάνου.Και με τα δύο όργανα έχω προβεί σε αστροφωτογραφήσεις με αρκετή επιτυχία. Για το 114 χιλιοστών παραθέτω τα βασικά χαρακτηριστικά του.Μεγένθυνση (με τους συμπεριλαμβανόμενους προσοφθάλμιους): x53, 90x Μέγιστη μεγενθυντική ικανότητα: x235Διάμετρος : 114mm Εστιακή απόσταση: 900mm (f/8) Συμπεριλαμβανόμενοι προσοφθάλμιοι (1.25"): 10mm & 17mm Plossl Φίλτρο σελήνης Ανιχνευτής 5Χ24Ατλας του ουρανου Ισημερινή στήριξη Τρίποδο αλουμιίου
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Διαθέτω δύο τηλεσκόπια της KONUSΕνα διοπτρικό 90 χιλιοστών και ένα κατοπτρικό 114 χιλιοστών.Και τα δύο διαθέτουν ισημερινή στήριξη με μεταλικό τρίποδο.Θέλω να τα πουλήσω, μεμονωμένα ή και μαζί, για την απόκτηση ενός μεγαλύτερου οργάνου.Και με τα δύο όργανα έχω προβεί σε αστροφωτογραφήσεις με αρκετή επιτυχία. Για το 114 χιλιοστών παραθέτω τα βασικά χαρακτηριστικά του.Μεγένθυνση (με τους συμπεριλαμβανόμενους προσοφθάλμιους): x53, 90x Μέγιστη μεγενθυντική ικανότητα: x235Διάμετρος : 114mm Εστιακή απόσταση: 900mm (f/8) Συμπεριλαμβανόμενοι προσοφθάλμιοι (1.25"): 10mm & 17mm Plossl Φίλτρο σελήνης Ανιχνευτής 5Χ24Ατλας του ουρανου Ισημερινή στήριξη Τρίποδο αλουμιίου Τιμή πώλησης 300 ευρω το κάθε ένα.
Flashy Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Ζηταται αρκετα μηπως? Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2005 Διαθέτω δύο τηλεσκόπια της KONUSΕνα διοπτρικό 90 χιλιοστών και ένα κατοπτρικό 114 χιλιοστών.Και τα δύο διαθέτουν ισημερινή στήριξη με μεταλικό τρίποδο.Θέλω να τα πουλήσω, μεμονωμένα ή και μαζί, για την απόκτηση ενός μεγαλύτερου οργάνου.Και με τα δύο όργανα έχω προβεί σε αστροφωτογραφήσεις με αρκετή επιτυχία. Για το 114 χιλιοστών παραθέτω τα βασικά χαρακτηριστικά του.Μεγένθυνση (με τους συμπεριλαμβανόμενους προσοφθάλμιους): x53, 90x Μέγιστη μεγενθυντική ικανότητα: x235Διάμετρος : 114mm Εστιακή απόσταση: 900mm (f/8) Συμπεριλαμβανόμενοι προσοφθάλμιοι (1.25"): 10mm & 17mm Plossl Φίλτρο σελήνης Ανιχνευτής 5Χ24Ατλας του ουρανου Ισημερινή στήριξη Τρίποδο αλουμιίου Παρομοιες ειναι οι δυνατοτητες και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του διοπτρικού. Τιμή πώλησης 250 ευρω το κάθε ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις